Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 682
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Моят медицински е марката VOE.
Интересно е че повечето модели имат слой алое вера отвътре, за да може да помогне на раните първи е дни. 

Има много модели, специялни според типа операция, къде е рязано и колко, едни са с плат като марля, за да дишат раните, разни според колко са тежки имлантите  и т.н.

На мен моя ми е супер удобен, но след един месец искам вече нормално бельо.

# 406
Момичета, здравейте,

Какво казаха вашите лекари относно задължителната подмяна на импланти след определено време? Информация, която имам е, че задължително след някакви години е добре да се подменят?
Много ще съм ви благодарна ако споделите опит и мнение, тъй като това е единствената причина, която ме възпира.
Благодаря предварително

# 407
  • Пловдив
Момичета, здравейте,

Какво казаха вашите лекари относно задължителната подмяна на импланти след определено време? Информация, която имам е, че задължително след някакви години е добре да се подменят?
Много ще съм ви благодарна ако споделите опит и мнение, тъй като това е единствената причина, която ме възпира.
Благодаря предварително

На мен не са ми казвали, че трябва да се подменят след време. С Ментор съм.

# 408
Момичета,отчет от мен със снимки🙂
Днес ми е 27 ден.Още имам леки остатъчни синини между гърдите.Лявата гърда все още е по-уголемена с оток и не е слязла в сравнение с другата.И корички имам още.Незнам защо си мислих,че за един месец и ще са готови😂Иска си време наистина.
Да припомня 300сс,кръгли Ментор,висок профил.
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 12:48 от lioes_espana

# 409
  • София
На мен много ми харесват гърдите ти! Пу пу! Освен това изглеждат огромни за 300цц, коеот е супер!!! Със здраве да си ги носиш и ти благодаря за богатия снимков материал, който пускаш Heart

П. С. Мен днес ми писаха, че ми отлагат операцията от 13ти май за 24ти юни, заради положението.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 13:43 от Buena esperanza

# 410
  • Бургас
Днес ми е 27 ден.Още имам леки остатъчни синини между гърдите.Лявата гърда все още е по-уголемена с оток и не е слязла в сравнение с другата.И корички имам още.Незнам защо си мислих,че за един месец и ще са готови😂Иска си време наистина.
Скрит текст:

Скрит текст:
Ооо Милата тя... С тези кръвонасядания... Сигурно си се притеснила много. Не съм виждала досега такова чудо!
Ще се уеднаквят.. със сигурност , и при мен е така. Много да се радваш на новата си визия ти пожелавам !

# 411
Скрит текст:

Скрит текст:
Страхотно изглеждат гърдите ти. След спадането на отоците изглеждат даже още по-големи. Чудесен е резултатът, а и по-хубави ще стават с времето, имай търпение Simple Smile

# 412
  • София
И на мен ми харесват!🙂
Изглеждат по-големи и по-красиви от в началото.
Промяната е видима!🙂

# 413
  • Пловдив
Скрит текст:

Скрит текст:
Много добър резултат. Наистина сега изглеждат по-големи от преди. Като за 300сс, си изглеждат доста големи, абе много са хубави Simple Smile.
Да си призная и аз имах очаквания, че след месец вече всичко по външният вид на гърдите ще е приключило и ще са оформени, да, ама не Simple Smile.

# 414
Колко време се носи медицинският сутиен след операция-моля споделете. Месец-два?
Днес попитах екипа на доктора, който ме оперира : медицинския сутиен се носи непрекъснато в продължение на един месец, а след това само по време на сън. През времето, когато не се спи - удобен сутиен без банели.

Благодаря за отговора. Моя приятелка супер много се терзае, че и отложиха операцията за корекция на бюст заради извънредното положение.

# 415
  • София
За кога и беше насрочена операцията и за кога я отложиха?
При кой лекар?🙂

# 416
  • Parsberg
Скрит текст:

Скрит текст:
Ооо супер са.., но ти предполагам не си с нулев старт? Ако имаш някакъв начален старт къде отива когато ти се сложи импланта, остава отдолу или отгоре?

# 417
Благодаря за милите думи  🙂
Да ви кажа огромни са само така на голо,иначе с дрехи си е почти като преди😂

# 418
  • София
Благодаря за милите думи  🙂
Колко начален старт си имала?

# 419
Благодаря за милите думи  🙂
Колко начален старт си имала?