iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 115

• 39 246
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте! Трябва да си купя вечерна иглика 500, тази дали е добре https://www.iherb.com/pr/Solgar-Evening-Primrose-Oil-500-mg-180-Softgels/13166

# 286
  • София
vici75Здравей!
Сайтът Iherb доставя продуктите си директно от производителите (има договори с тях).
На страницата  на всеки продукт има линк към производителя, на който може да се задават въпроси, вкл. и за предлаганите от сайта продукти ( по партиди).

За NowFoods  - водила съм разговори с тях на тази тема и това, което са ми отговорили е, че има разлика в продуктите произведени за техния пазар и тези за чуждите пазари. Разликите може да са както в самите продукти (основните елементи),  в другите вещества  ( разрешени или забранени за Европа напр.), така и в опаковките. На въпросите ми защо в БГ се предлагат на толкова високи цени от официалния представител на марката за БГ - отговора беше, че не могат да се месят в ценовата им политика ( което, лично мен,  много ме ядоса, защото при много други марки не е така)
На тази марка се предлагат много ментета ( в БГ, цяла Европа и къде ли не.) и да си сигурна, че продуктът е оригинал  (ако става въпрос за БГ) - трябва да се свържеш с официалния сайт, който да ти посочи официалния представител в БГ, от който да си купиш продукта.
Ако си купиш даден продукт от който и да е друг сайт и този сайт не ти посочи и докаже откъде идва продукта ( може да е и от страна, от третия свят напр. откъдето е закупен на много по-ниска цена) няма как да си сигурен какво точно купуваш.

NowFoods са много любезни и винаги отговарят - искала съм им какво ли не - сертификати за качество, за отделни елементи, вкл. за оригинални опаковки и етикети. За етикетите са ми изпращали дори работни версии за печат Simple Smile - за да мога да сравнявам детайли
Не съм се интересувала през последните години кой е официален представител на марката за БГ  ( докато ги следях се смениха няколко).

И само един пример - за NowFoods и продуктите които се предлагат от iHerb.
Някои, може да са били потърпевши, а други да си спомнят случая Simple Smile , когато NowFoods, върна парите на клиенти закупили определен продукт ( мисля че беше Бета-Каротин)  и ги предупреди, за грешка в посочената на етикета доза.
iНerb се свърза с всеки един от тях - открит по поръчка и партиден номер.
Бях много впечатлена.

Много благодаря за изчерпателния отговор! Хубав ден Ви желая! Simple Smile

# 287
  • в обкръжаващия ме хаос

Денис, би ли ми казала пакетът протелитични ензими серапептаза, бромелаин и натокиназа едновременно ли се приемат или трябва да има интервал между тях? В една от темите за ензимите бях чела, че бромелаина трябва да се пие 20 минути след другите два, защото иначе ги разтварял, дали е вярно?
Благодаря ти предварително за отговора Hug
Приемат се заедно ( действат синергично), с вода,  1-2 часа преди или 2-3 часа след хранене
Денис, много благодаря за отговора 🤗
Забравих да попитам дали може да се пие кафе преди или веднага след сутрешния прием на гладно или е добре да се изчака?

# 288
  • София
 код   BIGTEN  10% намаление  на  поръчки над 60$
- може да се ползва с персонален код (още 5%)
- еднократен
- валиден до 15 април - 20:00ч

Здравейте! Трябва да си купя вечерна иглика 500, тази дали е добре https://www.iherb.com/pr/Solgar-Evening-Primrose-Oil-500-mg-180-Softgels/13166
Здравей!
Да, този продукт е хубав.
Дозата е 2500-2600мг/дн., приема се след хранене.

Dorry
За ПЕ и кафето: ако е чисто ( без мляко, сметана, кокос. масло или нещо друго, което се води храна) може да го пиеш 30-40 мин. преди ПЕ
ПЕ, ако се смесят с храна, стават храносмилателни ензими, т.е. променя се начина и целта им на действие, респ. няма да получиш ефекта, който очакваш ( не че няма да са ти от полза).

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 13:06 от denis.

# 289
Има ли течна вечерна иглика, много ми е трудно приемането на хапчета и гледам да ги избягвам?

# 290
  • София
Има ли течна вечерна иглика, много ми е трудно приемането на хапчета и гледам да ги избягвам?
Има, но трябва да се спазват определени условия на съхранение ( на хладно, тъмно и т.н.), защото бързо се окислява:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Answer-Evening-Primrose-Oil-4-fl-oz-120-ml/8132
- приема се след хранене
ПП.
Тази марка, добавя към много свои течни продукти една смес ( Quik-Sorb) която подпомага усвояването, запазва свежестта на продуктите по-дълго време и ги прави по-приятни (на вкус) за прием .

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 291
денис това добро ли е ? https://uk.iherb.com/pr/Oslomega-Norwegian-Kid-s-Cod-Liver-Oil-N … l-oz-200-ml/96240
или да взема на carlson?

# 292
  • София
Да, много е хубаво и е на добра цена  - вземи го Peace

# 293
Има забавяне при обработка на  пратки подлежащи на митническо оформяне. Последно чаках 20 дни, при обичайно 2 дни.
Писах им през това време, отговаряха ми да имам търпение.  Може би работят на ротационен принцип в намален състав в момента.
Пратките изпращат в пощата по район.

# 294
Моята поръчка/пратка е от 30 март, стойност 16,91 долара, реално погледнато е под 30 лв. (курсът бе 1,782 за долар при покупката) Какво да очаквам - може ли по инерция, недоглеждане да иде на митница и пращат ли известие в пощ. кутия, както едно време

# 295
Пращат известия, да
Иначе винаги са спирали и евтини пратки под 30 лв., но много рядко се случва...

Код за 5 % отстъпка от Iherb.com - SDB331

# 296
  • София
Седмични промоции
валидни до  15.04 - 20.00 ч. н. вр.

Brands of the Week
до 10% намаление
 (марки на седмицата)

# 297
denis, от доста време няма наличност на колагена на jarrow, този на таблетки, тип |
Много съм доволна точно от този продукт.

Можеш ли да ми препоръчаш нещо подобно?

# 298
  • София
Благодаря на Mary-bo и Щефи за включването относно забавянето с митническото оформяне.Благодарение на препоръките вчера звъннах на телефона,посочен в сайта на БП и се оказа,че не са получили мейла ми от 12 март и се наложи да им го изпратя отново,като веднага получих отговор,че е започнала процедура по обработка на документите.
П.С.*Камея, имам лични наблюдения,че в момента няма опасност пратки под и около 30 лева да бъдат спрени.Аз съм добавила тел.си номер в адресното поле,така че да е изписано на кашона и по този начин със сигурност получавам смс.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 14:21 от Julikris

# 299
Аз в понеделник писах имейл на адреса за жалби, върнаха ми вх. номер, но още нямам отговор какво се случва с моята пратка, която е влязла на 12.03 в България. Свързах се преди това с DHL, и от там ми казаха, че независимо че в проследяването статуса е "Arrived", това можело да значи и че всъщност тогава е изпратена от САЩ, което честно, малко ме съмнява.. Ако Български Пощи не ми открият пратката, каква е процедурата след това?

П.С.: Някоя дама има ли препоръка за продукт, който помага при хроничен запек? Ill

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 14:22 от Къдричка*

Общи условия

Активация на акаунт