Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 531
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Не е от цикъла, от операцията си е. Нормално е ще трябва да изтърпиш просто....с времето се оптускат и нормализират нещата.
Колко дни е болката горе долу? Ясно ми е че по принцип е индивидуално.. ама все пак някаква светлина в тунела
Почувствах се добре на 5 ден и го изкарах без обезболяващи. За сутиена ... Има моменти , в които не мога да дишам, стават твърди като камъни. Днес при мен е 8 ден... Одеве взех душ .. и нещо ми изглеждат огромни ..

# 91
  • София - Бургас
Z - Тина, за жалост това ще е за кратък период...
И аз не вярвах, че ще ми се случи, но факт...

# 92
  • Пловдив
Имам огромни терзания по отношение на сутиена. Този, който ми сложиха в болницата явно ми е малък, и ми създава ужасен дискомфорт като съм с него, направо ме влудява. Отделно, понеже не е точният размер, направо деформира гърдите в определена част, стиска ги. Два дни бях с друг, тип спортен на Адидас, за тренировки. Той държи също стегнати гърдите, и е далеч по-комфортен. Но той е по-отворен в горната си част, и не притиска гърдите надолу, това дали може да е проблем?
Всички магазини са затворени и не мога да купя други сутиени. Поръчах днес онлайн 3 варианти спортни, но кога ще дойдат и дали съм оцелила размера не е ясно.

# 93
В началото е така заради отоците, после ще ти стане удобен сутиена. Поръчай си онлайн на Триумф модела Triaction него също го дават за след операции,  но си поръчай твоят размер, не по голям. Аз първите дни слагах няколко марли под ластика отпред дето са белезите и много ми облекчаваше. Като спаднаха отоците нямах проблем със сутиена. https://www.pepit.bg/p/triumph-sporten-sutien-triaction-energy-bez-baneli/

# 94
  • Пловдив
Milla_11, благодаря ти!

# 95
  • София
В началото е така заради отоците, после ще ти стане удобен сутиена. Поръчай си онлайн на Триумф модела Triaction него също го дават за след операции,  но си поръчай твоят размер, не по голям. Аз първите дни слагах няколко марли под ластика отпред дето са белезите и много ми облекчаваше. Като спаднаха отоците нямах проблем със сутиена. https://www.pepit.bg/p/triumph-sporten-sutien-triaction-energy-bez-baneli/
Този от линка го няма наличен. Търсих го. Аз взех друг от същата серия, но мерих. На медицинския ми пише 80C, а на Триумф ми стана 75Е.Много е рисковано без проба, но в този момент няма друг вариант. Моят от болницата ми е изключително удобен.

Имам въпрос към дамите с разлика в гърдите преди операцията. Колко време след нея усетихте, че започват да стават еднакви? Моите имаха голяма разлика и дясната я чувствам супер стегната. Тя все още е по-малка от другата. Доктора ми каза да изчакам няколко месеца, но ми е интересно при вас как е потекло във времето. Днес ми е 10 ден. Чувствам се чудесно и усещам как изобщо не се пазя и дано да не си навлеча проблеми.

# 96
Аз имах асиметрия, с 375 и 405 съм.  Еднакви са от самото начало. При някои се получава така, заради отоците и като се спаднат се вижда ясно Simple Smile Моите отоци си бяха равномерни при някои едната е по оточна и се получава така. Най добре е да се изчака. Нали казват, че като са две гърди всяка се възстановява различно Simple Smile

# 97
  • Бургас
Z - Тина, за жалост това ще е за кратък период...
И аз не вярвах, че ще ми се случи, но факт...

Ще чакам да мине... И този период.. така като дини не ми харесва 😁

# 98
  • Пловдив

Имам въпрос към дамите с разлика в гърдите преди операцията. Колко време след нея усетихте, че започват да стават еднакви? Моите имаха голяма разлика и дясната я чувствам супер стегната. Тя все още е по-малка от другата. Доктора ми каза да изчакам няколко месеца, но ми е интересно при вас как е потекло във времето. Днес ми е 10 ден. Чувствам се чудесно и усещам как изобщо не се пазя и дано да не си навлеча проблеми.

Аз бях с голяма асиметрия в двете гърди преди операцията. Не съм с различни импланти, рязано е за да станат еднакви. В момента (12 дни след операция), едната, която беше по-малка и се предполага, че там не е рязано е доста по-надута, и с подутини...В момента не изглеждат добре, големи, безформени, криви..но виждам добро начало, ще станат хубави, трябва си време Simple Smile.

# 99
Сутиена след операцията трябва да е с компресия по принцип, за да спаднат по-бързо отоците. Ама като знам как стягат компресивни чорапи, не ми се мисли сутиена 😬 е скоро явно няма да разбера, ама пък поне още известно време ще си спя по корем 😆

# 100
Сутиена след операцията трябва да е с компресия по принцип, за да спаднат по-бързо отоците. Ама като знам как стягат компресивни чорапи, не ми се мисли сутиена 😬 е скоро явно няма да разбера, ама пък поне още известно време ще си спя по корем 😆
Хахах и аз така ,ще си поспиме по корем и тая коронавирус съвсем забави нещта  🥴

# 101
  • София
Аз имах асиметрия, с 375 и 405 съм.  Еднакви са от самото начало. При някои се получава така, заради отоците и като се спаднат се вижда ясно Simple Smile Моите отоци си бяха равномерни при някои едната е по оточна и се получава така. Най добре е да се изчака. Нали казват, че като са две гърди всяка се възстановява различно Simple Smile
Много ти благодаря за положителния отговор. Двете гърди ги усещам коренно различно. Аз по принцип съм спокоен човек,знам че ще се оправят, но да ти кажат добра дума, всеки се чувства по-добре.

# 102

Аз бях с голяма асиметрия в двете гърди преди операцията. Не съм с различни импланти, рязано е за да станат еднакви. В момента (12 дни след операция), едната, която беше по-малка и се предполага, че там не е рязано е доста по-надута, и с подутини...В момента не изглеждат добре, големи, безформени, криви..но виждам добро начало, ще станат хубави, трябва си време Simple Smile.
Кое е рязано за да станат еднакви? Трябва да е махана жлеза, или? Само с обиране на кожа асиметрия не се оправя, това е по скоро за леко увисване. Не знам как с рязане ще се коригира асиметрия....

# 103
  • Пловдив
Milla_11 имах множество мастни образувания, в по-голямата и по-увиснала гърда. Те са махани, както и кожа. Обирана е кожа и около целите ареоли. Не знам дали е махана жлеза, предполагам не. Когато ме чертаеше, и коментирахме размера на имплантите, доктора ми каза, че имам голяма жлеза, по-тази причина сложи и малки импланти, и въпреки всичко гърдите ми изглеждат огромни. Моя приятелка е с 400 cc, кръгли Ментор и изглеждат като моите 275 cc. Когато и ги показах, не можеше да повярва, мислеше, че не съм разбрала правилно размера, който са ми сложили. В момента са много големи за моят вкус, знам, че ще спаднат, и все пак май ще са по-големи отколкото очаквах...

# 104
  • Бургас
Спокойно, големи са ти защото все още са стегнати, след 4-5 месеца ще започнат да се разливат, твоята жлеза ще се намести около тях няма да е скупчена и стегната и мускула ще се отпусне и ще са ти ок
 Ще придобият друга по-естествена форма и ще се приемаш по друг начин....

Общи условия

Активация на акаунт