Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 487
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Няма ирония, пошегувах се само. Те и Марио и Зорница не са се хванали точно за косите Grinning

# 166
Този епизод  не ни поднесоха  любимата кисела краставичка Зорница .
Явно във вторник ще компенсират , защото Тасев ще я напъне и тя съвсем ще истеряса . Да му мисли този , на когото ще си го изкара ...

# 167
  • София
Дами, няма нужда от ирония, нали?
Мислех, че всеки може да напише как вижда нещата, но след като не може, ОК, ще мълчим.
Какво не може, Роси? Dizzy Face

# 168
Ооооо не е хубаво да се хващате за косите, дами, в такива времена. Нали знаете? Мееееетър и половина една от друга! Mask

На мен ми е доста скучновата историйката този сезон за жалост. Нещо още не са ме грабнали.

# 169
Доци, всичко е наред Blush
Страдаме си дружно, че Марио и Зорница спазват правилото за метър и половина разстояние един от друг, вместо да се скъсват от целуване. Забавляваме се на някои от сцените им.
В същото време се кефим на Велислав и Диана Heart Eyes

# 170
  • София
Абе, Тасев към Зорница, когато казва, че подобряването на отделението да не става за сметка на пациентите (?), дали няма предвид “пациента” Марио?

# 171
Абе, Тасев към Зорница, когато казва, че подобряването на отделението да не става за сметка на пациентите (?), дали няма предвид “пациента” Марио?
     Joy  Нищо чудно , нали имат обща тайна и си станаха дружки .

.....В същото време се кефим на Велислав и Диана Heart Eyes   
На мен май само това ми остана . Успяха да  съсипят  любим образ - Зорница . Добре че Диде е слънчеце !
Обикновено  се подиграват на жени с деца , които са амбициозни и често не могат да носят две дини под една мишница , но със Зорница , като така я истерясват , направо  плюят на всяка жена , която е дори малък шеф на нещо си . До сега  тя си беше добър лекар , осъзнала се жена с кого иска да бъде в личния живот , а сега ...

# 172
  • София
Да, с всички женски образи се подиграха...Апостолова ли е женомразка или дава на някой балкански мачо да пише - не знам, но на Зорница й избяга образът.  Докато в 6-ти имаше някакъв резон - объркаността, колебливостта, изнасилването, то тук няма никаква връзка с характера й Confused.., Освен, ако не искат да ни покажат, че не трябва да бягаме от себе си, защото не си струва и ще сме нещастни Stuck Out Tongue Winking Eye. Ама пък чак такава дълбока мисъл...Joy

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 11:39 от almadji

# 173
Въобще не смятам, че Тасев говореше за друго, освен за пациентите й.

Аз Зорница я харесвам и такава. Simple Smile

# 174
  • София
Че кога Огнянова е пренебрегвала пациент? То и Гадинката се отнася добре с пациентите/?/... А ако е имало някакъв инцидентен случай, чак собственикът да й отиде на крака:smiling_imp: , но за да може Тасев да се изяви като Голям Шеф и Зорница да изтрещи още повече, става Joy

# 175
Вероятно е станала някаква спешна ситуация с неин пациент или де да знам, ще се разбере, но не мисля, че изобщо има връзка с Марио. Тасев просто ще продължава да я закопава.

# 176
Според мен ХХ ще е в основата, може да се разприказва, че планират операция, която е опасна и че не вярва на Огнянова, за да се защити при евентуални последици.
Иначе за оплакване от пациент е малко странно....

# 177
Дани, да, възможно е, освен това ние знаем, че по принцип не е работа на Огнянова да оперира дете. Така че тя от желание да се докаже, ще направи тази операция, може би и ще мине гладко, като я гледам, тя си изглежда доста спокойна, преди да се появи Тасев. И после Тасев ще  ѝ пили на главата, че е за сметка на пациентите, защото прави нещо рисково, което не е нейна работа и не би трябвало да прави.

Засякох промо за следващия епизод по телевизията, но нямаше нищо интересно в него.

# 178
Щях и аз да попитам как няколко сезона назад тя се дърпаше и не искаше да оперира Дете, а сега се натиска.

Всеки сезон е сам за себе си. Хахаха Преди гледах American horror story, там едни и същи актьори всеки сезон играеха различни герои, с различна история Animal Joy Cat

# 179
Тя оттогава е натрупала опит 😂 поне ще е операция в нейната специалност. А не като в предишен сезон коремен да прави гръдна операция 😂

Общи условия

Активация на акаунт