Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 792
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Цитат
Почти нулев.Иначе преди носих сутиени с огромни подплънки😂
Изглежда все едно си имала голям старт. Какви са имплантите? Профил?

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 20:38 от bubanka

# 421

Изглежда все едно си имала голям старт. Какви са имплантите? Профил?
То си пише Ментор 300 сс висок профил.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 20:38 от bubanka

# 422
Благодаря за милите думи  🙂
Да ви кажа огромни са само така на голо,иначе с дрехи си е почти като преди😂
Колко начален старт си имала?
Почти нулев.Иначе преди носих сутиени с огромни подплънки😂

След месец изглеждат по големи от ден втори 🤨

Аз обяснявам че 300сс не е въобще малко, но хората не вярват...

# 423
Слагам снимка на"старта"🙂
В момента ясно усещам моята си жлеза събрана в средата на гърдите около ареолите,но трябва след време да се разлее и да не е скубчена така на едно място.Поне така казват лекарите.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 424
  • Parsberg
В момента ясно усещам моята си жлеза събрана в средата на гърдите около ареолите,но трябва след време да се разлее и да не е скубчена така на едно място.Поне така казват лекарите.
Скрит текст:
Скрит текст:
Резултата като се има в предвид началния старт е просто страхотен. Аз съм като теб и си мислех, че повече кубици ще сложа ама като гледам при теб взех да се замислям. Нямам търпение да ида на първата консултация, но с тези мерки тук... бая ще чакам. Иначе се насочих вече къде. Направи му впечатление обаче, че в едната клиника операцията я правят в някакво полулегнало положение за да може гърдите да наместят по-добре и нещо за гравитацията споменаха. 🤷‍♂️Като отида и ще поразпитам

# 425
Naraia
Твоя лекар ще ти каже какви кубици са най-добри спрямо твоята анатомия.
Аз съм си дребна и с малък гръден кош и малка основа(11см),затова и може би изглеждат големи.Поне така знам,че на малка основа кубиците изпъкват повече.

# 426
  • София
Точно така, колкото по - малка е основата, толкова по - големи изглеждат за същите кубици, освен това високият профил допълнително подсилва ефекта. Супер си!

# 427
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Ти и преди операцията си имала красиви гърди Simple Smile, просто са били малки, но хубави.

# 428
Скрит текст:
Скрит текст:
Ти и преди операцията си имала красиви гърди Simple Smile, просто са били малки, но хубави.
Чак хубави не са,но и доктора се учуди на състоянието им предвид възрастта ми и двете раждания.

# 429
Непременно да пишеш за него, чакам отдавна мнение за него.

# 430
  • България
И аз ще се оперирам при Ковачев след ,като се успокои положението.Иначе бях за 13.03,но уви.На какви импланти сте се спряли с доктора Лейди?Ти за коя дата беше ?

# 431
  • София
Тези от вас на които датите за операция са отменени-бихте ли се оперирали края на май или юни или бихте оставили за септември?

# 432
  • България
Може би през май бих се оперирала, но юни незнам.Аз по принцип съм планувана за 2 в 1- повдигане с обиране и поставяне на имплант, та възстановяването може би ще е по бавно,пък и на море ми се ходи та ще видим.

# 433
Аз бях на консултация февруари и исках много да се оперирам март или април,обаче имах някакво вътрешно усещане и се за писах за юни.Ще видим живи и здрави,ако се случат нещата ще дам мнение

# 434
Аз бих се оперирала и май, и юни...Толкова отдавна го чакам този момент...

Общи условия

Активация на акаунт