Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 649
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички ! Пиша Ви, защото операцията ми наближава /13 април, д-р. Стоянов/ а аз не мога да се свържа с клиниката, за да получа информация дали ще се състои. Имайки предвид, че карантината е точно до тогава, предполагам, че не би следвало да я отменят, но все пак се вълнувам доста. От декември месец чакам за тази дата и вече съвсем нямам търпение. Някой от вас дали има информация д-р. Стоянов от лога преустановява оперциите ?

Аз успях да се свържа преди 2 дни с клиниката. Нищо категорично не могат да кажат за след 13 април. Ако не се промени извънредното положение, то остава до 13 април-без планови операции. Аз съм няколко дни след теб и направо не знам какво да правя с изследванията... трябваше на 24 март  да ги изпращам..обаче ако извънредното положение се удължи до май примерно...дали ще ми признаят изследванията...а те са около 250лв общо. Ти направи ли си ги?

# 136
Това все едно аз съм го писала Simple Smile. И аз съм с операции при Йоздемир. Спечели ми доверието още на първата среща. Беше видимо заинтересован какво искам като краен резултат. Не ми е налагал мнението си, но много ценни неща ми каза. Например за носа, беше категоричен - "Мога да ти го направя чип, но няма да отива на твоето лице, по-хубав ще е като е малък и прав. За гърдите, бях категорична - малки, стегнати, спортни. Мнооого дълго време ме рисуваше преди операцията. На някои места сложи по 5-6 линии една до друга. По едно време се зачудих, като има толкова черти по мен, как ще знае, коя да следва Simple Smile. Като се видях веднага след операцията, му викам - Лелеее, ама те га огромни. Той само се усмихна и каза - Ще станат точно това което искаш Simple Smile, малки, естествени гърди.
Сега съм се въоръжила с търпение и чакам Simple Smile

Колко големи импланти ще ти слагат? От какъв размкр тръгваш?

Аз съм с кръгли Ментор 275. Имах голям естествен бюст преди това (гр. ми обиколка беше 90см._), за съжаление от раждане, кърмене и годините ми, нищо хубаво не остана от гърдите ми.
Моят случай е абсолютно същия, но въпреки че изглежда добре, имам усещането че прекалих с големината на имплантите (300, на 1,75м височина и 55кг)
Минали са 20дена от операцията.
 Казват че има ла спадат още, да се разлеят и вземат по-натурална форма..но сега ми се струват огромни.

# 137
Ели, ти с нулев старт ли си? Щото ако си с нулев и 300 ти изглеждат огромни.....направо не знам как ще се чувствам аз с моите планирани 475/ нулев старт съм при подобни височина и кг.../ не съм фен на огрооомните гърди.

# 138
Здравейте , и моята операция е отложена за неопределен момент . Дано по-бързо се овладее положението , за до може да се премине към обичаен оперативен график . Много е изнервящо . Чакаш дата , накрая идва и ти съобщават ,че се отлага ...... . Настройваш се и после - хоп пропада организацията . Бъдете здрави !

# 139
Ели, ти с нулев старт ли си? Щото ако си с нулев и 300 ти изглеждат огромни.....направо не знам как ще се чувствам аз с моите планирани 475/ нулев старт съм при подобни височина и кг.../ не съм фен на огрооомните гърди.

Не е съвсем нулев, но сутиена ми беше 80А. Пращам ти снимки на лична, но имай в предвид че още са доста подути.

# 140

Не е съвсем нулев, но сутиена ми беше 80А. Пращам ти снимки на лична, но имай в предвид че още са доста подути.

Ще поспаднат с времето и ще се харесаш, сигурна съм. Може ли снимки и на мен? Благодаря ти!

# 141

Ако не те притеснява, и аз бих искала да ги видя. Аз също съм с чашка А.

# 142
И моите изследвания ще изгорят, кръвните, 105 лв бяха във Вита. Не се знае и със самолетните ми билети какво ще става за сега ги промених  за май месец и доплатих 40€, но дали и тогава ще стане не е ясно.

# 143

Ако не те притеснява, и аз бих искала да ги видя. Аз също съм с чашка А.
Може ли и на мен, и аз ще съм с 300 , а сега съм 75Б

# 144
Здравейте, днес 6 ден от операцията се чувствам супер, единствения дискомфорт е от ластика. Гледайки гърдите с всеки изминал ден се променят и все повече ми харесват, тъй като много се притеснявах да не са ми големи... Е точно това е което исках... Бях с чашка 75В,но година преди това съм била и чашка С с Ментор 425сс Кръгли висок профил, както и с платно което доктора ми предложи да сложим, за да не са раздалечени, защото това беше второто ми притеснение да не стоят под мишниците..

# 145
  • Бургас
Здравейте, днес 6 ден от операцията се чувствам супер, единствения дискомфорт е от ластика. Гледайки гърдите с всеки изминал ден се променят и все повече ми харесват, тъй като много се притеснявах да не са ми големи... Е точно това е което исках... Бях с чашка 75В,но година преди това съм била и чашка С с Ментор 425сс Кръгли висок профил, както и с платно което доктора ми предложи да сложим, за да не са раздалечени, защото това беше второто ми притеснение да не стоят под мишниците..
Браво ... Ще видиш още колко ще се променят нещата .аз също забелязвам хубави промени при себе си - от 7 март досега разликите са огромни. Преминах през етапа на малки, смачкани и буквално наблъскани в началото, после ми се струваха огромни и тежки като дини. От вчера забелязвам , че са малко по окръглени и с по нежен контур. Промените явно тепърва предстоят. Дано само в положителна посока и да сме здрави.

# 146
Браво ... Ще видиш още колко ще се променят нещата .аз също забелязвам хубави промени при себе си - от 7 март досега разликите са огромни. Преминах през етапа на малки, смачкани и буквално наблъскани в началото, после ми се струваха огромни и тежки като дини. От вчера забелязвам , че са малко по окръглени и с по нежен контур. Промените явно тепърва предстоят. Дано само в положителна посока и да сме здрави.

Моля те да качиш снимка, нека видим какво да очакваме седмица след операцията. Поздрави

# 147
Здравейте момичета.
Реших и аз да кача снимки за да съм в помощ на някого(знам колко ми беше интересно да видя вашите преди моята операцията), въпреки че с тези синини и отоци изглеждам малко плашещо.Аз съм с много чувствителна кожа и много лесно посинявам.Но съм се въоръжила с търпение и чакам.
Да припомня 300сс,кръгли, висок профил Ментор в Естетика Турция.
Скрит текст:

Днес ми е 10 ден разлика не виждам освен,че синините избледняват.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 11:35 от bubanka

# 148
Здравейте дами, ето ме и мен 20-ти ден след операцията.
Скрит текст:
Всеки ден гъдите се променят, омекват и оформят Simple Smile
дано всичко да е наред! Бъдете здрави

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 11:37 от bubanka

# 149
Момичета, и двете изглеждате прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт