Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 373
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Моски, понеже не съм гледала Анатомията, интересно ми е какво стана след това, след като й изневери?
Тя се изнесе, като разбра, после каза на приятелката си, че го обича и че иска да му прости, че би искала, ако някога тя му изневери, той да може да й прости и че бракът не е нещо, от което да избягаш при първата трудност. В крайна сметка след няколко сезона те се разделиха, но защото тя така и не пожела деца.

Роси (1), не знам защо се връзвам. Но на мен пък ми е тъжно при всяка грешна стъпка да се молим Марио да я зареже, та да се освести. Понякога човек в трудност рита и хапе като ранено животно и отблъсква най-близките си. И в такива моменти се изисква много търпение и любов, за да успееш да накараш човека да се успокои и отпусне. И ми се иска да видя това в сериала. Да видя как Марио разбира че Зорница е в тежък период и стиска зъби да го изтърпи, защото я обича. И за дда изпревари въпроса защо все той - - защото на нея се случват гадостите. Когато Тони умираше, тя стисна зъби и стоя до него.

Дани, Зорница никога не е говорила и не мисля, че ще почне, това й е част от характера.

# 61
Аз не искам й да мисля, че Марио ще изневери, честно. Единственото нещо в момента, за което се сещам е промото! Там са щастливи и определено искат да имат бебе. Точка.

# 62
  • София
Алелуя, Роси!

# 63
Е, аз предвид че съм единствена, ще си прибера разочарованието и ще си трая.

# 64
  • София
С уговорката че не съм гледала и нямам представа защо решихте че Марио и Нора ще се събират, но Моски, аз виждам това, Марио който ходи при нея, опитва се, но каквото и да направи греши.
Все пак се надявам нещо да тресне Зорница и да се освести и не мога да си представя, Марио, който мина през всичко, за да е с нея да и изневери. Та той я обича за бога. По скоро ще си тръгне.

Ех, защо така 😢

# 65
Сетих се какво ме фрустрира Joy
Аз не споря, че Зорница постъпва тъпо. Но за мен няма такава зависимост - постъпва тъпо-не го обича, постъпва добре - обича го. Или сопва му се - лоша е, усмихва му се - добра е. Зорница като всеки човек си има своите падини и да, тя се държи лошо с Марио в момента. Това не я прави лош човек, нито означава, че не го обича. Има нужда да се освести, не знам как ще стане,то е ясно, че ще стане. Просто се надявам Марио да не се откаже от нея дотогава.
Аз продължавам да смятам, че ще се окаже бременна ненадейно. Grinning

# 66
  • София
Не, не и не. Този сценарий не ме устройва.
НЕЕЕ, пък! Точка 😂😂😂😈😈

# 67
Как ще се съберат Марио и Нора - те нямат нищо общо. Това е абсурд.
Той друга жена не вижда, дори когато беше с Нора, не виждаше Нора, а Зорница

# 68
В момента Зорница играе ролята на нападната от всички.
От една страна от ХХ, който я мачка и се възползва толкова осъзнато и целенасочено.
От друга от Тасев и колегите си, че не се справя като шеф на отделение.
И от трета страна от Марио - който каквото и да направи в момента е на грешен ход и обира парсата.
И днес думите й че никой не я разбира и не я чува!!!!! - потъва и ще рухне.

# 69
Е, аз предвид че съм единствена, ще си прибера разочарованието и ще си трая.
Розови очила? Бях обещала да раздавам, ама то миналия сезон нямаше нужда. Joy

# 70
  • София
Тъжно ми е да чета е темата пожелания и надежди да ги разделят.
Нито Марио е идеален, уви и Зорница не е. В момента тя е във фаза и наранява най близкия и човек.  Но пък ако така ще има мир в темата нека да намери някой, който да и даде, това което Марио не може.
Жалко!

Ама в момента тотално й скапват образа - няма нищо общо със Зорница от 4 и 5 сезон. Дори в 6-ти беше по-нормална. Лиже му краката на стажанчето, плюе си на физиономията, подмазва му се, унижава се... Как по дяволите Гринч ще я уважава? Как иска изобщо някой да я уважава?... Сдържа си нервите с нечовешки усилия и после... гневът й се излива върху единствения човек, на когото му пука за нея... Ще я направят по-бетер от Галя. Апостолова ми е черна!

# 71
  • София
Яни, метни едни насам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
  • София
Алмаджи, ти беше, ако добре си спомням, която каза, че Зорница ще стигне дъното и ще изгуби рамото, което има в лицето на Марио. Аз това очаквам. Да, смятам, че Зорница е неадекватна, че е ужасна спрямо Марио, но мисля, че е безсилие и отчаяние. Тя просто затъва и парата излиза през клапата Марио.
Всичко се развива по моите очаквания. Издънка на Марио с Нора ще ми е странна и абсурдна, но ако го има в Анатомията, като нищо и тук да го видим.

# 73
Не мога да си отговоря на един въпрос - защо Нора и Марио се оказват все заедно. Защо той й е постоянно утехата, когато няма кой друг? Случайно? За да ни покажат добрината на Марио (ние и без това сме я видели стократно)? Или ни подготвят за поредното избухване на Зорница, която безпричинно му се озъбва и грешна стъпка на Марио с Нора? Thinking

# 74
  • София
След предишния епизод очаквах някакво сепване у Зорница - осмисляне на приоритети, цели, стратегии... Но уви! Явно ще ни мъчат цял сезон...

Общи условия

Активация на акаунт