Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 807
  • 781
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Този доктор Ковачев даже не го бях чувала, а гледам, цените са му най-високите! Толкова ли е добър? Галерия няма в сайта...

Също да питам някой с отзиви от докторите във Вита, и там няма галерия...

# 436
Този доктор Ковачев даже не го бях чувала, а гледам, цените са му най-високите! Толкова ли е добър? Галерия няма в сайта...

Също да питам някой с отзиви от докторите във Вита, и там няма галерия...

В кой сайт цените са му най-високите? 🧐Др Милко Ковачев и др Спартак Милев оперират в Скинсистемс - продават ваучери в офертомад и слагат Нагор. Цените определено са от най-ниските.

Във Вита оперират докторите Кънев/ Христов и Пеев (последния не знам още ли е там). Специално Кънев е коментиран в темите назад и то многократно

# 437
  • София
Ами, аз лично на Ментор (понеже такива импланти искам и тях следя), това са най-високите цени, които съм виждала.

# 438
  • София
Ами, аз лично на Ментор (понеже такива импланти искам и тях следя), това са най-високите цени, които съм виждала.
Ами има много по ниски цени на импланти Ментор. Аз лично съм с такива. Ако се интересуваш може на лични да ти пиша. 😉

# 439
  • София
Да, Джулс, знам, аз съм си записала час за операция при Молов Hug Просто ми беше любопитно и при другите как е и ми направиха впечатление тези доста високи цени.

# 440
Да, Джулс, знам, аз съм си записала час за операция при Молов Hug Просто ми беше любопитно и при другите как е и ми направиха впечатление тези доста високи цени.
По скоро е обратното.
При други цените са нормални ( и почти еднакви навсякъде) а при Молов са ниски. Отдавам го на факта, че няма толкова опит, няма клиника и т.н Едва от миналата година излезе като име ( тук специално) и мисля, че следващата и той ще вдигне цените значително.

# 441
  • Бургас
Аз пък искам да ви покажа как се възстановява кожата около разреза. Не очаквах толкова добре да бъде, днес един месец след операцията. За информация ползвам келокод , но не съм особено старателна и последователна. Често пропускам да третирам и двата пъти на ден :

# 442
Аз пък искам да ви покажа как се възстановява кожата около разреза. Не очаквах толкова добре да бъде, днес един месец след операцията. За информация ползвам келокод , но не съм особено старателна и последователна. Често пропускам да третирам и двата пъти на ден :

Изглеждат много добре за един месец и са малки и равни.След месеци ще са почти незабележими.
Аз имам още корички,но само от двете страни където са разграждащите се външни конци .На месец без два дни съм.А този келокод за който пишете се използва след като паднат коричките,нали?Защото на мен от болницата ми дадоха две тубички с антибьотичен крем за разрезите и ми казаха да мажа по два пъти на ден дакато свършат и двете ,но това значи още 2 месеца някъде🤔

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 15:25 от lioes_espana

# 443
  • Бургас
Келокод по лекарско предписание получих, ползва се след като разреза се изчисти , да.
Ако нещо те притеснява в този дълъг период на ползване на АБ крем - пробвай да се свържеш с клиниката.

# 444
Келокод по лекарско предписание получих, ползва се след като разреза се изчисти , да.
Ако нещо те притеснява в този дълъг период на ползване на АБ крем - пробвай да се свържеш с клиниката.
Да.Аз поддържам връзка с тях периодично.Те си изискват снимки и обясня за това как се чувствам,за да следят процеса на възстановяване.Просто не съм се сетила да попитам за разрезите,но май е време.

# 445
  • София
По скоро е обратното.
При други цените са нормални ( и почти еднакви навсякъде) а при Молов са ниски. Отдавам го на факта, че няма толкова опит, няма клиника и т.н Едва от миналата година излезе като име ( тук специално) и мисля, че следващата и той ще вдигне цените значително.
Нищо няма да коментирам тук. Ако някой се интересува ще пиша на лично съобщение. Само едно ще кажа, цените на имплантите е 2000 лв. за кръглите от представителството на Ментор. А за капковидните е 2600.От там насетне си направете изводите за цените на дадени доктори. 😉

# 446
  • София
Да, така е, това са цените на имплантите. Да си сложиш за хирургическата работа, колкото и опитен хирург да си, 3 пъти цената на импланта, не е сериозно.

# 447
  • София
Да, така е, това са цените на имплантите. Да си сложиш за хирургическата работа, колкото и опитен хирург да си, 3 пъти цената на импланта, не е сериозно.
Не съм съгласна с вас. Има доста други фактори. Помислете за упойка, болничен престой,отношение и прегледи след това, качество на консумативите, оборудване на операционни. Има доста фактори, които влияят на цената. Не пожелавам на никой услужнения, тогава също оказва значение цената.

# 448
  • София
Болничния престой при всички лекари е една нощ, отношението на всички лекари, за които се говори в темата, е чудесно, условията - като в частна клиника. Така че никаква разлика не виждам.
Както и да е, това е коментирано и друг път, всеки си преценява.

Аз все още се чудя дали да ползвам датата ми з аюни, защото ще е горещо тогава и съм на кантар.

# 449
  • София
Цитат на: Buena  esperanza
link=topic=1187601.msg40531107#msg40531107 date=1586411071
Не съм съгласна с вас. Има доста други фактори. Помислете за упойка, болничен престой,отношение и прегледи след това, качество на консумативите, оборудване на операционни. Има доста фактори, които влияят на цената. Не пожелавам на никой услужнения, тогава също оказва значение цената.
Всичко това дето си изброила е на ниво при доктора където се оперирах. Аз съм медицинско лице и повярвай всичко съм проверила предварително. Няма да отида на място където ги слагат и така за спорта. 😊😉

Общи условия

Активация на акаунт