iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 115

• 39 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Моята пратка най-после пътува към бг. с превозвач и е за 150$. Напоръчвах етерични масла. Дано са хубави. Ще дам отзиви като дойдат.

кодче за отстъпка на сайта Iherb- GOG429

Не знам за какво ще ги ползваш, но аз не съм поръчвала от iherb етерични и не бих поръчала. В България има доста голям избор и аз често взимам бадемово и шипково. В ремедиум има на различни марки и разфасовки. Ползвам за маска на лицето. Синът ми беше донесъл от Щатите шипково - сравних го с купено от тук (на Икаров). Ами няма разлика.
От сайта поръчвам добавки, които тук не могат да се намерят или ако ги има са на висока цена. Занимавката с митниците е голяма и оскъпява доста поръчките и поради тая причина поръчвам само необходимите ми добавки. Гледам да не "залитам" с неразумни поръчки, както преди 1-2 години имаше тенденция от доста потребителки в темата.
Бъдете здрави и се пазете!

# 511
  • София
Denis, можеш ли да препоръчаш колаген, подходящ за бременни с цел предотвратяване скъсяване на маточната шийка? Има ли и други подходящи добавки? Благодаря ти! Бъди здрава!
Колаген III  /по-еластичен/  е основен структурен елемент на матката, но не съм попадала на продукт, който да съдържа само него, така че ползвай колаген тип I & III.
https://www.iherb.com/pr/Zint-Grass-Fed-Beef-Collagen-Hydrolyzed … 10-oz-283-g/71744 за този съм питала производителя, може да се приема при бремнност.
Другият вариант е протеин:
https://www.iherb.com/pr/Bluebonnet-Nutrition-100-Natural-Whey-P … -2-lbs-992-g/9476 - с ползи за теб и за бебето ( от него също се синтезира колаген)

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 512
  • Стара Загора
Здравейте, обръщам се с молба за съвет от вас. За първи път този месец поръчвам  продукти от сайта, в случая няколко добавки. Едната от тях беше омега-3 на марката Life extension https://www.iherb.com/pr/life-extension-omega-foundations-mega-e … 20-softgels/68440
Поръчката беше пусната на 1.04 и пристигна в България на 20.04. На 25ти ги взех от пощата в Стара Загора.  Още при отварянето на кашончето забелязах, че конкретно с тази добавка нещо не е наред. Съдържанието вътре “тракаше”. След като ги отворих видях, че почти всички капсули са се слепнали една за друга. Само няколко бяха отделно. Опитах да ги разделя, но при това няколко се спукаха и отвътре изчете маслото. Оставих ги за малко във фризер по препоръка на съфорумка и опитах отново да отделя някои от тях. Резултатът беше същия- скъсани капсули, изтичане и като плюс миризма на риба в цялата кухня Simple Smile. Днес реших, че ще срежа опаковката и ще се опитам да изкарам капсулите, за да мога по- внимателно да ги разделям, но нищо не се получи. Ще прикача снимки, като предупреждавам, че не са приятни за гледане. Въпросът ми към вас е случвало ли се е това на някои от вас, как се процедира в такива случаи, мога ли да подам рекламация и къде да го направя? Извинявам се за дългия пост, но съм леко афектирана.

Това по салфетката е маслото, което излиза от капсулите.
П.с Освен това ми направи впечатление, че опаковката беше различна от показаната в сайта. Или е по- нова или обратно - това е от стара партида. Не можах да открия никъде по кутията надпис със срок на годност.

# 513
Да, определено има проблем с тези капсули.
Пратете им снимките, със сигурност ще ви отговарят и най-вероятно ще ви възстановят сумата.
Не помня как става, но проверете на първа страница на темата дали няма информация какво се прави в такъв случай.

Аз поръчах същите, но са си наред. Различната опаковка не трябва да ви притеснява. Да, преди бяха май в бяла. Понякога актуализирането в сайта закъснява.

