Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 630
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И моите изследвания излезнаха около 100 лв. Взех за всичко, което можеше направления. Правих ги в 25 поликлиника в Младост.

# 511
Много благодаря за отговорите, поликлиниката в Младост ми е най- близко, там със записан час ли приемат?

И моите изследвания излезнаха около 100 лв. Взех за всичко, което можеше направления. Правих ги в 25 поликлиника в Младост.

# 512
Момичета не искам да ви плаша но чувам че това извънредно положение ще продължи до Юни

# 513
  • София
Момичета, рових назад в темите, но не открих. Преди цикъл ме боли от дясно, тръгва от михницата към гърдата. Преди Мамопластиката пак го усещаш, но сега доста по-силно. Някой да е имал същите оплаквания?

# 514
  • София
Възобновени ли са плановите операции?

# 515
  • София
Възобновени ли са плановите операции?
Ами така казаха по телевизията. От днес ги възобновяват.

# 516
Някой има ли вече час за тези дни за операция?

# 517
Аз съм за събота-25.04

# 518
  • България
На мен доктора ми се обади и понеже бях за 13.03, и сега съм първа при него в списъка ме попита за дата. Мисля 29.04!

# 519
Някой да има във Вита вече насрочен час, аз още нямам вести от Др. Кънев.

# 520
А някой планиран за април при Стоянов да е получил обаждане от клиниката и нова дата?

# 521
  • Пловдив
Дами, тези от Вас на които са показвали как да се прави масаж на гърдите в домашни условия, може ли да споделите някое добро видео от youtube? Търсих, но нещо не си го представям. По клипчетата е с много натиск, много стискане, така ли трябва да е?
А някъде в Пловдив да сте чували място на което правят такива масажи? За София разбрах, че има жена която прави, но за Пловдив...

# 522
Здравейте, вече съм в края на 6-ти месец, но гърдите ми изобщо не ми харесват.
Дали има вариант имплантите да слезнат по долу или ще е нужна втора операция да се повдигнат гърдите? В началото нямаше такова провисване, но сега доста видимо стана.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 11:01 от bubanka

# 523
  • Бургас
С висок профил ли си?
На мен повече ми прилича на неправилно избран имплант, трябва ти повече обем отдолу за да попълни и да повдигне ареолите нагоре....
При кой лекар си оперирана?
През ареолите ли са поставени или вече имаш обиране оттам?

# 524
Среден. При Молов.

Общи условия

Активация на акаунт