Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 472
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Здравейте, вчера беше моята операция.. при др Н. Георгиев. Момичета имам усещането, че влак е минал през мен, знаех че е болка... ама чак пък толкова... скоро ще кача и снимки
Стискай зъби и се дръж 🙂 първите три денонощия са най тегави . Най тежко ми беше на втория ден, а на 4 се чувствах нов човек . Ще става по добре с всеки изминал час .

# 61
  • София
ell1_ информация дават непрекъснато в медиите. Има постановление за създалата се ситуация. Смятам че трябва да си прочела вече. Ако ти предстой операция питаи твоя хирург дали ще те оперира. Не смятам да разисквам тази тема тук. Имо формация, дават постоянно какво следва до 13 април докато сме под карантина.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 16:55 от Juls77

# 62
Момичета, вчера мина и моята операция при д-р Н. Георгиев, 440сс анатомични. Все си мислех, че боли, но не предполагах, че толкова много. Все едно ме е прегазил валяк. Днес съм една идея по- добре, вече съм си в къщи. Заради всички забрани и неговата клиника спира операциите, няма да има и рехабилитация. Ако успея по- късно ще кача снимка, резултатът ми хареса☺

# 63
  • Пловдив
Здравейте, вчера беше моята операция.. при др Н. Георгиев. Момичета имам усещането, че влак е минал през мен, знаех че е болка... ама чак пък толкова... скоро ще кача и снимки
Стискай зъби и се дръж 🙂 първите три денонощия са най тегави . Най тежко ми беше на втория ден, а на 4 се чувствах нов човек . Ще става по добре с всеки изминал час .

Подкрепям, първите дни е трудно, но от ден на ден става все по-леко Simple Smile. 11 дни след операцията съм си в топ форма. Пазя се да не вдигам тежко, всичко друго от ежедневието ми си е по-старо му.
Да добавя (не знам доколко ще е полезно), за по-бързо възстановяване на тялото, се опитвам да подържам по-алкална среда. Ограничила съм до абсолютният минимум захар, сол, пържено не ям, опитвам се да се храня здравословно. Пия много вода, пия колаген, от днес включвам и ХК, пия и задължително аминикиселина Л глутамин.

# 64
Относно болката - боли, как да не боли.

Миналата седмица бях с бъбречна криза - запушен бъбрек. Еми силиконът повече ме боля преди време.... Вие си направете сметка, знаете бъбречната криза колко е болезнена.

И все пак при всеки болката е различна... Това е моят личен опит.

# 65
  • София
Относно болката - боли, как да не боли.

Миналата седмица бях с бъбречна криза - запушен бъбрек. Еми силиконът повече ме боля преди време.... Вие си направете сметка, знаете бъбречната криза колко е болезнена.

И все пак при всеки болката е различна... Това е моят личен опит.
Не знам аз сигурно съм не човек 😂 Не бих казала, че ме е боляло. Два дни имах мигренозен пристъп и имах чувството, че ще умра. В гърдите имах дискомфорт. Вече 9 ден и аз си действам както преди. Шофирам внимателно от вчера на кратки разстояния. Не вдигам тежко. До 5-6 ден се изморявах изключително лесно. Подкрепям, с всеки изминал ден е по-добре. Даже леко спя на страни. Вашите лекари какво ви съветват за спането?

# 66
  • София
Аз също мисля, че както и за всяка друга операция, и тази е въпрос на праг на болката, нагласа, моментно състояние на организма и Т. Н. И мен от много места ме убеждаваха как след абдоминопластиката 2 седмици няма да съм човек, цитирам, и че боли много повече от секциото. Еми, няма такова нещо, днес ми 4ти ден и преди малко простирах, вярно, че правя всичко бавно и с плавни движения, но излишно се притеснявах.
Между другото мацката след мен, на която сложиха 350 сс каза, че много и се втвърдяват гърдите и правят като контаркции, но иначе си беше в пълна кондиция и си беше добре.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 10:19 от Buena esperanza

# 67
Хубаво е че спряха плановите операции защото след такава тежка интервенция имунитета спада много и е по лесно да се заразиш с каквото и да било.
Искам да споделя впечатлението си от един турски крем Медикасол за две седмици мазане ми изсветлява белезите. Препоръча МО го моя приятелка Да си мажа и лицето заради пигментацията която имам и съм доволна. Изобщо не мисля да инвестирам в Кело код 60 лв.

# 68
Момичета, за мазане на белега Невен на Кройтерхоф кога се почва, след махане на конците ли? Питам конкретно за него, тъй като аз по принцип имам много благосклонно кожа и не ми остават белези, а и да остава ха, нямам никакво намерение да инвестирам в белег, който е супер ниско и не се вижда даже от бански. Помня, че тоя крем беше евтин, затова ще си го взема него.
Аз започнах след махането на коците , минавам със спирт за деинфекция, после мажа белезите с крема от невен и целите гърди! След падане на коричките ще започна с кело крема. Много съм доволна от крема с невен!

# 69
  • София
Здравейте ,момичета имате прекрасни гърдии. Според вас за такива гърди кръгли или анатомични импланти ?

# 70
  • Бургас
До колкото мога да преценя, тези приличат на естествени, а за подобна форма, анатомични, при това не много висок профил.... Също и не макс кубици, иначе няма да легнат, а ще стърчът напред...
По мое мнение!

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 18:04 от DolliGi

# 71
На мен пък в понеделник трябва докторът да ми маха конците... и сега след тези събития се чудя дали това въобще ще е възможно, а вече минаха 20дни

# 72
  • Бургас
Ако всичко е стерилно и няма навалица, не виждам проблем на този етап за сваляне на конци. Само ти не се пипай на голо тяло, преди да си се измила или си носи ръкавици, преди това и си слагай докато си навън и пипаш дръжки и други повърхности...
Друго не можеш да направиш, а шевовете не могат да седят неограничено време, ако има нещо лекаря сам ще ти каже...

# 73
  • София
Махане на конци и дренажи си е пост-оперативна процедура и няма как да бъде отложена или отменена заради събитията, не се притеснявай. Аз също съм в сряда за махане и на двете неща и го чакам с нетърпение.

Както каза Доли, и на мен тези показаните гърди ми изглеждат естествени и не знам как би постигнала този ефект точно. А и то страшно много зависи какъв ти е старта, а и на челна стойка да застана, с каквито и да е импланти, няма как да го направя, примерно.

# 74
  • Бургас
Да, ако си с нулев старт, няма да стане чак така, но след време като се отпусне малко кожата ще наподобяват, но ако си имаш празни кожички може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт