Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 393
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Значи, ако не си я пусна тази отровна сцена, те па на! Помня колко гняв и мъка беше изписано на лицето на Марио, когато тресна вратичката на шкафчето.
Моски, помагай, кой епизод беше? Simple Smile

44 Sunglasses

# 511
Аззз? Мухоморка??? ScreamJoy

???

# 512
Роси, изгледах и аз сцената с отровата и мога да кажа, че двамата ужасно са се променили оттогава. Някак си изглеждат като да са си разменили местата. В тази сцена Зорница е такава една кротка, влюбена, отстъпчива, той ѝ обяснява някакви неща, а тя се опитва да го прегръща, а пък Марио реже с голямата секира Joy

# 513
  • София
Роси, изгледах и аз сцената с отровата и мога да кажа, че двамата ужасно са се променили оттогава. Някак си изглеждат като да са си разменили местата. В тази сцена Зорница е такава една кротка, влюбена, отстъпчива, той ѝ обяснява някакви неща, а тя се опитва да го прегръща, а пък Марио реже с голямата секира Joy

Точно това идвах да кажа и аз - все едно са им разменили характерите. И ми е мъка за онзи Марио, който след 5 сезон се промени до неознаваемост,  както и за онази Зорница. То не е лошо и двамата да се променят, но такава тотална разлика ми е странна.
Обаче страшна сцена.

# 514
  • София
Хм, Зорница една година / или колкото е времето по сценарий/ се оправяше сама с чувствата си, докато Марио си намери заместител - явно на него му е по-необходимо да има близост. Изяще ме Joy

# 515
  • София
Това за егоиста-псевдо герой Марио съм го чувала и преди???!!! Не можеш да ме уплашиш Simple Smile

# 516
За разлика от Зорница, Марио винаги е бил наясно с чувствата си - още от Тони и отдръпването, после с появата на Банков, дори и с Нора.
А Зорница освен в 5 и предполагам в 4 сезон го играе неясна и лутаща се.

# 517
  • София
Е, Зорница е шампионка да си намира или създава сама проблеми и да си ги решава сама.Joy

# 518
Е не съм съгласна, че всички проблеми си ги намира или създава сама.
Зорница е човек като другите, който се бори с живота, учи се от грешките си и тн.
А тя не е намерила "заместител", защото сценаристите се чудеха какво да я правят Joy Марио го доведоха  "с жена", за да въведат Нора в болницата по някакъв начин. А и след шести сезон той беше нараненият и имаше нужда да се лекува с нещо.
Това, че единият е бил с човек, а другият не, не значи абсолютно нищо.

# 519
  • София
Всъщност тя си намери - бебе Диана.

# 520
Всъщност тя си намери - бебе Диана.
Да, права си.

# 521
# 522
  • София
Нова ли е тази снимка?
Разкошна е Диана

# 523
Май да Simple Smile
Поздравили са я за рождения ден на страницата на ОЖ и са я качили.

# 524
Не знам ще ми хареса ли епизода днес, но ще си направя гледане в ретроспекция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт