Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 512
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Извинявайте за тъпия въпрос ,но какво е нулев старт ? ( аз имам гърди ,нося размет 80С ,но са ми увиснали )

# 76
  • Бургас
При тебе може да стане! Нулев е гладък гръден кош като дете и кожа набъбнла няма... Simple Smile
Ако решиш да ходиш на консултации носи снимката с теб, че иначе не се знае как ще те разберат....

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 18:44 от DolliGi

# 77
Скрит текст:
Скрит текст:
dianaaaТова е нулер старт. Ти с твоя C размер може да събереш доста кубици. Но какъв ще е импланта може само да предполагаме.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 09:26 от bubanka

# 78
  • София
Сега разбирам защо др.Стоянов ми каза,че не съм нулев старт.

# 79
И според мен са естествени, съдя по това, че външната част не стои закръглена като при имплант..

Белезите не е хубаво да се почват веднага след махането на конците. Хубаво е да се изчака да паднат коричките ( сами без да се чопли) и чак тогава. Иначе от мазането кожата омеква и белега може да се разшири.

# 80
  • София - Бургас
Bagira90    Благодаря за отговора. Вероятно ще го прешие и той така ще са качи нагоре, като хване от долната част. Дано да стане тънък, и аз се опитвам да си го представя...
Иначе, адмирации - възхищавам са на позитивността ти. Определено докторът, който те е оперирал има огромен късмет с пациенти като теб.
Бъди здрава и ще следя, особено за белега...Simple Smile
Аз минах през 3 лазера, и съм  малко разочарована, защото си го представях, че белегът ще изчезне съвсем /така ми казаха и от лазерното студио/. Да, ама не. Действително много силно избледня и определено изглежда много по - добре, но го има....

Zea, д-ра ми каза да редувам всяка седмица  Клео Кот  с Медекасол. Лично сякаш виждам по - добър резултат от Медекасол, по - добре се чувствам с него., но все още ги редувам:)

# 81
След махане на конците не се започва веднага с крем за омекотяване с невен, защото раничките все още сълзят използва се спрей за дозаздравяване на разрезите и чак тогава с крем от невен се омекотяват коричките на раничките и се оставят да паднат сами без да се чоплят. Чак когато паднат напълно се започва с крем за заличаване на белезите.
Kaleia и аз мислех да си правя лазер се отказах защото доктора ми каза че белега ще избледнее много и няма да има нужда.

# 82
Да не прозвучи като размахване на пръст, но аз ви казах още тогава Simple Smile  Белега няма как да изчезне напълно, каквото и да се маже или прави. Където е рязано си има дори и бледа чертичка, няма как....С времето белега сам избледнява и се свива, но е рязано дълбоко не е повърхостно одраскване за да изчезне.

# 83
  • София
PetyaDi,пощенската ти кутия е препълнена от доста време🙂
Пиши ми!🙂

# 84
  • Бургас
След махане на конците не се започва веднага с крем за омекотяване с невен, защото раничките все още сълзят използва се спрей за дозаздравяване на разрезите и чак тогава с крем от невен се омекотяват коричките на раничките и се оставят да паднат сами без да се чоплят. Чак когато паднат напълно се започва с крем за заличаване на белезите.
Kaleia и аз мислех да си правя лазер се отказах защото доктора ми каза че белега ще избледнее много и няма да има нужда.

Би ли пояснила за този спрей ? Название, производител ? В интерес на истината и в клиниката и асистентката на доктора ми дадоха указания в петък , когато ми махнаха конците, да започвам с мазането с крем невен . Да стартирам от днес , като махна лепенките. Да започна да се къпя цялостно и да полагам от крема навсякъде.
Чудя се обаче... Лентата на сутиена дали няма да дразни на разрезите и директно ли да го обличам отгоре.
Второ - поръчах само един сутиен. Май ще пусна втори обаче.... Не виждам как може да се изпере , изсуши и облече бързо след като на указанията изрично пише , че не бива да се пуска в центрофуга и сушилня, далече от източници на топлина... Примерно днес вали и е влажно..  то ще има да си виси и суши цял ден

# 85
  • Пловдив
По отношение на мазането и аз съм в голяма чуденка как да процедурам. В момента мажа разрезите с крем с антибиотик, който ми дадоха от клиниката. Все още имам корички, даже и лепенки на места, които не смея да махна, защото като тръгна да ги махам, дърпам и коричките. След това мисля да си взема Цикратидина мас и да мажа белезите с тях, нали уж има ХК, следва да подпомогне регенерацията на кожата. А за след това, не знам с какво да мажа...Келокот и разните там други които продават или да си взема един крем на Филорга, който е за след интервенции по кожата, ларезни процедури и подобни интервенции. Вие как действахте?

# 86
В предните теми сме обсъждали много за грижите след махане на конците. Ще споделя мият опит.
След магането на конците си купих спрей Силбер Нано подобен е на Цикатридина но е доста по силен. Пръсках разрезите 10 дена с него и слагах марля за да не замърся разрезите и отгоре обличах сутиена за да не паднат марлите. Първите няколко дена раните сълзяха но след време спряха след пълното заздравяване на раните започнах да мажа с крема с Невен раните и целите гърди сутрин и вечер защото аз съм нулев старт и омекотява кожата зада не се получат стрий. С невена мажех до пълното падане на коричките. След това започнах с крем за заличаване на белега.
Къпането започна не мога да си спомня с точност но мисля че след като престанах да се пръскам със Силбер Нано чак тогава си измих гърдите под душа. Преди това само с кърпа се обтривах. Беше гадно но не е болка за умиране.

# 87
Здравейте, днес ми е 3 ден от операцията, имам въпрос към вас дали защото съм в цикъл 1 ден усещам, че гърдите ми ще гръмнат даже не мога да търпя ластика така ме натиска, че не мога да си поема въздух. А съм го залепила на най-отпуснатото положение.

# 88
Не е от цикъла, от операцията си е. Нормално е ще трябва да изтърпиш просто....с времето се оптускат и нормализират нещата.

# 89
Не е от цикъла, от операцията си е. Нормално е ще трябва да изтърпиш просто....с времето се оптускат и нормализират нещата.
Колко дни е болката горе долу? Ясно ми е че по принцип е индивидуално.. ама все пак някаква светлина в тунела

Общи условия

Активация на акаунт