Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 822
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
lioes_espana попитай ги защо толкова дълго трябва да ползваш АБ крем. Странно ми се струва. Аз също съм ползвала АБ крем, който ми дадоха в болницата (две малки тубички). Понеже бях с лепенки може би 10-тина дни, доктора ми беше казал да мажа върху тях, те някак си пропускаха. Но изразходих двете тубички за около седмица...

# 451
lioes_espana попитай ги защо толкова дълго трябва да ползваш АБ крем. Странно ми се струва. Аз също съм ползвала АБ крем, който ми дадоха в болницата (две малки тубички). Понеже бях с лепенки може би 10-тина дни, доктора ми беше казал да мажа върху тях, те някак си пропускаха. Но изразходих двете тубички за около седмица...
И аз така мазах върху лепенките.
Да не би аз да мажа по много малко🤔
Защото аз за една седмица изразходвам около 1/4 от тубичката,а ти казваш двете тубички 😮
Ще им пиша да питам.

Отговориха ми.Явно аз съм мазала по много малко,така че казаха да спирам

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 15:47 от lioes_espana

# 452
  • Пловдив
lioes_espana, може и количеството, което си ползвала да е било достатъчно. Сега се замислих, че е от значение и колко ти са белезите Simple Smile. Моите са около целите ареоли, вертикално надолу, и под гърдите също. Ако при теб е само един разрез под гърдите, нормално е да имаш от кремчето за по-дълго време.
Като заговорихте за Кело кот, взела съм си, и като свърша с Цикратидината (което ще е до ден-два) вече мисля да започвам с Кело кот. Но вие пишете, че не трябва да се ползва на места където още има корички. Макар и малко, на места още имам. Четох листовката, но никъде не пише, че не трябва да има корички. Може и аз да пропускам нещо, но наистина ли не може да се ползва?

# 453
  • София
lioes_espana, може и количеството, което си ползвала да е било достатъчно. Сега се замислих, че е от значение и колко ти са белезите Simple Smile. Моите са около целите ареоли, вертикално надолу, и под гърдите също. Ако при теб е само един разрез под гърдите, нормално е да имаш от кремчето за по-дълго време.
Като заговорихте за Кело кот, взела съм си, и като свърша с Цикратидината (което ще е до ден-два) вече мисля да започвам с Кело кот. Но вие пишете, че не трябва да се ползва на места където още има корички. Макар и малко, на места още имам. Четох листовката, но никъде не пише, че не трябва да има корички. Може и аз да пропускам нещо, но наистина ли не може да се ползва?
Относно Кело кот, имах друг белег от операция и ми казаха тогава да мажа, след като паднат коричките. И сега се мазах, след падането им.

# 454
Имах насочена операция за 13.03 ,но предвид положението Ковачев я отложи за 16.03,а после за не определено време.При мен ще е повдигане и импланти  Нагор 390.Ще помоля за снимки ,ако е възможно.Малко се притесних като чета толкова негативни неща за доктора.
                                                                                                                                                               Здравей! Аз съм една  от недоволните от Ковачев за съжаление. Моята операция беше преди 4 години.Като изключим факта,че е не от най-разговорливите.....явно не е и от най-добрите! Избрахме 420 цц Нагор ултра висок профил,като видя,че имам и птоза каза че този профил ще го изпъне. След операцията,(няма да пиша за дискомфорта и болките), гледката беше супер грозна,но нали трябва да мине време....И след 3-ти месец-дясната- висяща жлеза върху импланта,лявата-2 пръста разлика от дясната...трагедия....Каза ела,вземи си направление и ще направим  поправка- дясната ,обиране на кожа.Лявата- качване по-нагоре на импланта. Резултат след събуждането от упойка: Няма обиране на кожа и вдигане на левия имплант. Повече не го видях,когато трябваше да отида на преглед,не ме прие след предварителна уговорка.Просто ми казаха,че бил на някакъв семинар. Повече и не се разправях,а след 3 години отидох на ревизия в Турция,заради по-ниските цени,защото нямах пари за Стоянов,който за мен е топ! Извинявам се дългият пост! Дано съм била полезна Simple Smile

# 455
  • България
Съжалявам че така е станало и истински  се надявам при мен да се получат нещата.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 22:22 от ANI131982

# 456
Нели, ти писала ли си в тялото.бг. Тази история ми е позната. Явно е гледал да мине по тънко, за да не откаже клиента. Като цяло за повдигане е ясно, че по опитните са по сигурни. Той не е достатъчно профи.

# 457
Нели, ти писала ли си в тялото.бг. Тази история ми е позната. Явно е гледал да мине по тънко, за да не откаже клиента. Като цяло за повдигане е ясно, че по опитните са по сигурни. Той не е достатъчно профи.
Да,Петя Simple Smile писала съм. За малки гърди би се справил,но нали за това си плащаме- да сме доволни ние, а не за по-добре от преди Simple Smile

# 458
  • България
Здравейте !Искам да попитам,момичетата вече с импланти,когато се наведете  ,получавали се набръчкване в страни ?Защото съм виждала такава и не ми харесва, та се чудя при всички ли е така?

# 459
  • София
Момичета успяхте ли да се свържете с клиниката на др.Стоянов?
Аз не.
Звънях,но телефоните са изключени и ще бъдат до края на извънредното положение.
Писах на ел.поща преди 5 дни,но още не са ми отговорили.

# 460
Привет момичета,

имам нужда от съвет какво се случва с гърдите ми...
Оперирах се на 23 януари при д-р Кънев. 500 CC висок профил при почти нулев старт с лека асиметричност. От кърменето лявата ми гърда беше съвсем леко по-голяма от дясната, но нищо фрапиращо, само аз си виждах разликата.

Два месеца след операцията лявата ми гърда сякаш е пропаднала на долу. Белегът не е в гънката, а на около 1см. на горе върху гърдата. Двете гърди са различни - дясната стои по - високо, а лявата е супер улегнала. Притеснявам се от т.н. ботъминг. Това ли е всъщност?

Преди месец бях при д-р Кънев и тогава той отбеляза, че дясната стои високо и ако не слезне до нивото на лявата трябвало да ме оперира отново, но на мен лявата не ми допада въобще.

Спортен сутиен не съм носила повече от месец по препоръка на лекаря.

Скрит текст:

# 461
Според мен е още прекалено рано за такива изводи и планове за нова операция. Стоянов изчаква 1 година след операцията и тогава говори за друга. И наистина до първата година много се променят, изчакай. Според мен е заради стегнатия мускул и ще се оправи. И така разликата не е фрапираща, аз не бих ги пипала. Въобще не изглеждат като 500...

# 462
  • София
Vall, би ли дала снимка преди?

Иначе се вижда, че едната е по- надолу, дали не се дължи всичко това на неправилно подбран размер? Точно затова ми се иска да видя старта ти, защото ако както казваш си била почти нула, 500 си е бая като за пръва операция

# 463
Здравейте момичета! Нова съм и за пръв път пиша. Искам да си уголемя бюста и в момента основно проучвам и събирам мнения за добър пластичен хирург. В нета попаднах на д-р Мартин Генов. Имате ли мнение за него, добър специалист ли е и ако има някой опериран при него моля за инфо доволна ли е от резултата, как е преминала първоначалната консултация, операцията и възстановителния период?! Също искам да ви питам за имплантите текстурирани или гладки са по-добре да се поставят?

# 464
Благодаря за отговорите, момичета! Simple Smile За съжаление не мога да намеря подходяща снимка на старта. Чашка А ми беше ок. Размера е изцяло съобразен с мнението на лекаря, тъй като съм висока 177см., 62кг. за мен е идеален и наистина не изглежда като 500 CC.

Предполагам, че ще се оформят още във времето, но ме притесява особено долната част на лявата гърда нормално ли е да изглежда по този начин и белегът да е върху гърдата? Не съм очаквала разликата между двете да е толкова голяма.

Общи условия

Активация на акаунт