Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 424
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Имат проблем със сайта мисля. От 16-тия опит стана, адски забива, но си има и добрата страна - изгледах няколко пъти на забавен кадър 😁.
Изглежда обещаващо, макар че от асансьора с червената светлина и мен ме втриса ....

Благодаря, Роси 🤗.

# 436
  • София
Не ги дават как влизат в асансьора. Вижда се как стоят един до друг, гледат все едно ще убият някого, спира тока и се хващат за ръка.
На мен ми е много странно това хващане. Дано не е сън или нещо друго 😂😂😂😂

# 437
Странно е малко хващането наистина, рязко някак си. Но пък решително. Дано не е сън или фантазия пак.

Аз междувременно изгледах пак сцената в операционната. Много свежа и забавна. Марио ги разцепи 😂.

# 438
Хващането на мен ми изглежда като паническо. Сърдити са, всеки се опитва да прогори дупка в асансьора и в момента, в който надвисва опасност те направо инстинктивно се хващат един за друг.

# 439
  • София
Да, пуснах го на забавено, за да видя кой кого хвана първи Joy - едновременно Heart Eyes

ЧРД на прекрасната Диана! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverTropical DrinkWine GlassTada

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 02:32 от almadji

# 440
За мен хващането е решително. Нещо в стил - заедно сме в това и въпреки всичко. А може да е свързано с асансьора и сцената от осми сезон - би било готино всъщност.

ЧРД на Диде!

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 08:17 от Donna Paulsen

# 441
Така го виждам и аз - има напрежение между тях, но начинът по който едновременно се хванаха за ръка казва "Заедно сме" Simple Smile
Честита да е Диана! Да е здрава и все така сетивна към всичко, което я заобикаля! Sparkling Heart

# 442
ЧЕСТИТА да е ДИАНА! Да е здрава, пръска емоции, твори и да сбъдва мечтите си!

Относно предстоящата сцена в асансьора, за мен ще се натъкнат конфузно в асансьора, няма да има предишни драми, а ще си носят сърденето още от моста.
А за хващането на ръцете като че ли Зорница е инициаторът, Марио преди това го дават с ръце пъхнати в джобовете. Но определено ще е като ново начало за тях. Simple Smile

# 443
  • София
Честита да е Диана, пожелавам и да е щастлива, удовлетворена и много шансове да изразява себе си.

Аз, след като преспах, все повече си мисля, че това не е съвсем реална сцена Simple Smile. Не знам какво ще е, може да има препратки към пациента от миналия сезон, някой от двамата да сънува. Но пък продължавам да се надявам, че ще е преломен момент за тях.

# 444
  • варна
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на Диана!
Отдавна не съм се включвала, но ви следя. И сериала успявам да следя някак.
Като една дистанционна учителка и майка на един тийнейджър и един четиригодишен сами разбирате, че усилията и времето ми са в друга посока.🤪
Честно казано за мен нещата вървят доста вяло, не ми е особено интересно, с малки изключения. Зорница вече съвсем изтрещя. Миналия сезон мило и драго даваше за бебе, за любов, сега какво и стана не знам. Откъде се извъди такава кариеристка? Тези сценаристи ни побъркаха. От епизод на епизод нещата са ми все по-непоследователни. Един път щастливи, после от никъде сърдити, после пак и така. Вярно, че не съм много концентрирана в сериала, ама вече съвсем се омотах. 😀 То вярно, че може да се случват и неща между тях, които не ни показват, ама трябва ли все да гадаем? И двамата с Марио никак не ми изглеждат като млада двойка мечтаеща за семейство и деца. Той пък да спре да се извинява ,защото така става все по-зле, ами да я хване тая жена и да я води вкъщи ли, някъде другаде ли и да я прави щастлива!😉 😆
Промото за днес ми е любопитно.И на мен ми изглежда като сън с тези резки движения, с тази светлина.И аз като някои от вас мисля, че ще е някакъв прелом в отношенията им. Дано е на добро само! 🙏 Правя аналогия с подобна сцена в асансьор с един друг Убавец от 6 сезон. Знаете...😉 Там нещата не се развиха добре.

# 445
Ааа, не, не, не. Никакви сънища. Ще си бъде съвсем реално, ще влязат в асансьора скарани, ще се стреснат от аварията и ще се сдобрят. Казах! Joy

# 446
И според мен не е сън и все повече се убеждавам, че ще има общо със сцената им от осми сезон.

# 447
Ето, премених се с новия аватар, чудесни са Blush

Доне, възможно е и да има, защото хващането изглежда като уплашено. От друга страна, аз повече се надявам да има аналогия със сцената от шести сезон в съблекалнята Joy

# 448
Чакай, чакай сега!
Първо ще се хванат здраво/стреснато/уплашено, после плахо ще се погледнат. Тя плахо, той гневно. И той като я види такава плаха кошута, тигърът ще се отпуши, ще я бутне на стената на асансьора и ще се получи...една добра сцена Stuck Out Tongue Winking Eye

Коя в съблекалнята от шести? От снощи съм на хубавите асансьорни сцени.

Ужас, няма обяд, а вече пиша глупости.

# 449
Онази, в четвърти епизод, когато тя му обясняваше, че между нея и Банков няма нищо, и той я погледа, погледа, па я тръшна на шкафчето Joy

Общи условия

Активация на акаунт