Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 540
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Спокойно, големи са ти защото все още са стегнати, след 4-5 месеца ще започнат да се разливат, твоята жлеза ще се намести около тях няма да е скупчена и стегната и мускула ще се отпусне и ще са ти ок
 Ще придобият друга по-естествена форма и ще се приемаш по друг начин....

Благодаря, успокояващо е написаното от теб!

# 106

Имам въпрос към дамите с разлика в гърдите преди операцията. Колко време след нея усетихте, че започват да стават еднакви? Моите имаха голяма разлика и дясната я чувствам супер стегната. Тя все още е по-малка от другата. Доктора ми каза да изчакам няколко месеца, но ми е интересно при вас как е потекло във времето. Днес ми е 10 ден. Чувствам се чудесно и усещам как изобщо не се пазя и дано да не си навлеча проблеми.

Аз бях с голяма асиметрия в двете гърди преди операцията. Не съм с различни импланти, рязано е за да станат еднакви. В момента (12 дни след операция), едната, която беше по-малка и се предполага, че там не е рязано е доста по-надута, и с подутини...В момента не изглеждат добре, големи, безформени, криви..но виждам добро начало, ще станат хубави, трябва си време Simple Smile.

Всичко ще си дойде на мястото, търпение му е майката 😉 може ли снимки на лично, понеже и на мен ми предстои след месец там и ми е любопитнл какво да очаквам първите дни след операцията. Позрави

# 107
  • * Under the stars *
И аз да се запиша в новата тема . По принцип имам дата за операция при д-р Молов за април месец , но не знам какво да правя - дали да я отменям предвид създалата се ситуация . Ако я отменя ще ми е за 2-ри път и едва ли ще си я направя изобщо някога .
Всъщност ще се състоят ли операциите при него ? На някоя от вас да й предстои скоро и да има яснота по въпроса ?

# 108
  • Пловдив

[/quote]

Всичко ще си дойде на мястото, търпение му е майката 😉 може ли снимки на лично, понеже и на мен ми предстои след месец там и ми е любопитнл какво да очаквам първите дни след операцията. Позрави
[/quote]

Благодаря за куража Simple Smile. Рано ми е още за снимки, не се чувставам готова за това. Но обещавам, 2 месеца след операцията ще кача снимки тук. Преди и след. Важно е да се види и преди, защото в моят случай, положението беше направо трагично.

# 109
Ще помоля ,тези с бъдещи операции да не се записват ,тъй като стават грешки и подвеждам останалите потребители.
Наистина доста време ми отне да разгледам всеки оперирал се потребител ,за това си мислех ,че slynchice вече е била оперирана от д - р Молов и я записах.

# 110
И аз да се запиша в новата тема . По принцип имам дата за операция при д-р Молов за април месец , но не знам какво да правя - дали да я отменям предвид създалата се ситуация . Ако я отменя ще ми е за 2-ри път и едва ли ще си я направя изобщо някога .
Всъщност ще се състоят ли операциите при него ? На някоя от вас да й предстои скоро и да има яснота по въпроса ?
Не е ясно за април, но едва ли. Аз моята за сега я преместих началото на Май, ако въобще и тогава може....

# 111
  • София
Моята е планирана за 13ти май. Днес се видях с доктора да ми махне дренажите от абдоминопластиката и той потвърди датата и каза, че всичко си е по план с операциите, каквото и да значи това. Даже се разбрахме средата на април да се видим да уточним размера и вида на имплантите. Той беше оптимист за ситуацията с короната и хич не ми се стори притеснен от нещо. За Молов става дума.

# 112
Имаше въпросче дали след махане на конците няма сутиена да дразни на кожата...та прикачих снимка, на мен ми препоръчаха тези лепенки и са супер удобни поне на мен, защото стигат точно за разреза и имат мека тънка лента в средата и не ми дразни сутиена, а същевременно отстрани си диша кожата. Продават се в лидл( там не е за ходене сега, но все пак да дам инфо за тези, които не откриват друг подходящ модел) аз преди това слагах марличка и всякакви методи с машки лепенки за да не ми дразни 😁 размера е 6x10 20бр. Бели! Дано съм полезна и бъдете здрави! Аз съм 15 ден от операция и възстановяването ми беше бързо и с малко болки в началото. Дано всичко да е наред и ще приложа снимки по нататък! #стойтевкъщи и дано всички да сме живи и здрави

# 113
В Германия слагат някакви силиконови тип лепенки, специално за белези, уж се заличават по-лесно.

# 114
Здравейте,момичета!
Следя ви от два месеца и реших и аз да се включа, за да бъда полезна на момичетата ,които им предстои.
Моята операция беше на 10 март.Днес ми е 8 ден.
Оперирана съм в Естетика,Турция 300сс,кръгли на Ментор,висок профил.
За сега съм много доволна,въпреки че имам някои малки проблеми,но се надявам ,че с времето всичко ще си дойде на мястото.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 09:56 от lioes_espana

# 115
Аз имам лепенки. От сайт си ги поръчах, към 70лв. Те са по скоро за релефните белези.

# 116
  • София
Здравейте,момичета!
Следя ви от два месеца и реших и аз да се включа, за да бъда полезна на момичетата ,които им предстои.
Моята операция беше на 10 март.Днес ми е 8 ден.
Оперирана съм в Естетика,Турция 300сс,кръгли на Ментор,висок профил.
За сега съм много доволна,въпреки че имам някои малки проблеми,но се надявам ,че с времето всичко ще си дойде на мястото.

Благодаря ти за споделеното, със здраве да си ги носиш! Ще съм ти много благодарна за снимки, ако може преди и след, защото точно към този тип размер и вид изплант съсм се насочила и висок профил, като твоя! Благодаря ти предварително, ако искаш на лично, ако не ти е удобно тук!

# 117
Не е ясно за април, но едва ли. Аз моята за сега я преместих началото на Май, ако въобще и тогава може....

Момичета, и аз имам този проблем.При др Молов съм за другата седмица. като разбера какво става ще пиша.Надявам се да работи!!!

# 118
Привет момичета,

Аз съм на 20дена от операцията и бааааавно започва да спадат отоците и формата да става маалко по-нартурална.
Бях на лекар преди 2дена, видя се, че нямам никакви води и всичко подуто е в норма.

Искам да питам момичетата с повече опит..

- Изчетох че с времето, като се поотпусне кожата гърдите омекват.. но сега ми се струват ужасно твърди.. много ли ще е разликата примерно след още 2 месеца или винаги ще са си бая по-твърди от натуралните?

- Мен ме рязаха на долната полувина на ореолата, и нося някакви специялни лепенки, за да не останат големи белези... Някой може ли да ми покаже как изглеждат подобни белези след известно повече месеци?

Благодаря!

# 119
Привет момичета,

Аз съм на 20дена от операцията и бааааавно започва да спадат отоците и формата да става маалко по-нартурална.
Бях на лекар преди 2дена, видя се, че нямам никакви води и всичко подуто е в норма.

Искам да питам момичетата с повече опит..

- Изчетох че с времето, като се поотпусне кожата гърдите омекват.. но сега ми се струват ужасно твърди.. много ли ще е разликата примерно след още 2 месеца или винаги ще са си бая по-твърди от натуралните?

- Мен ме рязаха на долната полувина на ореолата, и нося някакви специялни лепенки, за да не останат големи белези... Някой може ли да ми покаже как изглеждат подобни белези след известно повече месеци?

Благодаря!

За мекотата сравнение с първия месец и сега третия е ОГРОМНА. Не можех изобщо да доближа двете гърди с ръце,а сега ги хващам и ги доближавам една до друга без проблем. Адски много омекнаха. Със гладки кръгли импланти съм.

Общи условия

Активация на акаунт