Кауфланд - тема 41

• 50 605
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Дидка, какъв инцидент?
Неделя за мен е събота, защото вчера работих и сега ще гледам брошурата, но няма да отида в магазина. Имам всичко за сега. Снощи пазарувах от квартален, понечих да си купя една бутилка олио и някои други неща / за всеки случай /, но се спрях. Не искам да се поддавам на масовата психоза. Притеснява ме, че няма да ни освободят от работа, защото сигурно боли от милиардер да станеш милионер....А мерките, които се вземат в офиса са отбий номер.

# 91
  • оттам, откъдето започва България
Не съм аз. Deva е споменала за някакъв инцидент, но не уточнява какъв.

# 92
Според Вас, другата седмица дали ще се поупокои ситуацията около магазините?

# 93
Не съм аз. Deva е споменала за някакъв инцидент, но не уточнява какъв.

През телефона съм и поста остана нагоре, и съм забравила кой точно писа.Старост-нерадост Simple Smile

# 94
polin_a
Скрит текст:
  Аз на телефона въобще не мога да чета и да пиша постове, така че ти си много по-добре. Simple Smile

# 95
polin_a
Скрит текст:
  Аз на телефона въобще не мога да чета и да пиша постове, така че ти си много по-добре. Simple Smile

А си помагам със “снайпер” Simple Smile

Извинете за спама. За какъв инцидент става въпрос?
От брошурата нищо не ми е нужно. Чакам едно нескафе, но няма тази седмица. Иначе 100 други вида.

# 96
Инцидентът беше в Т маркет, не в К.
Една нахална пенсионерка опипваше с голи ръце хлябовете. Направих ѝ забележка, а тя гракна срещу мен, коя съм била аз??? И понеже нямало ръкавици, така пипала. А има щипка. Персоналът мълчеше и гледаше сеир. Rage

# 97
Ясно. Аз пък винаги съм се чудила как може да се продава хляб без опаковка. Никога не купувам такъв.

# 98
Според мен това е ежедневие, имам предвид пипане на печива с голи ръце. ММ тази седмица е видял един човек как опипва всички земелки без да си сложи ръкавици. Rage

# 99
Имат пекарна. Едни франзелки купих на майка ми, иначе аз никакъв хляб не ям.
То и в К има такива хора.
Веднъж едно момиче изпусна хляб на земята, в К., почна да се оглежда и да се чуди какво да го прави?!
Много бързах и не видях развръзката. Напълно е възможно да го е върнала обратно на рафта.

# 100
Може би е време да правим скандали за тези случаи. Винаги съм намирала това за гнусно, но сега може да стане животозастрашаващо. Щом служителите мълчат, да видим пак ли ще мълчат като събера всичкия опипан хляб, който съм видяла и го пусна в кофа за боклук. Ако пък решат, че аз им преча, ще подам сигнал срещу магазина. Всъщност сега ми става любопитно как е по другите държави в условия на пандемия.

# 101
  • София
Ами то в тази ситуация не е добре изобщо да се продава гол хляб. Ама. Хайде зеленчуци, плодове мога нещо да ги беля. Ама хляба? Търговеца е отговорен. Клиенти, луди, всякакви има

# 102
Според Вас, другата седмица дали ще се поупокои ситуацията около магазините?
По зле ще става, защото откриват нови и нови случаи почти всеки ден. Хубавото е, че засега случаите са съсредоточени в малко на брой населени места и не навсякъде е лудница.

# 103
Чак по-зле, едва ли. Който се е заредил вчера, няма да се натъпче в магазина и днес. Но ще се пазарува в големи количества докато има проблем с вируса.

# 104
  • sofia
Във всеки магазин е като на война, особено в Кауфланд. Мисля, че там мястото е твърде много и се събират много хора. Въпреки това в началото на всеки магазин има дезинфектант, което ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт