Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 546
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета!
Следя ви от два месеца и реших и аз да се включа, за да бъда полезна на момичетата ,които им предстои.
Моята операция беше на 10 март.Днес ми е 8 ден.
Оперирана съм в Естетика,Турция 300сс,кръгли на Ментор,висок профил.
За сега съм много доволна,въпреки че имам някои малки проблеми,но се надявам ,че с времето всичко ще си дойде на мястото.

Честито Simple Smile Бързо възстановяване! При кой доктор беше операцията ти в Естетика?

# 121
Привет момичета,

Аз съм на 20дена от операцията и бааааавно започва да спадат отоците и формата да става маалко по-нартурална.
Бях на лекар преди 2дена, видя се, че нямам никакви води и всичко подуто е в норма.

Искам да питам момичетата с повече опит..

- Изчетох че с времето, като се поотпусне кожата гърдите омекват.. но сега ми се струват ужасно твърди.. много ли ще е разликата примерно след още 2 месеца или винаги ще са си бая по-твърди от натуралните?

- Мен ме рязаха на долната полувина на ореолата, и нося някакви специялни лепенки, за да не останат големи белези... Някой може ли да ми покаже как изглеждат подобни белези след известно повече месеци?

Благодаря!

За мекотата сравнение с първия месец и сега третия е ОГРОМНА. Не можех изобщо да доближа двете гърди с ръце,а сега ги хващам и ги доближавам една до друга без проблем. Адски много омекнаха. Със гладки кръгли импланти съм.

Благодаря много за поста. Наистина е голямо успокоение.

# 122
Здравейте,момичета!
Следя ви от два месеца и реших и аз да се включа, за да бъда полезна на момичетата ,които им предстои.
За сега съм много доволна,въпреки че имам някои малки проблеми,но се надявам ,че с времето всичко ще си дойде на мястото.

Честито Simple Smile Бързо възстановяване! При кой доктор беше операцията ти в Естетика?
Благодаря!
При доктор Йоздемир.

# 123
Здравейте,момичета!

Благодаря!
При доктор Йоздемир.
По препоръка ли го избра?

# 124
Здравейте,момичета!

Благодаря!
При доктор Йоздемир.
По препоръка ли го избра?
Честно казано,по интуиция🙂И никак не съжалявам засега.
Хареса ми на прегледа колко беше обсебен от работата си.Дори не ме поглеждаше в лицето.Веднага каза,че разстоянието между двете гърди е много малко и ако ми сложи по-голям кубик буквално ще се слеят(като обърната осмица),измери и каза 300сс висок профил на което аз възроптях.Той ми обясни ,че знанията,които е натрупал от опит са му най-ценни.Каза "Искаш хубави гърди и ще ги имаш.Просто ми се довери и няма да съжаляваш "Толкова беше сигурен в себе си и категоричен.
И аз му се доверих 🙂
Харесвам си много гърдите дори сега ,когато са с много отоци

# 125
Здравейте,аз съм нова тук.Бих желала да споделите мнение и най-вече снимки от операции при др Молов,имам насрочена дата за май менсе.Налага ми се повдигане и уголемяване,но се притеснявам от ефекта и дали ще ги харесам.Спряла съм се на 350к анатомични, но се притеснявам от повдигането.

# 126
  • Пловдив
Това все едно аз съм го писала Simple Smile. И аз съм с операции при Йоздемир. Спечели ми доверието още на първата среща. Беше видимо заинтересован какво искам като краен резултат. Не ми е налагал мнението си, но много ценни неща ми каза. Например за носа, беше категоричен - "Мога да ти го направя чип, но няма да отива на твоето лице, по-хубав ще е като е малък и прав. За гърдите, бях категорична - малки, стегнати, спортни. Мнооого дълго време ме рисуваше преди операцията. На някои места сложи по 5-6 линии една до друга. По едно време се зачудих, като има толкова черти по мен, как ще знае, коя да следва Simple Smile. Като се видях веднага след операцията, му викам - Лелеее, ама те га огромни. Той само се усмихна и каза - Ще станат точно това което искаш Simple Smile, малки, естествени гърди.
Сега съм се въоръжила с търпение и чакам Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 18:24 от bubanka

# 127
Това все едно аз съм го писала Simple Smile. И аз съм с операции при Йоздемир. Спечели ми доверието още на първата среща. Беше видимо заинтересован какво искам като краен резултат. Не ми е налагал мнението си, но много ценни неща ми каза. Например за носа, беше категоричен - "Мога да ти го направя чип, но няма да отива на твоето лице, по-хубав ще е като е малък и прав. За гърдите, бях категорична - малки, стегнати, спортни. Мнооого дълго време ме рисуваше преди операцията. На някои места сложи по 5-6 линии една до друга. По едно време се зачудих, като има толкова черти по мен, как ще знае, коя да следва Simple Smile. Като се видях веднага след операцията, му викам - Лелеее, ама те га огромни. Той само се усмихна и каза - Ще станат точно това което искаш Simple Smile, малки, естествени гърди.

Колко големи импланти ще ти слагат? От какъв размкр тръгваш?

# 128
Към оперираните... как се справяте със схващанията, болките и всякакви подобни в гърба от спането и позите в които трябва да стои м? Аз лично преди нямах такива болежки, сега вече почти 20-ден изпитвам такава болка, ако съм будна и лежа например... самите гърди не ме боялт или нещо свързано с операцията Слава Богу , но гърбът чак сега започна да ме боли... А от самото начало не ме е болял,  аз имах болки 2-3 дни и то усещах болка около разрезите... сега сутрин ми трябва 1 мин хубаво да се радвижа за да спре болката(схващането) в гърба и при дишане първите минути след сън... при вас така ли е? Аз вече спя седнала 😄 Чудя се някакви леки упражнения които няма да навредят, че и с извънредното положение обедвижването е факт оше повече

# 129
  • Пловдив
Към оперираните... как се справяте със схващанията, болките и всякакви подобни в гърба от спането и позите в които трябва да стои м? Аз лично преди нямах такива болежки, сега вече почти 20-ден изпитвам такава болка, ако съм будна и лежа например... самите гърди не ме боялт или нещо свързано с операцията Слава Богу , но гърбът чак сега започна да ме боли... А от самото начало не ме е болял,  аз имах болки 2-3 дни и то усещах болка около разрезите... сега сутрин ми трябва 1 мин хубаво да се радвижа за да спре болката(схващането) в гърба и при дишане първите минути след сън... при вас така ли е? Аз вече спя седнала 😄 Чудя се някакви леки упражнения които няма да навредят, че и с извънредното положение обедвижването е факт оше повече

Аз към момента поне нямам болки в гърба от спане. Спя на две възглавници, гледам да ми е по-високо, така ми е удобно, нямам дискомфорт. Обичам да спя на страни, а сега не мога, но някак свиквам да е само по-гръб.

# 130
  • Бургас
По отношение на спането, днес 10ти ден , все по лесно спя настрани , за кратко разбира се. Преди известно време тук бяха публикували възглавница за бременни и че помага по лесно да мине нощта. Правя си подобна "барикада" с една възглавница отзад и една под гърдата и ми беше много удобно тези дни така. Просто по време на сън трябва да се сменят позициите на тялото. Няма как при 7-8 часа неподвижност да няма схващане, болки в гърба и т.н.
Полуседнала спях първите няколко дни, чак след 4-5 ден в легнало положение минаваше цялата нощ.

# 131
  • София
По отношение на спането, днес 10ти ден , все по лесно спя настрани , за кратко разбира се. Преди известно време тук бяха публикували възглавница за бременни и че помага по лесно да мине нощта. Правя си подобна "барикада" с една възглавница отзад и една под гърдата и ми беше много удобно тези дни така. Просто по време на сън трябва да се сменят позициите на тялото. Няма как при 7-8 часа неподвижност да няма схващане, болки в гърба и т.н.
Полуседнала спях първите няколко дни, чак след 4-5 ден в легнало положение минаваше цялата нощ.
При мен е същото положение. Днес ми е 13 ден след операцията. Нямам болки в гърба, не съм променила нещо, но това ми е най-неприятното от операцията. Будя се по много пъти на нощ и сутрин съм уморена. От 2-3 дни и аз усещам, че ми е по-локо да спя по малко на страни.

# 132
Здравейте, аз съм 23-ти ден от операцията, спането е по-спокойно, но все още има дни, в които се събуждам с ужасно схващане в гърба, напоследък от лявата страна в областта на плешката. За съжаление едно минава, друго усещане се появява. Явно е нормално предвид факта, че сме по-обездвижени в спането. Спя на ляво и на дясно, но отново е неприятно и трудно обръщането и спането дълго в една поза … Така, че Zea не се тревожи, и това ще мине Blush

# 133
Здравейте на всички ! Пиша Ви, защото операцията ми наближава /13 април, д-р. Стоянов/ а аз не мога да се свържа с клиниката, за да получа информация дали ще се състои. Имайки предвид, че карантината е точно до тогава, предполагам, че не би следвало да я отменят, но все пак се вълнувам доста. От декември месец чакам за тази дата и вече съвсем нямам търпение. Някой от вас дали има информация д-р. Стоянов от лога преустановява оперциите ?

# 134
  • Пловдив

Колко големи импланти ще ти слагат? От какъв размкр тръгваш?

Аз съм с кръгли Ментор 275. Имах голям естествен бюст преди това (гр. ми обиколка беше 90см._), за съжаление от раждане, кърмене и годините ми, нищо хубаво не остана от гърдите ми.

Общи условия

Активация на акаунт