Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 745
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
  • България
Не се шашкай Kiakia !Всичко минава бързо и неусетно.Както ти казват момичетата после е малко по тегаво 2-3 дни,но резултата си струва.Аз съм съвсем прясна от сряда 29.04.От ден на ден е по добре.Аз лично като се движа ми е по добре.Малко по трудно ми е ставането само от леглото,но и това ще мине.

# 646
Момичета, а един ден в болницата достатъчен ли е ако след това сте съвсем сами в къщи? Чудя се един или повече дни да остана в болницата, всеки допълнителен ден е 100лв и се колебая има ли смисъл какво повече ще получа там. Едва ли някой ще идва да ми помага да стана до тоалетната в болницата или? (Вита)

От къде ще те режат?
Ако те режат под мишниците или на котва, препоръчвам да останеш още 1 ден.

# 647
Аз съм за сряда.Повдигане,обиране и импланти Нагор 390 през ореола при д-р Ковачев в Доганово и уж  с отстъпка 7600лв.Дренажите винаги ли се слагат?Те ме плашат.А и за изследвания и сутиен 200,250лв забравих да кажа.Дано станат хубави.Ако имаш снимки ще помоля,може и на лично ако искаш.Големи ли са 400,как изглеждат?

В Скин Системс оперират ли вече? Трябва ни консултация с д-р Спартак Милев.

# 648
  • България
Да, вече оперират в Скин Системс.Мисля че от миналата седмица.

# 649
  • Бургас
Момичета, а един ден в болницата достатъчен ли е ако след това сте съвсем сами в къщи? Чудя се един или повече дни да остана в болницата, всеки допълнителен ден е 100лв и се колебая има ли смисъл какво повече ще получа там. Едва ли някой ще идва да ми помага да стана до тоалетната в болницата или? (Вита)

За себе си смятам, че сама в къщи в началото би било трудно. Наложи ми се да остана сама половин ден и не беше ок . Добре, че съвпадна с грипната епидемия и синът ми си беше в къщи почти през цялото време, та той се грижи за мен. Още повече, че имам две големи кучета ... Свикнали с мен , искаха да скачат върху и да ми се радват.... Според мен ако има  някой до теб в първите 3 дни - би било добре. Ако не - аз щях да си остана в болницата, но в Бургас дори и срещу заплащане нямаше тази възможност. Всъщност през 22 часовия ми престой ми помагаха да стана, да полегна и всичко, за което помолех....дори на тръгване ми обуха маратонките.

# 650
Здравейте,
Моята операция е за края на Май месец,
Малко ме притеснява положението от гледна точка на имунитета ни след подобна интервенця! Въпросът ми към вече преминалите това е дали сте вземали някакви имуностимуланти след операцията и ако да бихте ли препоръчали нещо!

# 651
  • Germany
Здравейте . Аз още съм на вълна проучване , чудене и т.н.т. Искам да попитам дали ще ми прати някой снимки на лично , за да се ориентирам малко? Бих била мн благодарна. Иначе съм се спряла на д-р Молов за сега. И много искам да видя реални преди / след резултати . Благодаря много и лек ден.

# 652
Здравейте . Аз още съм на вълна проучване , чудене и т.н.т. Искам да попитам дали ще ми прати някой снимки на лично , за да се ориентирам малко? Бих била мн благодарна. Иначе съм се спряла на д-р Молов за сега. И много искам да видя реални преди / след резултати . Благодаря много и лек ден.

Аз също.

# 653
Здравейте,
Малко ме притеснява положението от гледна точка на имунитета ни след подобна интервенця! Въпросът ми към вече преминалите това е дали сте вземали някакви имуностимуланти след операцията и ако да бихте ли препоръчали нещо!

Здравей, и моята операция е края на месец Май. При кой доктор ще се оперираш . И мен силно ме вълнуват същите неща като теб. Направо се раздвоявам дали въобще да се подлагам сега на операция или да изчакам на есен ....

# 654
И моята е края на Май, от предни теми съм си записала за след операцията:

Пробиен
Пробиен гастро
Хидролес или бреза (ако имате проблем с отоци или задържане на вода)
Ампули жен шен
Колаген

Аз ако не ме притискаха да си взема отпуската Май, бих отложила за края на Септември.

# 655

Назад в темата има тооооооолкова снимки 🙄

# 656
  • Germany

Аз не видях , но пак ще се ровя ,благодаря

# 657

Истината е че много момичета ги свалят после..

Кажи малко повече за теб. Колко си висока и какви кг, случайно ако си знаеш подгръдната обиколка.
Кажи от къде тръгваш, колко са големи гърдите ти сега, отпуснати ли са.
Кажи и какво искаш горе долу.

Ако гледаш само снимки , няма да добиеш много ясна представа. Трябва ти някой с подобна ситуация на твоята.

Отделно ако искаш мога да ти пратя линк на една болница в Мадрид където има около 60 случая снимани и обяснени.

# 658
Здравейте,

Здравей, и моята операция е края на месец Май. При кой доктор ще се оперираш . И мен силно ме вълнуват същите неща като теб. Направо се раздвоявам дали въобще да се подлагам сега на операция или да изчакам на есен ....

Стоянов е доктора и общо взето и при мен е така с работата и така или иначе работя от вкъщи! Мисля че не е най- подходящият период за суета, но мисля положително, а и виждам че навън живота, също мисля че не е тежка операция и до 2 седмици ще сме добре!

# 659
  • Germany

Истината е че много момичета ги свалят после..

Кажи малко повече за теб. Колко си висока и какви кг, случайно ако си знаеш подгръдната обиколка.
Кажи от къде тръгваш, колко са големи гърдите ти сега, отпуснати ли са.
Кажи и какво искаш горе долу.

Ако гледаш само снимки , няма да добиеш много ясна представа. Трябва ти някой с подобна ситуация на твоята.

Отделно ако искаш мога да ти пратя линк на една болница в Мадрид където има около 60 случая снимани и обяснени.

Благодаря за отговора Simple Smile висока съм 160, 56 кг. На 33г. Бюста ми е доста малък, не е отпуснат . Колкото и кубика да се сложат ще е по- добре от сега хахах. Смятам , че съм много подходящ "кандидат" за интервенцията . Но и аз предполагам като много други жени преди да се решат искат да знаят колкото се може повече и да видят резултати . Но вие сте права , че при всеки старт , резултата ще е различен. Влючих се в тази тема точно с тази идея да добия представа за сега и ще съм благодарна на всяка от вас за помощ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт