Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Разкошна Диана в тъмен екип Simple Smile

# 526
  • София
Не обърнах внимание на екипа. Обаче косата и е страхотна и усмивката и грее.

# 527
Предвид дължината на косата й снимката е от миналия сезон.

# 528
Тъйййй....отиде секса на кино Joy Язък, че загряхме.
Макар, че ми хареса много как тя инстинктивно се хвана за него. Ух, готино беше 
Имаше и общо с предишната им сцена в асансьора Wink
И определено "ако някой има проблем" ги гложди.

# 529
  • варна
Защо? Какво стана? Не съм гледала още...
Моля, кажете накратко, да знам ще се ядосвам ли, ще се радвам ли.

# 530
Нищо не стана, имаха много хубави монолози, в които разказаха как се чувстват, спря тока, Зорница пита Марио още ли тя е последното нещо, което иска да види, Марио й каза че я обича и всеки по пътя си. После на Марио му се случиха поредица от неща, които го накараха да се бори и си записа час за спермограма.

# 531
Имам въпрос от тази сцена е асансьора.

Откъде се взеха 10 бутона? Frowning

# 532
Хаха те са по дифоут там. Иначе работят само 2-3 Wink

# 533
  • София
Имам въпрос от тази сцена е асансьора.

Откъде се взеха 10 бутона? Frowning

За подземен паркинг - -1;-2;-3.... Grinning

# 534
  • варна
Гледах.
Като чуя някоя от песните, които свързвам с Марио и Зорница в други сцени, направо изтръпвам. Така беше и днес в сцената когато майката влезе при сина си, а бащата беше отвън. Някакси ги смятам за запазени за нашите хора. Очаквам да се появят от някъде и да се зацелуват 😃 Особено пък след днешните гифчета със стари любими техни сцени, които припомняхте.
Сцената в асансьора не беше това, което очаквах, но ми хареса. В началото малко ме стреснаха монолозите им, но като спря тока и се хванаха за ръце се успокоих. Марио пак страхотен. Как го каза това "Аз...обичам те"!  Само една целувка ми липсваше.  Страхотно е,че се реши да действа и да не си затваря очите пред реалността. Да видим какво ще произтече от това... Мислех,че след Мазови няма да гледаме друга двойка с репродуктивни проблеми и тежкия път, който им се налага да преминат, но уви!

# 535
Аз залагам, че този път Марио ще се окаже с проблем.

Албена, аз пък тази мелодия в началото я свързвам с техни много силни и емоционални моменти Heart
Харесаха ми много. А Зорница е много уплашена милата. Марио пък е наранен. Изобщо, страшна каша са си забъркали от нищо Grinning

# 536
  • варна
Москита, може и така да излезе. И интересно тогава какво ще следва. Я кажете в Анатомията има ли подобен сюжет? Ако ме питат мен, предпочитам никой от тях да няма проблеми, а всичко да се дължи на стрес и пренавиване. Всъщност те от колко време го правят това бебе, че са се ошашкали че не става?! Два, три месеца??

# 537
Точно, Моски, от нищо. Аз чак не разбрах от какво я забъркаха, но кашата е факт.

Сега ще гледам повторно, в детайли. Но и на мен на първо гледане и с едно око Зорница ми се видя уплашена. Сякаш търсеше Марио да я увери, че вдичко е точно. И въпреки неговото “обичам те”, ми се струва, че на нея това не й беше достатъчно. Доволна съм 😎. Исках да покаже емоция към Марио - направи го и в предишния епизод и в този (Алилуя 😁).
И аз клоня към това, че Марио вероятно ще има проблем. Интересна ми е нейната реакция. Плюс това идеята да се борят с нещо заедно ме радва 😎.

А ХрХр нещо потъна...

# 538
  • София
Тия двамата дори в страховете си приличат Heart Eyes В миналия сезон стъпваха на пръсти, но почнаха да си говорят, сега се драчат и след това се отдръпват и затварят в себе си. Wink

# 539
Дрийми, направо си беше уплашена. Когато му зададе въпроса в асансьора звучеше като да е сигурна че той вече не иска тя да е последното нещо, но така се надява да й го каже.
Зорница според мен мина през трансформация - от "мога да мисля само за отделението" през "да обърнем внимание на нас" до "ужас,Марио май не ме обича". Аз затова си мисля, че той ще е с проблема. На нея й решиха проблема с отделението и сега тя ще е свободна да се посвети да го подкрепя.

Иначе в Анатомията мъж не е имал проблем. Самата Грей имаше, но нямаше драма с това. Осиновиха си и после тя роди две деца.
Друг с проблемно забременяване не помня да е имало. Иначе и те така прихващат от въздуха като нашите Joy

Общи условия

Активация на акаунт