Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 54 663
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Момичета ето и от мен опреснена информация Simple Smile Променят се непрестанно, към предстоящите дами - успех и бъдете положителни, дайте си време и всичко ще е наред като спазвате препоръките на лекарите си!
Втори месец, среден профил 350cc Ментор
Д-р Молов.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 11:50 от bubanka

# 676
  • Parsberg
Скрит текст:
Момичета ето и от мен опреснена информация Simple Smile Променят се непрестанно, към предстоящите дами - успех и бъдете положителни, дайте си време и всичко ще е наред като спазвате препоръките на лекарите си!
Д-р Молов.

Супер, изглеждат страхотно. 🙂

# 677
Скрит текст:
Д-р Молов.

Страхотни са. 😍

# 678
Скрит текст:
Д-р Молов.
Aуу супер са станали. Топ гърдите до сега от Молов. Браво?!
Inrad, че то това е нищо пръст и половина. При мен е повече. А легнала всичко отива под мошниците. Но са много меки и дори на пипане са като естествени и при движение също.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 12:29 от Петя Танева 604618

# 679
  • София
Скрит текст:
Д-р Молов.

Прекрасни са станали! Моля те, припомни ми кръгли ли бяха и ако може, би ли пуснала тук или на лично, снимка преди корекцията? Благодаря Heart

# 680
Страхотни са гърдите, много ми харесват!

# 681
  • Пловдив
Страхотни са! Със здраве!🥰

# 682
Здравейте, днес бях на консултация при доктор Молов.
 Още този месец ще ми направи повдигане на едната гърда с местна анестезия.Имплантите са добре разположени и няма да има нужда от тяхното коригиране. Вече не съм притеснена и се чувствам доста по - добре Simple Smile

# 683
Благодаря Ви много момичета! 💖 Импланите са  кръгли

# 684
  • Бургас
Nil8383 Радвам се, че има развитие, дано всичко е ок накрая и резултата много да те радва, стискам палци Simple Smile
Zea чудесни са, честито много да те радват! Simple Smile

# 685
Здравейте дами!
Най-накрая взех решението и аз да се подложа на една разкрасителна процедура, а именно уголемяване на бюста. С удоволствие изчетох всички предишни теми и благодарение на полезната информация, която намерих се спрях на Др. Молов. Изпратих му имейл с няколко въпроса относно цялостния процес, тъй като живея в чужбина и нямам търпение нещата да се задействат. Grinning Какви препоръки/съвети бихте дали на някой, на когото операцията/консултацията тепърва му предстои?
Поздрави!

# 686
Здравейте дами!
Най-накрая взех решението и аз да се подложа на една разкрасителна процедура, а именно уголемяване на бюста. С удоволствие изчетох всички предишни теми и благодарение на полезната информация, която намерих се спрях на Др. Молов. Изпратих му имейл с няколко въпроса относно цялостния процес, тъй като живея в чужбина и нямам търпение нещата да се задействат. Grinning Какви препоръки/съвети бихте дали на някой, на когото операцията/консултацията тепърва му предстои?
Поздрави!
Аз бих те посъветвала да си направиш консултация с поне още един лекар. Без да се обижда никой, всички лекари имат и добри резултати и лоши, аз също като теб бях се спряла на Молов, но в последствие размислих. Мое лично мнение е, че с кръгли импланти той се справя не лошо, обаче анатомичните му на мен лично не ми допадат, а аз съм за анатомични колкото и да не ми се искаше Simple Smile Аз също пътувам от Германия. Ще ти трябват две пътувания с поне 1-2 седмици между тях, в които се поръчват имплантите. Заради Корона вируса при мен доста се по обърка всичко, но се надявам края на Май да се оперирам най-накрая. Избрах Др. Кънев, който на последък почти не се споменава из темите Simple Smile Ако имаш въпроси питай, ако мога ще помогна.

# 687
PinkyP много благодаря за полезния съвет! 😊 Смятам процедурата да е Септември/Октомври (живот и здраве), та дотогава имам още време да проуча и да претегля вариантите! 😀

# 688
  • Бургас
Аз съм с анатомични при Молов и смятам, че се справи много добре...
Но PinkyP е права, добре е да се консултираш с няколко и тогава да решиш кой е твоя лекар.

# 689
DolliGi Може ли снимка, че ми е интересно?

Общи условия

Активация на акаунт