Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 603
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
В началото не се е виждало заради отоците и стегнатия мускул най-вероятно, сега като са спаднали и се е отпуснал мускула се виждат повече..
И да слязат съмнявам се с повече от половин см, по-скоро твоята тъкан ще се понамести, по моите скромни познания, малко по-дълъг имплант и с повече обем отдолу е трябвало....
По-скоро твоята тъкан виси, има да се намества още, дано се разлее на страни и да се оправи!

Кръгли или анатомични?

# 526
Възобновени ли са плановите операции?

И аз това се чудя, защото казаха планови, но спешни. Естетична хирургия на гърди минава ли за спешна?

# 527
Кръгли. Явно ще се наложи втора операция Sad

# 528
  • Бургас
Не те съветвам да бързаш, изчакай до годината...
Но лекаря го информирай де, смело си кажи, че не ти харесват и какво не ти харесва, ти си си в правото!
Ти ли искаше кръгли?

# 529
Доверих се на избора на лекаря. Аз не можех да преценя какво и как трябва да е.

# 530
Здравейте, прекрасни! Много искам да си повдигна и уголемя бюста от доста време. В момента съм чашка Ц, но увиснали и с много празна кожа... Въпроса ми е има ли добър доктор във или близо до Варна и да сте доволни от него?!

# 531
Nil8383 според мен импланта не е слезнал на мястото си. Говори с лекаря за кръгъл имплант стои доста странно.

# 532
  • Пловдив
Nil8383, аз не ги разбирам много нещата, но според мен импланта стои високо и по тази причина създава обем в горната част, а не по-надолу, където имаш нужда. По моето скромно мнение, ако импланта "слезне" надолу ще е ок. Не знам, обаче дали това не трябва да се случи по-рано. При всички положения е най-добре да се консултираш с доктора, който е правил операцията. Той най-добре ще знае. Не бих мислила за втора операция, преди да чуя мнението му. Ако в момента не приема за прегледи, изпрати му снимки. Тези, които си направила чудесно се вижда, ще добие представа.

# 533
  • София
Nil, а тази асиметрия в гърдите и преди ли я имаше? За съжаление и аз се присъединявам към момичета, но гърдите не изглеждат добре, даже отгоре се вижда очертани ето на импланта, а пък отдолу няма нищо.

# 534
  • София
Кръгли. Явно ще се наложи втора операция Sad
Странно защо така се е получило. Кръглите обикновенно седят по друг начин. Доста са увиснали и в профил сякаш не са добре. Аз също съм с кръгли, но с висок профил.
Има разлика разбира се между среден и висок, но все пак. За след 6 месеца визията на гърдите трябва да е друга. Свържи се с доктор Молов и коментираи това с него.

# 535
Доверих се на избора на лекаря. Аз не можех да преценя какво и как трябва да е.

Мисля не е проблема в профила. Най най-добре говори с доктора, настоявай да ти го оправят, защото има вид на медицинска грешка.
И въпреки че е добре той да ти ги оправи, биз поискадв мнение и на друг хирург, просто за още едно мнение.

Ти носила ли си ластична лента? Не мисля че е решението, но просто се зачудих ..

# 536
Аз съм с кръгли среден профил и моите не са така. Може и да имаш нужда от масажи за наместването.

# 537
Nil, ти досега не си ходила на контрола така ли? Извинявай за въпроса но сигурна ли си, че са кръгли наистина изглеждат като анатомични. На мен примерно някои доктори при консултация ми казваха, че не съм за кръгли именно заради позицията на зърната но то всичко си е много индивидуално

# 538
Nil, ти досега не си ходила на контрола така ли? Извинявай за въпроса но сигурна ли си, че са кръгли наистина изглеждат като анатомични. На мен примерно някои доктори при консултация ми казваха, че не съм за кръгли именно заради позицията на зърната но то всичко си е много индивидуално
Кръгли са. Писах днес на лекаря и му изпратих снимки.

# 539
Кръгли са. Писах днес на лекаря и му изпратих снимки.
Пиши като ти отговори

Общи условия

Активация на акаунт