Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 376
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Изобилие от сцени с Mарио. Aз - доволна Simple Smile

# 661
Марио да вземе да си сподели какво го мъчи, щото Зорница си цвърка щастливо около него и хал хабер си няма, че той страда.

Злати, богат урожай беше 😍😁

# 662
  • София
Изобилие от сцени с Mарио. Aз - доволна Simple Smile

Какво говориш, направо като Коледа 😍😍😍

# 663
Има промо ама през телефона не мога да го кача. Нищо интересно обаче, същата сцена от след епизода. И Зорница, завита в леглото.

А Марио не знам защо не казана Зорница къде ще я заведе, обаче човек реагира по съвсем различен начин когато знае, че става дума за такова нещо.

Ей, Дрийми, може ли да й пишем, червена точка, че каза че има по-важни неща, за които да мисли 😄

# 664
# 665
  • София
Така... Само на мен ли ми се с струва, че Диде фалшивее напоследък? Особено при сцените с ХХ. Thinking

# 666
Моски, ще пишем червена точка 😄. А ако се справи със ситуацията и удържи това поведение, даже няколко ще напишем.

Апостолова ме е изкривила 😢. Сега Зорница в леглото защо гледа така? 😆

# 667
Обаче днес нацелих в десятката, като ви казах, че Марио ще иска да вземе Зорница с него на изследването.
Цял епизод с Мариооо ❤❤❤ Няма как да не съм доволна. Не знам обаче дали ще отидат все пак на изследването заедно и дали Марио сам ще се реши да направи изследването. От промото ми се струва, че Зорница уж спи, по-скоро се преструва. Да не би Марио да се прибира късно късно?

# 668
Ама Роси, ние не спорехме, че ще иска да я взима, то си го пишеше в анонса 😁 А че ще иска да присъства на взимането на материала 😂

Дрийми, на мен ми изглежда като да си е легнала уж, но следи какво прави сърдитото й гадже😁

# 669
Само аз ли си мисля ,че Марио вече е с единия крак навън от всичко това ?  Мълчи /което е неправилно/ , преглъща несподелени обиди /които не винаги са без основание/ , дистанциран е и ...това с глобуса ме вкисна .Не казвам ,че ще замине за Сибир , но в момента в душата му е Сибир .
Аз съм толерантна дълго , но в един момент  рязко прекъсвам контакта  и ми е странно ,че другата страна е едва ли не  озадачена от къде е дошло .

# 670
Ели, в случая Зорница къде сбърка?
Марио иска да бъде баща и се страхува. Но се прави на мъж и не си споделя страховете. Много ми се иска някак си Зорница да разбере, тя е чудесна в подкрепата и успокояването.

# 671
Никъде не е сбъркала . Просто е свикнала той да я обгръща с любов и загриженост и в момента е като слон в стъкларски магазин . Не си дава сметка ,че М. може да има нужда от нея /емоционално/ . Тя  толкова е вторачена в отделението си , че всичко останало и убягва .  Обикновено мъжете са така недосетливи  и изглеждат груби . Явно нашето момиче в случая е с такъв характер .

# 672
Зорница е в облаците и изобщо не забелязва какво го мъчи Марио, има някакви бегли вклчвания, че мълчи, но определено не може да го прочете както Марио нея.

Много ми хареса, че Марио искаше да я направи част от това, да са заедно.

Но разочарованието му ще е голямо, сигурно ще изстреля всичко на паркинга и ще си тръгне, ако съдим по промото явно ще се прибере късно. И определено това не е ревност, а натрупали се преглъщания, търпение....

А мечтата му да стане баща и желанието му да обича е огромно, но трябва време и спокойствие.

# 673
Изгледах пак промото, Зорница изглежда като да си е легнала, а Марио се е прибрал и тя скришом го гледа.
Аз силно се надявам да избухна в един момент. За добро, за лошо, ама сега е мъчително направо.

# 674
  • София
Моски, Зорница не е ли легнала на диван?

Общи условия

Активация на акаунт