Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 888
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • USA
Pick n Dazzle не са китайски боклуци. Повечето са марки във Великобритания и прочее. Може да потърсите инфо, преди да предполагате.

От марките,представени като част от кутиите,само 2 имена са ми известни и то не от парфюмерии и магазини тип Нордстром,Мейсис,а от друга бюти кутия.
В общи линии боклучави марки,непознати имена на пазара,които въртят бизнес само с бюти кутии.Като са толкова успешни,защо не могат да пробият никъде другаде,как пък една парфюмерия по света не ги предлага? Марки във Великобритания(не се разбира какво имаш впредвид) или предлагани от УК сайт?

# 76
Pick n Dazzle не са китайски боклуци. Повечето са марки във Великобритания и прочее. Може да потърсите инфо, преди да предполагате.

От марките,представени като част от кутиите,само 2 имена са ми известни и то не от парфюмерии и магазини тип Нордстром,Мейсис,а от друга бюти кутия.
В общи линии боклучави марки,непознати имена на пазара,които въртят бизнес само с бюти кутии.Като са толкова успешни,защо не могат да пробият никъде другаде,как пък една парфюмерия по света не ги предлага? Марки във Великобритания(не се разбира какво имаш впредвид) или предлагани от УК сайт?

Teзи парфюми дето ги предлагат във Фрагрантика ги дискутират като марка, която е по - евтина имитация на различни скъпи парфюми ( Става въпрос за Versailles Pour Elle) но аз не съм ги пробвала

Иначе някои марки са много готини, като Teeez, макар че те самите са безумно скъпи за това което предлагат

Като цяло не бих казала, че някоя марка е гадна само защото не е известна, аз бих тествала продукти като тези, но самата кутия е прекалено скъпа.

Същите марки ги слагат в други по - изгодни кутии

# 77

Имам предвид произведени в съответната страна. Европейски са от до. Не казвам, че са успешни. Казвам, че пишеш грешни неща, като например, че са китайски. Не са.

# 78
Марви дали ще ни лишат от кутия другия месец?

# 79
Юбилейното издание на фулбокс ще е при нас на 31.03 -вторник!!!Нямам търпение!

# 80
Предвид ситуацията и огромната натовареност на аптеките не вярвам да им  до кутии.

# 81
  • софия

Ехе колко скоро. Аз си мислих, че ще е към 5-6 април. А дали и месечната кутия ще е тогава, че аз си поръчах и двете.

# 82

Ехе колко скоро. Аз си мислих, че ще е към 5-6 април. А дали и месечната кутия ще е тогава, че аз си поръчах и двете.
За нея незнам! За тази ми искаха потвърждение, че от там разбрах!

# 83
Заедно ще ги изпращат.

# 84
Сигурна ли си?
Защото аз им писах, но нямам отговор все още, а ми е важно да знам.

# 85
  • софия
На мен от Фулбокс ми пратиха вчера мейл да потвърдя до 24 часа дали искам да получа кутията си с оглед на извънредното положение. Писах им, че нямам търпение да я получа. Но пишеше само за Birthday edition кутия.

# 86
  • Варна
Писах лично съобщение на белебокс относно това, дали ще има кутия за месец април и ги попитах кога долу горе да я очакваме

# 87
  • София
Във ФБ MyFullBox са написали следното:

"Скъпи приятели, Честита първа пролет! 🌿

⚠️ С оглед на така създалата се ситуация искаме да направим няколко важни съобщения ⚠️
📍 Екипът на My Full Box работи неуморно за вас дори и в тази кризисна ситуация! Държим да ви информираме, че спазваме всички изисквания в подготовката, опаковането и доставката на вашите любими кутии;
📍 Куриерските фирми предлагат много опции с които да гарантират безопасността на доставките;
📍 Намаляваме доставката до адрес на клиента на 2.99 лв., а доставката до офис на Спиди е БЕЗПЛАТНА.
📍 Съветваме ви да разгледате и опцията на Спиди - Доставка до Автоматична Пощенска Станция, която гарантира безконтактно взимане на пратките;
❗️ Доставката на кутията My Full Box - Birthday Еdition и на редовното издание за месец АПРИЛ ще бъде обединена и ще бъде в края на месец март.
‼️ С оглед на ситуацията екипът на My Full Box ви умолява: ако имате колебания относно взимането на пратките и имате желание поръчките ви да бъдат анулирани, ви молим да ни пишете своевременно ПРЕДИ те да бъдат изпратени! Призоваваме ви към коректност!
‼️ Поръчките на клиенти, които не взимат пратките си не само ще бъдат анулирани, но и няма да имат възможност да поръчват повече кутии My Full Box!

Пазете себе си и околните! 👐
Останете вкъщи!"

# 88
Fullbox birthday edition - benefit cosmetics, редовно издание - Dr. Jart+

Чудя се дали не сбърках с Birthday editiona Simple Smile

# 89
Ето това е My Mini FullBox NIOD Edition:
✅NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex 15 ml
✅NIOD Photography Fluid, Opacity 12% 30ml
✅2 мостри на DHC

Общи условия

Активация на акаунт