Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 849
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
а другите две мами дето четат няма ли да се престрашат и те да попишат малко тук? Hug  bouquet
хайде , мечка страх, мен не Laughing

LaDiDa, не знам дали мен си изловила, ама аз от доста време ви чета и като мама 6u6i ви чуствам близки Kissing Heart. Пусти мързел обаче Embarassed, трудно се захващам да пиша.  Ама ако ме приемете във вашта темичка ще се напъна да се отчитам[smilie=smile3523.gif]

Иначе аз съм от юнските мами и имам  - вижте от лентичката - две сладки момиченца на 2 месеца и на 16 години. 

Целувки на всички бебоци по дупетата.

# 256
  • София
 happy bdна Страйпър!  welcome на мама шуши и мама zizi_top
Цитат
Нещо оплитам долния конец все и незнам къде бъркам, сигурно не го слагам както трябва.
-Крейзи пробвай да смениш посоката на слагане на конеца, ако го промушваш през иглата от ляво на дясно, направи го от дясно на ляво, надявам се да си ме разбрала. Поне при мен този проблем се решава така newsm03
Цитат
Майчета искам да ви попитам вашите бебоци смучат ли си долната устна, че моята мишка отвреме на време го прави
- При нас има същия проблем, но моята девойка отказва биберон , надявам се да е временно явление, освен това си смуче юмручетата, пробвам вариянта да я повивам- само ръцете-, но не винаги ме изтърпява и  е постоянна борба за празна уста smile3528
Бебка се обръща от корем по гръб или на страни, но от гръбче по корем още не съм я изловила да го прави. Доста е шавлива предполагам ,че е въпрос на време да почне маймунджалъците, тогава ще се чудя как да я озаптя 1crib Целувки на всички бебоци lovekiss

# 257
  • Бургас
не знам дали мен си изловила, ама аз от доста време ви чета.  Ама ако ме приемете във вашта темичка ще се напъна да се отчитам[smilie=smile3523.gif]

welcome zizi_top! Радвам се, че се присъединяваш! Колкото повече- толкова по-добре!

Седнах специално на компа, за да се похваля: преди 30 мин. бебка така здраво ме засукаааааа:УРААААААА, толкова съм щастлива! coolcool newsm44 newsm44 newsm44 Пробвах на майтап, тъкмо бях почнала да се цедя, а тя се кривеше вече и си викам дай да й дам цица да се посмея малко как се дърпа само като я види, пък тя като ме захапа, няма пускане! Казвам ви наистина немога да повярвам. След като 3 месеца вече яде само с биберон просто за мен е недоумяващо как захапа тва дете, да му се ненадяваш. Стискайте палци сега и в 6 часа като й дам да засуче! Лелееее, ако ме отърве оттези мъки с тва цедене ще вдигна банкет направо! Praynig Laughing
Сега отивам да се изтегна със списанийце в ръка, докато не се е прибрал мъжа от плаж и да ми развали спокойствието! Laughing

Аааа, и да не забравя рожденничката: ЧРД, Страйпър!  newsm59 Само радости да ти носят тримата мъже вкъщи!  bouquet

# 258
Здарвейте мами,
ние се позагубихме ама аз редовно ви чета! Вече питах в юнската тема ама да питам и тук нали Тити е майско бебе, има ли мами които не кърмят а вече им се възобновил цикъла, че моя си беше супер нередовен когато забременях и сега ме е страх да не направим някоя беля!
цикъла ми дойде 20 дни след като ми спря кърмата(а не след като спрях да кърмя-важно е да не се бъркат двете).може да не ти дойде и до 3месеца след раждането.все пак нищо не е сигурно.преди малко четох тема за една мама която 4месеца след секцио май пак е бременна Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy

# 259
  • Varna

Добре дошли на новите майчета.
 Благодарим с Бетинка за хубавите пожелания.
 LaDiDa  и ние от много дълго ядем с биберон но като и предложа и гърда особено като е много гладна си засуква без проблеми. То ние и така сме много сециален случай. Аз сутрин цедя по 350 грама вечер като се върна от работа пак цедя в 11- 12часа преди да легна пак цедя или и давам да суче.  Пък и да я похваля бебка е такова ангелче  самичка си заспивав леглото  като огладнее  неплаче а почва да си пъха ръката в устата и  веднага и се предлага ядене  и така несъздава изобщо никакви проблеми на гледачите си. Пък и аз с такова дете успявам да бъда адекватнакакто в къщи така и на работното си място....

# 260
преди 30 мин. бебка така здраво ме засукаааааа:УРААААААА, толкова съм щастлива! coolcool newsm44 newsm44 newsm44
И аз, и аз  smile3501 newsm44 newsm68 newsm10 thumbsup hug  Kissing Heart bombs breastfeeding breastfeeding
Мислех довечера да пиша, но гледам ,че е 5:40 ч(беше, като почнах да пиша  Blush), още двадесет минутки горе-долу и ще стисна палците и на ръцете, и на краката  Praynig Дано пак да засуче така хубаво, както описа за одеве и да не цедиш, а да си кърмиш без тази хамалогия  Crazy
Ауу, много се зарадвах като прочетох това  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пиши как е минало храненето  Praynig

На мен гимнастиката не ми я донесоха  Cry Майката я е забравила и сега чак другата седмица  Confused
zizi_top , добре дошла!  Hug Дай си даннит да ви запиша  Wink
Вики, благодаря, точно от тези сайтове гледах  Wink Mr. Green
А н и , симби, пробвах да сложа конеца отляво, отдясно, ама долната макара нещо не поставям правилно. Има едно дето захващя горния конец и го завърта така ,че да хване и долния. Ама не го хваща, а се оплита  #Cussing out
Абе, ще пробвам с на свеки ръчната машина да довърша  Cry Жалко за хубавата автоматична...  Cry
Мариа Ра - памперс гащите са непромокаем памперс от плат, вътре е него се слага парче тензух или друг вид пелена за многократна употреба. Целта е да не слагаш еднократни пелени, а многократни. Аз едва ли ще си гледам така детето, но ми е интересно и ще ушия едни  Wink
Bubble79 , много хубави заглавия си измислила!   bouquet
Ще започвам да украсявам новата тема, някой да има предпочитания към заглавие?
Цитат
Предложения за следващи теми:
Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци! (crazybrat)
МАЙско сладко бебче се обръща по коремче! (tanya_79)
Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее (Bubble79 )
МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят(Bubble79 )

# 261
  • Бургас
Уууф, тъжна съм, не стана работата този път! Cry Мъчих, мъчих, изпадна в истерия милата  newsm45 и не пожела. Голяма борба беше де...ужас... Weary Ама аз няма да се откажа...мисля, че направих малка грешка сега на това хранене, защото я изчаках да почне да се криви и плаче, а  не й дадох да хапне по-рано, докато още не е разкривена, а спокойна и си гукаше даже малко преди 18.
Хайде, отивам да събирам сили и да се подготвям за важното събитие и по-късно ще докладвам пак!
Обичкам ви и ви благодаря много за подкрепата! Много съм амбицирана, благодарение на вас! Тенк ю!  love001 newsm51

# 262
LaDiDa , не се отчайвай. Този път не стана, дано следващия да захапе пак  Peace Сигурна съм, че ще намериш правилния начин, може наистина да си изчакала малко повече. Понякога и на мен ми прави номера и не иска да яде бебо, ако го оставя дори 2 минути повече гладен  Tired Thinking
Ще стискам пак палци за после  Hug

Аз нещо се притесних за Лео, май го простудих ози ден. Спа по боди само и беше целия студен като се събудих да го завия  Tired Цяла нощ спа отвит и му е било студено, а вчера и днес ака със слуз. Днес даже 2 пъти ака, това не му се е случвало от 2 месеца насам  Rolling Eyes Ще го наблюдавам и ще го обличам по-топло, че нещо се шашнах  Rolling Eyes

# 263
  • София
 LaDiDa не се отчайвай, докато стояхме с малката буба в болницата и тя се хранеше само от шише, по ред съображения-друг път ще разказвам, но когато се прибрахме вкъщи постоянно и предлагах гърда и стана, получи се , вече не се изцеждам от доста време, а и бебка отказва шишета и биберони. Стискам палци да успееш Peace
Цитат
Аз нещо се притесних за Лео, май го простудих ози ден. Спа по боди само и беше целия студен като се събудих да го завия   Цяла нощ спа отвит и му е било студено, а вчера и днес ака със слуз. Днес даже 2 пъти ака, това не му се е случвало от 2 месеца насам   Ще го наблюдавам и ще го обличам по-топло, че нещо се шашнах 
Дано да е фалшива тревога. Отивам да храня , че змея пак е гладен.

# 264
Здравейте мамички!   Simple Smile
Не се отказвай LaDiDa, ще успееш  - ние сме с теб!! Все пак имаш някакъв напредък!
За смученето - лапа си ръката, юмручето, понякога и двете ръце, а се случва да си смуче и одялцето или играчките - четох някъде, че пробват всичко с уста, казвали си - ако не опитам и с уста значи не съм го пипнал  Laughing
За М - още на 2-я месец след раждането- секцио... а все още кърмя. Не знам дали е нормално  newsm78
Страхотни заглавия сте измислили!!!
Имаме проблем с акането...
? - Колко пъти на ден ака малкото човече, като все пак се кърмите?

# 265
LaDiDa и аз стискам палци да надхитриш бебка.

Crazybrat, благодаря, с нетърпение чакам да се видим и ние в хубавата страничка. Поздравления за оформлението. Нашите данни за статистиката са: гардже Ния, родена на 6 юни с термин 7 юни, 3.400кг и 50см.

[Ще започвам да украсявам новата тема, някой да има предпочитания към заглавие?
Цитат
Предложения за следващи теми:
Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци! (crazybrat)
МАЙско сладко бебче се обръща по коремче! (tanya_79)
Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее (Bubble79 )
МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят(Bubble79 )
Аз харесвам тази за "маймунките" Peace

Хайде лека нощ от нас на мамите и всички бебоци да спинкат newsm07

# 266
LaDiDA, много се зарадвах и аз , че малката е засукала, дано пак стане. Аз само мога да те посъветвам, ако има как да я накърмиш в сънено състояние. Например, ако близко преди времето и за хранене спи и веднага след като се пробуди я слагай на гърдата. Аз така успях да я излъжа, когато ми дойде цикъла и не искаше да суче Peace
  Крейзи, прехвърлям репликата на мъжа ми, който много е шил на младини и уж разбира от машини Laughing Има значение шпулата на долния конец в коя посока се слага. Пробвай да завъртиш шпулата в другата посока. Друго нещо е ако иглата е малко по-къса или дълга. Има голямо значение на каква дълбочина се слага. Освен това ако е с плоска половина на тялото на иглата, внимавай от коя страна слагаш плоската страна - трябва да е откъм болчето. Също - почистване и смазване на машината се прави най-рядко на един месец, независимо дали е ползвана машината. Смазва се само и единствено с масло за шевни машини, понеже то е много фино, какато и частите на машината, а и е полезно за пластмасовите части.
   Вече съм аз Wink Да честитя рожденните дни на нашите мами Страйпър, Рая и Хедън Евън. Бъдете много щастливи с вашите бебоци newsm59

# 267
Добре дошла на мама zizi top и бебе Ния!

Ладида много се радвам че Краси е засукала, има надежда. Една мама от нашата компания така дава цедено мляко на детето си до 45я ден, но всеки път го пробваше дали ще засуче и после като засука до 6 или 8 месеца го кърми. Стискаме палци , не се отказвай!

Иночка, много ти е послушно детето бе! Браво на Бетинка. Нашия ревльо като е гладен оглася цялата къща.

Крейзи , каква марка ти е автоматичната машина? Виж дали е сложено правилно калерчето.

# 268
  • Бургас
Честит рожден ден на Страйпър! Желая ти много щастие и късмет!Ladida, стискам палци малката да засуче отново - аз цедих 20 дни и вярвай ми в моите очи си направо герой, че издържаш на хамалогията.
Добре дошли на 6u6i и zizi_top !
За замразената кърма - нормално е да има миризма и вкус  леко метален. Питах педиатърката, а и тема бях пуснала в кърмаческия. На мен определено ми е гадна, но дребното си я харесваше.
Ръцете са и постоянно в устата. Бута вътре двата юмрука, пее и лиги текат - страшна работа. А се приспива като налапа палеца - залъгалка не иска и да помирише.
Крейзи, дано на Лео да му се размине!
Ох, аз утре пак евентуално съм на консултация - евентуално ще ни бият и ваксината - пак ще ми се свива сърцето.

# 269
Ladida, smily_5q е много права за кърменето в сънено състояние. Понякога в началото на кърменето Марти започва да плаче, да се свива и да не иска да суче -тупвам го по дупето продължително- започва да се унася и захапва... Мисля че са някакви колики. Успех!
Нашите данни:
мамино детенце - Мартин - роден на 30 април - с термин 15 май - голям мъж - 4 кг. 52 см.
Преди малко толкова бързах да пиша, че вместо одеалце съм написала одялце Embarassed  Laughing

Спокойна нощ и хубави сънища!!!

Общи условия

Активация на акаунт