Голяма борба беше пак, голямо нещо...
. Бутах, бутах -не иска и това е. Обаче тя инат- аз още по-! Имах едно силиконово зърно на Авент, сложих го и: "О, ЧУДО!"
захапа! Веднага се успокои, усетих, че суче, ама все едно суче биберон. Вие усещате ли как сучат бебончовците ви кърма? И ако примерно кърмата в гърдата свърши, усещате ли, че няма никой? Сигурно въпросите ми са меко казано доста тъпи, ама моля за помощ наистина, че много съм се амбицирала!
Та да кажа защо си мисля, че сякаш не смучеше кърма, ами само така като залъгалка- не я чувах да преглъща, както като й давам от шишето. Та държах я на гърдата 20 мин и след това й дадох шишето да си дояде, че знам ли я? Може нищо да не е папала в крайна сметка. От 130-те грама, които имаше в шишето останаха 20. Това дали означава, че от мен е изсмукала, ако е изсмукала изобщо, 20 грама?

Та такива ми работи от нас! Утре продължавам с опитите си! Стискайте палци, моля ви да успея да я отуча от биберона!

И двете с нея сме телчета- да видим само коя е по-рогатата от двете?!

Абе всички бебоци са големи сладури.Ладида ,колкото пъти видя твоята щерка и много прилича на теб,страшно и Лео на Крейзи също
Бара е на самия плаж и там на един дървен подиум са монтирани няколко големи джакузита,скачаш вътре срещу 20 лв и перденца има ако искаш да се скриеш
Готино.
ура от мен! И
от Красито! Събуди се към 7.40 в много добро настроение, смя се и пя на играчката над леглото й. После мама я издебна, докато е happy и й изми дупето. По вашите съвети-изпомпах с помпата около 20мл, за да не са ми така твърди гърдите и веднага я взех в мен. Засука от първия път!
Сука 10мин. точно и вече изплю гърдата с такова ловко движение, че беше невъзможно да повторим. Аз за всеки случай си бях приготвила до мен едно шише с кърма и й го подадох. Сука и от него 50 мл. само, ама не така спокойно-ами непрекъснато го плюеше и започваше да скимти. Само да ви кажа, така много кофти, че немога да виждам колко яде! Май само това е единствения минус на кърменето от цица!Хммм! Може би ми е така дискомфортно, щото съм си свикнала все да си гледам милилитрите от шишето. С тези моите режими съм за трепене вече... 
- знаех си че ще успееш!

, но иначе е весела, няма температура, пък и четох ,че ако има и кръв тогава е лошо. Днес ще я наблюдавам
, при нужда ще я заведа при педито. Май тази промяна във времето много бързо се е отразила на бебоците. Дано да е само моментно неразположение