Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 435
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Съвсем буквално Зорница го избъзика за големия му нос. Grinning

Роси, според мен за Марио просто беше твърде голям гаф това, че я засегна за бременността и затова имаше нужда да й се извини отново.
Иначе на мен не ми изглежда страхуваш се. В началото повече й стъпваше на пръсти, след това му прекипя лекинко и сега се опитва да намери баланса между това да си казва каквото му е на душата и да не го казва така че да отива коня в реката Joy

# 391
  • София
Всъщност, сега изгледах техните сцени. Марио и каза, че така няма да стане и че е изнервена и трябва да се успокои. Зорница реши, че я обвинява. Но аз не мисля, че я обвинява за бременността, колкото за това, че се чувства пренебрегнат, че тя е изнервена и това се отразява на взаимоотношенията им.

Моски, едва вчера го видях, че не се страхува, когато си каза какво му е на душата. До тогава все беше - моля те, извинявай. Но пък беше време да избухне, само дето човек като е трупал и вземе че изплеска тъпотии, дето иначе никога не би ги казал.
Да видим колко ще се извинява този път.

# 392
Според мен директно си беше препратка към това, че стресът й води до невъзможност да забременее. Не й каза, че обръща внимание на друго, а не на него. Каза й, че докато се стресира за глупости, няма да се получи.
Мен това което ме убива в тази сцена е, че дойде някак в неадекватен момент. В предишните епизоди тя беше бая по-стресирана. А сега тъкмо изглеждаше някак успокоена, обнадеждена и фокусирана върху тях, и изведнъж това беше някак не на място.

# 393
  • София
Ох, тия двамата ще ме спукат! В началото на серията Зорница каза да не се за нимават с другите, а да се погрижат за себе си, в края Марио казва почти същото Joy

# 394
  • София
Ами, Марио доста изтърпя и много мълча. Аз гледам всичко, което се случи до сега. За това мисля, че се беше натрупало прекалено много.
Аз продължавам да си мисля, че основата не е, че не е забременяла, колкото до това, че се чувства пренебрегнат и че не са на една честота. Дано да решат да спрат да мислят за това бебе поне за малко.

# 395
Роси, да, Марио търпя, търпя, и сега избива.
Може би фиксацията му върху бременността идва от това че се чувства несигурен, защото тя вършее по други фронтове. Един вид ако забременее, ще се успокои, че й е важен.

# 396
  • София
Именно, Моски. За това и на мен непрекъснато извиняващият се Марио не ми харесва - несигурен е, не смее да стъпи накриво, за да не е наритан и изоставен. Сега това, което вижда е, че отделението и малкият са и по-важни - тя не се прибира, кара му се, не споделя.
Ясно е, че това е само в неговата глава, но трябва да се убеди по-някакъв начин, чеотношенията им със Зорница са важни и за нея.

# 397
На мен цялото непрекъснато извиняване ми е много досадно вече. Да се извинява, но да има за какво. Когато причината за извинението е нещо с триста зора изсмукано от пръстите - защо е погледнал наляво, вместо надясно. И да, преди да ме захапете как е обидил Зорница за бременността, уточнявам - и аз визирам от началото на сезона, не само последните два епизода.

# 398
  • София
Какво не му харесват носа на Марио - и Зорница, и Тони - Много си е чаровен Heart Eyes / Аз затова го възприех в преносен смисъл/ Joy Е, ако има дъщеря, по-добре без този ген Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 399
  • София
Въпросът е не какво в носа не и харесва, а какво въобще му харесва, особено след доктор Блян.
Шегувам се.  Ами явно не го харесва.

# 400

Как сте, компанията? Поздравче от нашите хора с един колаж от фейсбук Simple Smile

# 401
  • София
Oх, много са сладки! Heart
Благодаря за колажа, dimchetod!

# 402
Моля! Аз само го прехвърлих от фейса тук, прави ги една дама, която е фенка на нашите хора Simple Smile

# 403
Готин колаж!
Дано епизодите са по-вълнуващи от анонса. Grinning

# 404
  • София
Марио в операционната беше в добро настроение - всичко е наред с гълъбчетата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт