Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 760
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря,момичета🙂

JuDi_82
..........За мен показателни за развитието, а също и за професионализма на избрания хирург са единствено снимките на голо, защото бельото много променя и може да оформи гърдата и да я представи по-добре отколкото е …

Съгласна съм напълно!

А твоето положение какво е било преди операцията, би ли качила снимка за сравнение?
Ето ми го старта … и то какъв Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 166
Ако на това му викате 0 старт,аз трябва да съм 00 старт. Grinning
0 старт е когато има само зърна и много лека изпъкналост,тоест няма сгъвка.

# 167
  • София
Аз бях в същото положение, само че след 2 кърмения бяха сякаш по-празни. И ти имаш разлика, ако не лъже снимката.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 18:18 от bubanka

# 168

Ами старта си ти е супер Simple Smile все едно гледам моите гърди в момента, дори са и със същото разстояние. Твоите какъв размер бяха 🙄

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 18:24 от bubanka

# 169
Моля, слагайте снимките в скрит текст и не цитирайте огромни "чарфаши". Запазете в цитата само онази част от поста, към която е отнесен отговора Ви и изтрийте останалото.

# 170
Цитат
Ами старта си ти е супер Simple Smile все едно гледам моите гърди в момента, дори са и със същото разстояние. Твоите какъв размер бяха 🙄

Сутиен 75В с подплънки, иначе 70см подгръдна и 75-6см гръдна обиколка

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 21:40 от bubanka

# 171
Честито на всички оперирани. Леко възстановяване и знайте че бюста ви ще се променя постоянно.

# 172
  • София
На всички опериран момичета, честито Heart
Аз също въобще не намирам смисъл в качване на снимки със сутиени, щом се срамува те да качите гола снимка, недейте въобще да качвате.
И нулев старт е само зърна и никаква сгъвка, както е казала sunny girl.

# 173
Не съм ги правила още, а ти как успя да се свържеш, по-точно на кой номер се обади ?
Здравейте на всички ! Пиша Ви, защото операцията ми наближава /13 април, д-р. Стоянов/ а аз не мога да се свържа с клиниката, за да получа информация дали ще се състои. Имайки предвид, че карантината е точно до тогава, предполагам, че не би следвало да я отменят, но все пак се вълнувам доста. От декември месец чакам за тази дата и вече съвсем нямам търпение. Някой от вас дали има информация д-р. Стоянов от лога преустановява оперциите ?

Аз успях да се свържа преди 2 дни с клиниката. Нищо категорично не могат да кажат за след 13 април. Ако не се промени извънредното положение, то остава до 13 април-без планови операции. Аз съм няколко дни след теб и направо не знам какво да правя с изследванията... трябваше на 24 март  да ги изпращам..обаче ако извънредното положение се удължи до май примерно...дали ще ми признаят изследванията...а те са около 250лв общо. Ти направи ли си ги?

# 174
  • София
Не съм ги правила още, а ти как успя да се свържеш, по-точно на кой номер се обади?

Клиниката вчера работеше. Мен ме викаха понеделник или четвъртък. Пробвайте да звъни те тогава. След 8 часа ще има кой да ви отговори.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:18 от bubanka

# 175
070011900
Пиши, моля те, ако научиш нещо повече.

# 176
  • Бургас
Хайде малко снимки от мен в поредност от изходящото положение, 2 ден, 7 ден и днес ден 13 :
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:18 от bubanka

# 177
Хайде малко снимки от мен в поредност от изходящото положение, 2 ден, 7 ден и днес ден 13 :
Скрит текст:
Скрит текст:
Разхубавяват се с всеки изминал ден!

# 178
До 13.04 със сигурност за забранени операциите, като гледам и за след това няма много надежда... някой дали е правил операция през летния сезон, какви са рисковете... чувала съм, че не е добре да се прави, но предвид създалата се обстановка по-рано няма да стане най-вероятно

# 179
Z-Тина

Браво !
Стават все по-красиви от ден на ден🙂

Общи условия

Активация на акаунт