Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 479
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Майче, след е, промотата винаги вървят последователно Simple Smile
Оф, само Зорница да не се пунди пак на Марио, че байгън. Може ли тоя мил тон да го запази до края на разговора им Joy
Това зависи от отговорите му Joy

# 196
Тука верният отговор задължително трябва да включва - не! В никакъв случай, връзката ни няма нищо общо, аз бях просто на страната на справедливостта Joy

# 197
  • София
Хей, хора, ако някога срещна много неприятен и дразнещ човек, ще се сетя за Гринчи и ще си кажа “Слава Богу” Joy

А сега отивам да спя с надеждата да не го сънувам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
От анонса:

"След сложната операция на дете, която извършиха д-р Огнянова и д-р Хаджихристев, младият специалист успява да припише успеха само на себе си. Марио разбира за случилото се и организира истински саботаж срещу новия и изключително надменен колега. Как ще реагира той на държанието на колегите си? Ще опита ли да обвини Зорница и за това?"

Знаех си, че точно това ще се случи. Оттук нататък на Марио лампичката му ще светне каква гад е този и ще се проявява като рицар за Зорница. И сега ако им се подобрят отношенията ще е супер. A фактът, че всички се застъпват за нея също много ми допада, тъкмо Зорница да види, че и в мъжкия свят не е сама.

# 199
Най- после и аз да позная нещо на 100% 😃
Генерал Марио ще действа новобранеца 🤣

Смея се на глас :   Марио - трябваш ми само за протокола ...Joy

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 20:44 от Ели-ТАЛ

# 200
Мълчаливи сте, но аз идвам да си рекна, че епизодът ми напълни душата.
Разкошен Марио, който защити Зорница. Страхотни колеги, които застанаха зад нея. И накрая сцената беше разкошна. Макар и да не му го каза, за мен беше достатъчно това, че видяхме колко много иска да се опре на него и да й помогне. А Марио според мен е вече напълно наясно какво се случва с нея. Много ми е любопитно  ще имат ли развитие  отношенията между Гринчи и Марио Joy
Майче, Зорница облече розовото и вече ми е спокойно Joy

# 201
Страхотен епизод! Много съм доволна и аз като теб, Моски! От всичко Simple Smile

# 202
Моски, теорията ми за екипчето е непоклатима (е, почти непоклатима и взаимствана от друг сериал Grinning). Щом е в розовко, положението е добре, облече ли сивото - зле Grinning

# 203
Майче, да, вярвам й безусловно на твоята теория Grinning
Зорница накрая ще го сгъне малкия, ама ще й изпили нервиците.
Много съм доволна и че Марио чу разговора й с Поли.
Много съм доволна от всичко тази вечер Joy
Ааа само че не пуснаха промото!

# 204
  • София
И мен ме изкефи епизода. Зорница разбра, че колегите й са зад нея, че Марио й е опора. Heart Не е както преди - Тасев я пресира и тя трябва да се справя сама ( в нейната глава ). Мисля, че Гринчи ще види една по-уверена шефка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 205
Значи, изгледах пак сцените, в операционната се изгавриха брутално с Хаджи Монте Христов Joy

Обаче, Майче, нашият злобюл държи фронта, през цялото време не пусна екартьорите Joy Joy

# 206
  • София
Държи и мълчи! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 207
Моски, два пъти чета зюмбюл и се питам "Ама какъв зюмбюл?Нали цветето е нарцис!Я, да прочета пак!" На третия път вече те разбрах Joy  "Да опъва екартьорите, да му дойде акъл в главата" - Д-р Ковачев Grinning

# 208
А, Моски, забравих да кажа, че желанието ти се изпълни  и тя запази милия тон до края на разговора им Grinning Е в главата й бе цяла буря :
А и с Гринчи имат нещо общо - издържат на шегичките в операционната стоически Grinning

# 209
Дааа, много съм доволна. Не само, че запази добрия тон, но и не беше сърдита, мисля, че оценяваше това, което Марио направи за нея. Иначе финалната й реплика и изражение много ми напомниха за онази сцена в шести сезон, в която му каза, че заради всичко, което е, може само да го обича.

А Гринчи е много тъп. Ако свие перките и не се репчи, Зорница може да направи толкова много за него.
Поведението му обаче ми показа, че като му скръцнеш със зъби, свива ушите и мълчи. Въпросът е кога Зорница ще скръцне.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 10:34 от Mosquita

Общи условия

Активация на акаунт