iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 115

• 39 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Денис, тази омега хубава ли е? На промоция е и изглежда доста изгодна.

https://www.iherb.com/pr/EVLution-Nutrition-Omega-3-Fish-Oil-120 … els/86580#details
Да, става и на тази цена е много изгодна.
Дозата за възрастни е 1500 мг омага 3 дневно, в 1 капс. има 1250 mg омега 3 (или по 1 капс. на ден и през няколко дни по 2капс...  
или 1-1-1--1-2-1-1-1-1-2-.... през 4 дни по 2капс.
Приема се след хранене, по-мазно

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 496
Много ти благодаря, Денис!

# 497
  • София
Моята пратка най-после пътува към бг. с превозвач и е за 150$. Напоръчвах етерични масла. Дано са хубави. Ще дам отзиви като дойдат.

кодче за отстъпка на сайта Iherb- GOG429

# 498
Да, да и моята такава пътува към Бг, нямах търпение вече, имам нужда от нещата. Даже свършиха и другите.

Денис, моля за мнение пиех тази Омега 3 https://uk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Omega-800-by-M … in-Softgels/85180  тя ли е по-добра или тази от последните мнения на Еволюшън 120 капсули с намалението?  Коя е по-пречистена? Става за ученици, нали?

FLR252 код за отстъпка

# 499
  • София
Денис, моля за мнение пиех тази Омега 3 https://uk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Omega-800-by-M … in-Softgels/85180  тя ли е по-добра или тази от последните мнения на Еволюшън 120 капсули с намалението?  Коя е по-пречистена? Става за ученици, нали?
Твоята е по-добра, защото притежава сертификата IFOS ( за кач-во и чистота).
Може да се ползва и за деца - дозираш спрямо възрастта на детето.

# 500
  • София
Не ми става ясно как точно се плаща митото когато се ползва превозвач от Англия примерно. Бихте ли обяснили по-подробно?

# 501
Плащаш го директно на превозвача, който тр да бъде Хермес или DHL. Само те в момента работят с предплатени такси. Излизат ти под shipping. Обозначени са като dutes and taxes и се теглят накуп със стойността на доставката. Така не се занимаваш ти с митници, а превозвачът се разплаща с тях.

# 502
  • София
Благодаря! Значи не мога да поръчам на адреса на Габко?

# 503
Може ли да ми препоръчате Метилирана Фолиева киселина?

# 504
Благодаря! Значи не мога да поръчам на адреса на Габко?
можеш, просто поръчваш с Хермес или Dhl до адреса на Габко в УК и после Габко ти доставя до БГ. Simple Smile))))

Денис, благодаря, значи вадя другата от количката Simple Smile))))

# 505
  • София
Да стана ми ясно, благодаря Blush

# 506
Може ли да ми препоръчате Метилирана Фолиева киселина?

https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Methyl-Folate-400-mcg-6 … Veggie-Caps/42778

аз ползвам тази фолиева киселина.

# 507
  • Пазарджик
Здравейте, момичета. Отдавна не съм поръчвала от Iherb. Сега имам проблем с коляното. Не съм ходила на док ( то в тази ситуация не е много желателно). Имам болка при сгъване, също ако ми е седяло дълго време сгънато и после трябва да си изпъна крака също ме боли. Та въпроса ми е дали мога да пия колаген за подобряване на състоянието?
И мога ли да поръчам директно до БГ или не е желателно?

# 508
  • София
Здравейте, момичета. Отдавна не съм поръчвала от Iherb. Сега имам проблем с коляното. Не съм ходила на док (
Скрит текст:
то в тази ситуация не е много желателно). Имам болка при сгъване, също ако ми е седяло дълго време сгънато и после трябва да си изпъна крака също ме боли. Та въпроса ми е дали мога да пия колаген за подобряване на състоянието?
И мога ли да поръчам директно до БГ или не е желателно?
Здравей!
За моженето - можеш, колагена е само от полза, но може и да не помогне много.
Трябва да разбереш каква е точно причината за болката - самата става, хрущяла, синовиалната течност и т.н.
И само за пример, аз също имах проблем с коляното и дълги години не можах да разбера (вкл. и различни лекари) каква е точно причината, докато един преподавател / НСА/, с който се засичахме във фитнес залата, не ме накара да тествам с т.н. тригерни точки и при мен се оказа проблем в мускула на бедрото, респ. подхода е съвсем различен. Понякога, лечението е много елементарно, когато знаеш каква точно е причината.
Тичам редовно и това коляно много ме притесняваше, а и ММ само ми мрънкаше: "Внимавай, може да е менискус, това е опасно..."

Поръчвам винаги директно до БГ  и не съм имала проблем.

* * * * *
Седмични промоции
валидни до  06.05 - 20.00 ч. н. вр.

Brands of the Week
- до 10% намаление
 (марки на седмицата)

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 07:03 от denis.

# 509
Denis, можеш ли да препоръчаш колаген, подходящ за бременни с цел предотвратяване скъсяване на маточната шийка? Има ли и други подходящи добавки? Благодаря ти! Бъди здрава!

Общи условия

Активация на акаунт