# 514
  • София
Здравейте, обръщам се с молба за съвет от вас. За първи път този месец поръчвам  продукти от сайта, в случая
Скрит текст:
няколко добавки. Едната от тях беше омега-3 на марката Life extension https://www.iherb.com/pr/life-extension-omega-foundations-mega-e … 20-softgels/68440
Поръчката беше пусната на 1.04 и пристигна в България на 20.04. На 25ти ги взех от пощата в Стара Загора.  Още при отварянето на кашончето забелязах, че конкретно с тази добавка нещо не е наред. Съдържанието вътре “тракаше”. След като ги отворих видях, че почти всички капсули са се слепнали една за друга. Само няколко бяха отделно. Опитах да ги разделя, но при това няколко се спукаха и отвътре изчете маслото. Оставих ги за малко във фризер по препоръка на съфорумка и опитах отново да отделя някои от тях. Резултатът беше същия- скъсани капсули, изтичане и като плюс миризма на риба в цялата кухня Simple Smile. Днес реших, че ще срежа опаковката и ще се опитам да изкарам капсулите, за да мога по- внимателно да ги разделям, но нищо не се получи. Ще прикача снимки, като предупреждавам, че не са приятни за гледане. Въпросът ми към вас е случвало ли се е това на някои от вас, как се процедира в такива случаи, мога ли да подам рекламация и къде да го направя? Извинявам се за дългия пост, но съм леко афектирана.

П.с Освен това ми направи впечатление, че опаковката беше различна от показаната в сайта. Или е по- нова или обратно - това е от стара партида. Не можах да открия никъде по кутията надпис със срок на годност.
Здравей!
Пиши на сайта, прикачи и снимките:
 info@iherb.com
Ще ти възстановят сумата.

# 515
  • Стара Загора
Благодаря ви! Вече писах във формата 24/7 Support и ще видим какво ще отговорят. Simple Smile

# 516
Да, това са новите опаковки на всички Life extension продукти.

# 517
Здравейте, обръщам се с молба за съвет от вас. За първи път този месец поръчвам  продукти от сайта, в случая няколко добавки. Едната от тях беше омега-3 на марката Life extension https://www.iherb.com/pr/life-extension-omega-foundations-mega-e … 20-softgels/68440

Преди време имах същия проблем, само че мойте бяха направо смачкани, изтекли, не всички, но 1/3 бяха зле. Върнаха ми парите от сайта.

# 518
  • Стара Загора
Благодаря за отговора! Дано и при мен развръзката да е такава. И други потребители в сайта се оплакват от същия проблем. 
Капсулите отидоха в коша. Simple Smile В тази връзка ще се радвам на препоръка за Омега- 3 на горе- долу същата цена (30лв).

# 519
  • София
Необявени, скрити промоции
-  с персонален код (още 5%)
- валидни до 13 май

категории 
- 10% намаление
 Hair Care - грижа за косата
Makeup - грим

марки
- 10% намаление
Aloha Bay
Citrus Magic
Dang Foods LLC
Desert Essence
Earth Rated
Mineral Fusion
Mount Hagen
Orajel
Schmidt's Naturals

# 520
  • София
Здравейте,
искам да попитам момичетата, които поръчват с превозвач каква е максималната стойност, до която не се начислява ДДС. От това, което четох, в Англия е 15 паунда, а в Германия - 22 евро. Така ли е и на митниците в чужбина също ли гледат Subtotal-а на пратката или добавят и транспортните разходи?
Като се сложи и разхода за превозвача до България, май не излиза по-изгодно.

# 521
  • София
Да, това са новите опаковки на всички Life extension продукти.
Toва ли бе фирмата с Магнезий (3-4 форми) от които магнезиев оксид беше към 90%....
Беше синьо бяла опаковка (или се бъркам със Source naturals)?
Та ако са те - мисля да избягвам вече тази фирма.

Имам писмо - че с Хермес е безплатна доставката...

Koд за отстъпка: VRD753

# 522
Здравейте,
искам да попитам момичетата, които поръчват с превозвач каква е максималната стойност, до която не се начислява ДДС. От това, което четох, в Англия е 15 паунда, а в Германия - 22 евро. Така ли е и на митниците в чужбина също ли гледат Subtotal-а на пратката или добавят и транспортните разходи?
Като се сложи и разхода за превозвача до България, май не излиза по-изгодно.
защо да не излиза по-изгодно? До БГ също в повечето случаи имаш доставка, ако поръчката ти е до 30 лв. Плащаш едно 35-40 с доставката. Ако пък е над 30 субтоталът, отиваш на митница, пак 20 % ДДС + 15.50 представителство Бг пощи, което е повече от доставката на превозвача до БГ.
За мен голяма поръчка е по-добре а превозвач, но всеки си преценява.

FLR252 код за отстъпка

# 523
  • София
Бихте ли ми препоръчали витамини за бременни и  дали този колаген  е добър за бременни.
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Pure-Collagen-Types-1-and … -1-oz-200-g/19109
За бременна с близнаци в 4месец каква би била дозата?
Този ми е наличен, но ако има по-подходящ съм отворена за предложения. Много благодаря!!!

# 524
Моля ако някой има излишна читава Омега 3 да ми пише,трябва ми спешно!!!Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт