Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 741
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,понеже препрочитам старата тема и видях,че пишете,че от Естетика,Турция не давали епикризи.
Ами, да ви кажа няма такова нещо.
Дадоха си ми епикриза.
Освен това,понеже аз съм от тези ,които се шашкат от най-малкото и всеки ден се намира да им пиша за нещо и да питам дали е нормално.Еми отговарят си ми бързо и изчерпателно и не съм усетила да ме претупват,даже се чудя как ме търпят😁
Това не го пиша с цел да агитирам някого,а просто да внеса яснота като човек,който е минал през тях.

# 181
Z-Тина страхотни са с всеки изминал ден стават все по красиви сега като спадне отока и между тях ще се приберат и ще станат перфектни. Аз сега се уча да спя по корем но ми е доста трудно подлагам възглавници и така. Вече мога категорично да кажа че сутиенът ми е размер D с 375 СС.

# 182
Z- Tina, стават все по- красиви. Харесват ми🤗

# 183
Здравейте момичета,аз отново да питам,има ли някой с уголемяване и увеличаване при Молов с анатомични импланти.Предстои ми операция,а почти не съм виждала нагови резултати?

# 184
  • София
Как с уголемяване и увеличаване?

# 185
  • Бургас
Здравейте момичета,аз отново да питам,има ли някой с уголемяване и увеличаване при Молов с анатомични импланти.Предстои ми операция,а почти не съм виждала нагови резултати?
Ако си направите труда да поразгледате темите назад има доста снимки на оперирани при Молов, няма как през ден през два да се повтаряме за едни и същи неща, малко труд вложете....

Относно оперирането през лятото, аз съм оперирана края на юни. Проблеми никакви от към топлото време нямам оказани върху физическото ми състояние, дискомфорта е по-голям от гледна точка на това, че няколко дена има неудобства с къпането, а особено лятото си е проблем, дрехите с които да прикрием широките презрамки, факта че губиш от ходене на плаж или солариум или спа, почивките които обикновено са лятото, такива неща изкушаващи 😉

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:07 от DolliGi

# 186
  • София
И аз ще се включа с мнение за операция в топлите месеци. Наистина не си представям лятото да съм с превръзки, да ти е кофти топло и да не можеш да се изкъпеш като хората. Слушайте съветите на лекарите.

# 187
Момичета до сега не съм качавала снимка на голо. Мисля да го направя, предвид престрашилите се. Не съм ги правила за повода, заради това не са по изискванията. Качвам единствената, която имам от преди и успях да намеря въобще. Ще го махна по-късно. 350цц на година и 6м. И да ви кажа, моите в началото нямаха ръбове да се виждат и бяха сравнително равни.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:20 от bubanka

# 188
  • Пловдив
Петя Танева 604618, страхотно изглеждат гърдите ти, страхотно!

# 189
Във връзка с къпането при операция летен месец искам да ви кажа, че аз на втория ден (т.е. денят след операцията) се изкъпах без проблем. Д-р Георгиев слага лепило - нямах лепенки на разрезите, а само водоустойчиви лепенки на дупчиците, където бяха дренажите. Къпах си се спокойно без проблеми за каквото и да е и никакви притеснения за разрезите. Единственото условие беше да не мажа разрезите където е лепилото с нищо, за да не се разгради. На втората седмица ми махнаха лепилото и продължавам без лепенки и каквито и да е притеснения за разреза. Мажа го от 14 ден с кело-кот без грам дискомфорт.

# 190
Петя Танева 604618
Много естествени и красиви! Времето си оказва влияние определено, даже ще ти стават още по-хубави ( не че има накъде) прекрасни са! Аз ще се престраша за снимка скоро, но е прясно и мисля, че няма много смисъл, бях качила със сутиена чисто да се включа в темата ☺ А относно разрезите явно, когато е лепено е различно от шевовете с къпането, аз един ден след махането на конците тогава ги мокрих

# 191
Петя Танева 604618
Много хубави гърди.🤗

Момичета,благодаря!
Много се радвам, че все повече от вас се престрашават да покажат гърдите си на голо.Така наистина сме си полезни една на друга пък и най-вече на бъдещите щастливки🙂

# 192
Петя Танева 604618 - Страхотни са,не знам защо до сега не си се престрашила да ги качиш. Simple Smile

lioes_espana - Моля,прочети по - обстойно старите теми,защото това което съм написала не е изсмукване от пръстите,нито се опитвам да правя анти реклама на клиниката !!!
Както аз ,така и много други пациенти на "Естетика" не са си получили епикризите !!!
Тук не става въпрос за професионализъм,ако прочетеш всички теми ще разбереш,че дори съм спорила с някои потребители за клиниката и отношението. Wink

Z-Тина - Връщам си думите назад ! Супер са се оформили и се радвам за което. Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 22:55 от Анонимен

# 193
  • София
Момичета, от снощи забелязах, че ми се виждат имплантите под определена светлина. Днес ми е 16 ден. Това нормално ли е?

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 22:41 от inrad

# 194
  • Пловдив
Момичета, от снощи забелязах, че ми се виждат имплантите под определена светлина. Днес ми е 16 ден. Това нормално ли е?
Според мен всичко изглежда съвсем нормално. Аз съм на 18-ти ден, и при мен се виждат такива подутини и отоци още.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 22:58 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт