Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 54 637
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
PinkyP, ти беше твърдо за кръгли, какво се промени, защо се налага да са анатомични? И да колкото си спомням коментираше, че Кънев не се справя добре с анатомични, ако не бъркам, така поне си спомням от по-старите ти постове

# 691
  • Бургас
Назад в темите съм пускала, скорошна нямам, но от 2ри месец е това, сега са много по-добре поне за мен Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 19:57 от DolliGi

# 692
Dolli, много добре са се развили при теб нещата. Имам от теб стари снимки където бяха доста по раздалечени, поне аз така го виждам.

# 693
  • София - Бургас
ZEA това са най - красивите гърди, които НЯКОГА, НЯКЪДЕ СЪМ ВИЖДАЛА. Влюбена съм в тях, браво - ЗЛАТНИ РЪЦЕ НА доктора. Наистина и в списания по - красив бюст не съм срещала, УНИКАЛНИ, СЪВЪРШЕНИ. Дано не се променят, повече няма накъде...Чудесни са.

# 694
Dolli Хубави са спор няма, но имам и цял албум, които поне замоя вкус не ми допадат. На Калея кръглите също много ми харесват.

dete2 Да много исках кръгли и то на Мотива, обаче за такива щеше да се наложи и раунд блок. Та се съгласих на анатомични висок профил за да го избегна. Иначе и преди си твърдях същото както и по-горе. На Кънев съм виждала май само анатомични Simple Smile

# 695
  • София - Бургас
PinkyP много ти благодаря за оценката, от сърце - благодаря. Преди много момичета ми пишеха и са ме молили да покажат моя снимка на д-ра с молба да им ги направи точно като моите. Това много топли и радва. Благодаря и ти желая скоро да ни покажеш и твоя съвършен резултат, и много момичета да желаят и следват твоя резултат.
Моите станаха точно на 1 г. Simple Smile
Успех на всички момичета, с пожелание да ни показват прекрасни и красиви резултати.

# 696
  • Parsberg
Здравейте дами!
Най-накрая взех решението и аз да се подложа на една разкрасителна процедура, а именно уголемяване на бюста. С удоволствие изчетох всички предишни теми и благодарение на полезната информация, която намерих се спрях на Др. Молов. Изпратих му имейл с няколко въпроса относно цялостния процес, тъй като живея в чужбина и нямам търпение нещата да се задействат. Grinning Какви препоръки/съвети бихте дали на някой, на когото операцията/консултацията тепърва му предстои?
Поздрави!
Аз бих те посъветвала да си направиш консултация с поне още един лекар. Без да се обижда никой, всички лекари имат и добри резултати и лоши, аз също като теб бях се спряла на Молов, но в последствие размислих. Мое лично мнение е, че с кръгли импланти той се справя не лошо, обаче анатомичните му на мен лично не ми допадат, а аз съм за анатомични колкото и да не ми се искаше Simple Smile Аз също пътувам от Германия. Ще ти трябват две пътувания с поне 1-2 седмици между тях, в които се поръчват имплантите. Заради Корона вируса при мен доста се по обърка всичко, но се надявам края на Май да се оперирам най-накрая. Избрах Др. Кънев, който на последък почти не се споменава из темите Simple Smile Ако имаш въпроси питай, ако мога ще помогна.
В Германия ходила ли си на консултации?

# 697
Здравейте дами!
Най-накрая взех решението и аз да се подложа на една разкрасителна процедура, а именно уголемяване на бюста. С удоволствие изчетох всички предишни теми и благодарение на полезната информация, която намерих се спрях на Др. Молов. Изпратих му имейл с няколко въпроса относно цялостния процес, тъй като живея в чужбина и нямам търпение нещата да се задействат. Grinning Какви препоръки/съвети бихте дали на някой, на когото операцията/консултацията тепърва му предстои?
Поздрави!
Аз бих те посъветвала да си направиш консултация с поне още един лекар. Без да се обижда никой, всички лекари имат и добри резултати и лоши, аз също като теб бях се спряла на Молов, но в последствие размислих. Мое лично мнение е, че с кръгли импланти той се справя не лошо, обаче анатомичните му на мен лично не ми допадат, а аз съм за анатомични колкото и да не ми се искаше Simple Smile Аз също пътувам от Германия. Ще ти трябват две пътувания с поне 1-2 седмици между тях, в които се поръчват имплантите. Заради Корона вируса при мен доста се по обърка всичко, но се надявам края на Май да се оперирам най-накрая. Избрах Др. Кънев, който на последък почти не се споменава из темите Simple Smile Ако имаш въпроси питай, ако мога ще помогна.

Би ли могла да ми изпратиш снимки на анатомични от Молов?Ще се оперирам при него ,а снимки много не съм видяла.

# 698
Да обаче в Германия без повдигането искат 6-7000€ и е много трудно да събереш мнения или по-точно да видиш резултати. Това, което показват всички на прегледите честно не ми помага, всеки разбира се показва само най-доброто, което е правил.

Kalea За съжаление не при всеки е еднакво и както се убедих през последните месеци гаранция няма при никой лекар. Според мен всеки лекар има някакъв почерк и неща, в които го бива повече и по-малко, просто всеки трябва да подбере този, чиито резултати се доближават до търсения резултат.

Yancheva88 ако въпроса е към мен, не няма как да изпратя снимки т.к някои съм запазила от темите назад, но други са ми изпратени на ЛС и нямам правото да ги разпространявам. Момичетата оперирани при него нека ти пратят сами Simple Smile.

# 699
  • София - Бургас
PinkyP абсолютно съм съгласна...
Аз лично много харесвам на ZEA на DOLLYG, която помня  търсеше ефект "лисичи муцунки" и мисля, че се е получило превъзходно и своите също много си ги  харесвам и обичам:)))
Успехи на всички престрашили се да станат по - красиви и секси:)

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 23:05 от kaleia

# 700
ZEA това са най - красивите гърди, които НЯКОГА, НЯКЪДЕ СЪМ ВИЖДАЛА. Влюбена съм в тях, браво - ЗЛАТНИ РЪЦЕ НА доктора. Наистина и в списания по - красив бюст не съм срещала, УНИКАЛНИ, СЪВЪРШЕНИ. Дано не се променят, повече няма накъде...Чудесни са.

Благодаря сърдечно на всички за коментарите! Надявам се всичко да е наред и с правилните грижи към бюстовете ни Simple Smile)) сега успех и добро настроение🌸 на новооперираните и бъдещи такива!

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 00:36 от bubanka

# 701
  • София
Ето и моите гърди. На 19.05.ставaт точно 6 месеца. Мисля че нещата са добре.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 09:07 от bubanka

# 702
  • България
Juls77,мисля че са станали доста добре. Носи си ги с здраве и самочуствие!Колко са големи имплантите?

# 703
  • София
Juls77,мисля че са станали доста добре. Носи си ги с здраве и самочуствие!Колко са големи имплантите?
имплантите са 450сс,висок профил, кръгли Ментор. Доктор Молов. 😊

# 704
  • София - Бургас
Juls77 Мноооого  са добре.  Браво, разкошни са.

Общи условия

Активация на акаунт