Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 361
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Одеалото беше странно. Струва ми се, че Зорница "спи" в болницата, не в дома им.

# 676
След кратък размисъл аз стигнах до два извода. Първо, Марио никъде няма да ходи - в смисъл да си тръгва. Думите при Кари, че много иска да стане татко казват достатъчно. Не са случайни и ще му се случат нещата 😎.  И второ - Зорница в леглото - Моски, съгласна съм с виждането ти. И ако имаме късмет ще си имаме хубава сцена, най-после извън болницата.
Доволна съм и негативното усещане избледня.

# 677
Одеалото беше странно. Струва ми се, че Зорница "спи" в болницата, не в дома им.
Дона, подкопа част от щастието ми. Но е странно наистина. Няма табла до главата й. Или е легнала на обратно или не е на спалня. И се вижда нещо като яка...с какво е облечена??

# 678
  • София
Дрийми, на диван е. И е в апартамента и, има паркет Wink
Поне така виждам де

# 679
Вкъщи си е, легнала е на дивана, това за мен е вратата в хола им.
А сините чаршафи са класика.

# 680
Ооо, Зорница спи на дивана. Хммм, чака Марио или ...🤔
Пак по-добре от в болницата.

# 681
Тия чаршафи участваха в началото, у тях си е Joy

# 682
  • София
Тия чаршафи участваха в началото, у тях си е Joy

Моля те, все пак Зорница е еманципирана жена. Тя чаршафи не сменя и не пере!

Какво може да накара Зорница да спи в болницата?! Марио я е изгонил от вкъщи?

# 683
Дона, подкопа част от щастието ми. Но е странно наистина. Няма табла до главата й. Или е легнала на обратно или не е на спалня. И се вижда нещо като яка...с какво е облечена??

Hе е яка. Чаршафът е, същия кант го има и на възглавницата.

# 684
Така се вижда по-добре:

# 685
Мда, като се скараха в спалнята във началните епизоди, Марио беше облегнат на тая възглавница. 😁

Ама е като виновно дете 😂
Легнала е наобратното на дивана.

# 686
Хахаха, намалила съм си яркостта на дисплея и се чудя защо е толкова черна тази сцена 🤣.

Благодаря, Злати.

# 687
  • София
Боже, какво е това синьо около окото на Диана. Сянка ли се е получила???

Дрийми и аз така, и се чудя защо е толкова тъмна тази сцена. Даже първият път не видях Зорница.

# 688
Тъмна е сцената в промото. Aко Mоски не беше писала и аз щях да пропусна Зорница Joy
Роси, сигурно е сянка. Cъвсем аматьорски я изсветлих, не му разбирам на фотошопа и се е получил такъв ефект Joy

# 689
Защото тя си е легнала и е загасила, свети само от коридора от прибиращия се Марио 😂

Общи условия

Активация на акаунт