Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 725
  • 781
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте момичета.
Реших и аз да кача снимки за да съм в помощ на някого(знам колко ми беше интересно да видя вашите преди моята операцията), въпреки че с тези синини и отоци изглеждам малко плашещо.Аз съм с много чувствителна кожа и много лесно посинявам.Но съм се въоръжила с търпение и чакам.
Да припомня 300сс,кръгли, висок профил Ментор в Естетика Турция.
Скрит текст:

Днес ми е 10 ден разлика не виждам освен,че синините избледняват.

Здравей, не се тревожи за синините и аз имах доста, но минават. Гърдите ще стават все по-добре.
Аз ще ти покажа моята разлика от началото и днес - 24-ти ден след това, включително и за всички на които им предстои, защото зная, че тази информация е много полезна.За мен показателни за развитието, а също и за професионализма на избрания хирург са единствено снимките на голо, защото бельото много променя и може да оформи гърдата и да я представи по-добре отколкото е … Моите са 345 анатомични, висок профил при д-р Георгиев.
2-ри ден:
Скрит текст:
24-ти ден:
Скрит текст:
втората снимка е снимана леко накриво Relaxed

# 151
Здравейте момичета.
Реших и аз да кача снимки за да съм в помощ на някого(знам колко ми беше интересно да видя вашите преди моята операцията), въпреки че с тези синини и отоци изглеждам малко плашещо.Аз съм с много чувствителна кожа и много лесно посинявам.Но съм се въоръжила с търпение и чакам.
Да припомня 300сс,кръгли, висок профил Ментор в Естетика Турция.
Скрит текст:

Днес ми е 10 ден разлика не виждам освен,че синините избледняват.
Виждат ми се по-отпуснати и по-красиви сега. Имай търпение, според мен след месец ще са коренно различни.

# 152
Благодаря,момичета🙂

JuDi_82
..........За мен показателни за развитието, а също и за професионализма на избрания хирург са единствено снимките на голо, защото бельото много променя и може да оформи гърдата и да я представи по-добре отколкото е …

Съгласна съм напълно!

# 153
Здравейте момичета, страхотни сте, от доста време ви следя и реших и аз да се включа в темата. Имам насрочена операция при д-р Молов за 6 април, но в тази ситуация се притеснявам дали да се оперирам сега или да я отменя за по натам. Моля за съвет. Иначе ще бъда с 375 СС кръгли висок профил и не знам дали дали няма да ми малеят малко и дали няма да седят високо и да ми се вижда белега, висока съм 180 и съм 58 кг. Незнам как се скриват снимки от телефона иначе бих си качила.

# 154
Момичета, да се присъединя и аз със снимка за тези, на които им предстои. Има още много какво да се желае, но като за 6-ти ден се чувствам добре😂
Ментор, 440сс, анатомични, висок профил, д-р Николай Георгиев
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 13:27 от bubanka

# 155
  • Бургас
Здравейте момичета, страхотни сте, от доста време ви следя и реших и аз да се включа в темата. Имам насрочена операция при д-р Молов за 6 април, но в тази ситуация се притеснявам дали да се оперирам сега или да я отменя за по натам. Моля за съвет. Иначе ще бъда с 375 СС кръгли висок профил и не знам дали дали няма да ми малеят малко и дали няма да седят високо и да ми се вижда белега, висока съм 180 и съм 58 кг. Незнам как се скриват снимки от телефона иначе бих си качила.

По принцип работа на доктора е да прецени чрез измерване подходящия размер , на база на събраната информация от анатомичните особености на пациента. Ако си споделила точно какви очаквания имаш ... Не би трябвало да се притесняваш. Със сигурност ще бъдат направени нещата така, че белег няма да видиш.  Имаш висок ръст и предвид теглото сигурно фигурата ти е доста слаба. Ако телосложението ти е финно и слабичко Представяш ли си се с мноооого голям бюст или би искала нещо по естествено ? Примерно виж модела Александра Петканова - тя също е висока и стройна . Според Интернет е висока 184 см и е с 300сс. Ако греша - поправете ме.
Другото, което съм научила тук е , че кръглите импланти изглеждат по големи от анатомичните  върху гръдния кош.

# 156
Благодаря,момичета🙂

JuDi_82
..........За мен показателни за развитието, а също и за професионализма на избрания хирург са единствено снимките на голо, защото бельото много променя и може да оформи гърдата и да я представи по-добре отколкото е …

Съгласна съм напълно!

А твоето положение какво е било преди операцията, би ли качила снимка за сравнение?

# 157
Zea - Няма как да преценим как изглеждат гърдите ти след 20 дни,защото медицинския ти сутиен скрива абсолютно всичко.

Ina Todorova 646201 - Перфектни изглеждат за 6 - ти ден !

lioes_espana - Изглеждат като анатомични,даже не си личи високия профил,честито !

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТЕЗИ ,КОИТО СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ГЪРДИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ЕДНАКВИ :
ВИНАГИ ЕДНАТА ГЪРДА Е ПО - ГОЛЯМА ОТ ДРУГАТА,ПРИ НЯКОИ НЕ СИ ЛИЧИ,А ПРИ ДРУГИ РАЗЛИКАТА Е ОСЕЗАЕМА.
КОГАТО СЕ СЛОЖАТ СИЛИКОНОВИТЕ ИМПЛАНТИ ОТНОВО СИ ЛИЧИ ТАЗИ РАЗЛИКА,ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ДОКТОРЪТ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА !!!

# 158
nejen_pogled
Скрит текст:

sunny___girl
Благодаря.Да.А толкова ме беше страх от високия профил 😄

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:36 от bubanka

# 159
  • София
Съни гърл, съгласна съм, че гърдите винаги са различни, но когато си отишъл на корекция заради тази причина, няма как да си съгласен "видимо" да си останеш с различни гърди. Не съм перфекционист. Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:54 от bubanka

# 160

Кажи колко ти е старта.. аз вече многократно се вайках че моите ми изглеждат големи, 300сс на 1,75 и 55кг.
Предвид че си 1,80см и 58кг.. трябва да си много слаба. Много голям бюст ще изглежда неестествено, но разбира се, най-важното е да се харесаш.

# 161
Еми старта ми е нулев, така си мисля 😉

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 16:04 от bubanka

# 162
Не е нулев.. да кажем че имаш 100сс, на тях ще сложиш още 375сс= 475сс  това не е малко.
И по снимката бих казала , че нямаш много широк гръден кош.
Мисля, 375сс ти е идеално.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 16:02 от bubanka

# 163
Да и доктора това каза за гръдния кош. Благодаря много. Сега само не знам дали да я направя в ситуацията с коронавируса или да изчакам. 😒

# 164
Еми старта ми е нулев, така си мисля 😉

Скрит текст:

И аз мисля, че не е нулев старт. Колко ти измери разстоянието под всяка гърда?

Общи условия

Активация на акаунт