Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 672
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Eli........ 1,68 съм висока, 50кг.имам снимка от последната консултация. Лекаря ми направи колаж "преди и сега" утре ще я пусна

Аз все още не мога да асимилирам, че си с 350. Ако някой ми ги покаже, без да знам, бих казала 550-600 Grinning Ще чакам с нетърпение да пуснеш от преди!
А при кой лекар си?

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 22:00 от Buena esperanza

# 481
  • София
Момичета,преди малко ми звъннаха от Есте клиник.Започват да презаписват датите за операции.Казаха,че най вероятно до 15 август ще оперират.

# 482
Това е от лекаря Преди и след
Скрит текст:

# 483
  • София
Скрит текст:

Жирафче, как може да кажеш на това "нямах особен старт", като ти имаш големи гърди и преди операцията просто увиснали са били. Както и да е, хубав резултат имаш, със здраве да си ги носиш!

# 484
Момичета,преди малко ми звъннаха от Есте клиник.Започват да презаписват датите за операции.Казаха,че най вероятно до 15 август ще оперират.
От коя дата започват да работят, как са сигурни, че ще отменят извънредното положение?

# 485
  • София
Ще започнат да работят след като приключи извънредното положение предполагам.Презаписват за след 13 ти май,но споменаха,че ако се удължи извънредното и тези дати ще отпаднат.
Аз точно поради тази причина отмених моята дата,която беше за 26ти май.
Възможно било да изискват и тест за корона вирус,но още не са го решили окончателно.

# 486
  • Пловдив
Скрит текст:

Жирафче, колко време е минало от операцията за снимката "след"? Намирам доста сходство с моя случай. И при мен изходната позиция беше сходна, и аз имам рязано около ареолите и надолу.

# 487
  • България
Здравей, Жирафче!Би ли споделила,дали имаш повдигане,обиране?

# 488
Преди операцията носех сутиени между чашка А и Б като Б ми бяха доста големи. Имах много кожа, изпразнена от съдържание, може би около ареолите имаше малко повече материал. Иначе нагоре ми стърчаха ребрата. Има повдигане и обиране на кожа...от няколко дни ме боли дясната, около аеролата и под нея. Не мога да си обясня дали може да е от вътрешните шевове, ама до сега не ме е боляло. На някой случвало ли се е
Снимката е направена на 3ти март, 5 месеца след операцията. В последния месец ходя често без сутиен, мисля, че промяната е заради това.

# 489
  • Пловдив
Жиравче, писала ли преди кой е лекаря? Много добре изглеждаш!

# 490
  • България
Жирафче,на мен гърдите ти ми харесват.Понеже ми предстои подвдигане, обиране и импланти ,за това попитах.Надявам се скоро да отшумят твоите болежки и да се радваш на хубавият се бюст.

# 491
При др Синан от Естетика.

# 492
  • Бургас

Някой пита от къде в момента сутиени без банели , след като МОЛ - овете не работят. Поразровете се в кварталните магазинчета - това намерих днес, за цели 7.90 лева... Не е нещо особено, но в настоящия случай ... Върши работа.

# 493
  • Пловдив
Преди операцията носех сутиени между чашка А и Б като Б ми бяха доста големи. Имах много кожа, изпразнена от съдържание, може би около ареолите имаше малко повече материал. Иначе нагоре ми стърчаха ребрата. Има повдигане и обиране на кожа...от няколко дни ме боли дясната, около аеролата и под нея. Не мога да си обясня дали може да е от вътрешните шевове, ама до сега не ме е боляло. На някой случвало ли се е
Снимката е направена на 3ти март, 5 месеца след операцията. В последния месец ходя често без сутиен, мисля, че промяната е заради това.

Жирафче, с какъв размер на импланта си?

# 494
  • София
Жирафче страхотни гърди браво.Моята повторна операция също я отмениха,а нямах търпение.По този повод момичета имате ли притеснения относно операциите в топлите месеци,така като гледам ще ми е отново август месец.Миналата пак беше август и все си мисля,че и топлото време и потенето увеличават риска от някакви инфекции на разрезите🤔

Общи условия

Активация на акаунт