Отговори
# 270
Хехе , ето го и поредното избързало септемврийче!!! Честита мъжка рожба на Сладурче, с пожелание за много здраве, щастие и щастливи мигове с малкия мъж!!!Чакаме с нетърпение да се върне и да разкаже как е минало всичко
При мен няма нищо ново интересно, само дето този неприятен сърбеж продължава, от оня ден се понамазвам и с Клотримазол крем, но ефекта е само временен. Нямам търпение тия дни да отида да ме види лекар, че много не приятно положението. Накрая си мисля, че може да се окаже и че праха за пране може да дразни ooooh! ooooh! ooooh!
Момичета вие как усещате бебчовците, аз имам чувството, че последно време всепо-малко мърда дребчо, вчера например почти цял ден си кротува, а вечерта се приплъзваше само лекичко, как е при вас? newsm78

# 271
Честито на сладурче!
Пожелавам да е жив и здрав малкия мъж и да е голям послушко на мама и татко.

На мама бързо възстановяване и очакваме скоро включване

# 272
 smile3525  ylinfant Misc Baby Bottle newsm51 Честото момченце на мама Сладурче ,да  я радва много нея,баткото и таткото
Сладурче бързо възстановяване и чакаме всички родили мами да разказват и показват първите ни форумски бебоци
Момичета толкова са хубави тези новини много се вълнувам  Hug
LIBBRA радвам се ,че толкова бързо се е възстановила твоята приятелка след секциото това ме обнадеждава много!
За помпата за кърма не съм взела никаква още .А да си купя втора употреба съжалявам ако прозвуча зле,но за меен това е нещо което е супер лична интимна вещ и все едно да си закупя втора употреба четка за зъби и съм категорично против подобно нещо Thinking
А отностно спалното чувалче именно защото ще му е уютно,закътанко на бебо и няма леглото да му се струва така голямо съм повече за него отколкото одеала и пелени това са му първоначалните преимущества ,а после и с отвиването и въртенето.А те са най-различни има и много тънички като чаршавчета има и дебелички има даже и ватирани . Възглавничката за която е писала Веселка и аз такава ще взема защото е много полезна и удобна и взлиза в употреба  Peace
Ирини магазините за легла които е споменала Леси има наистина хубави и качествени неща!
donikagg това са най вероятно гъбички и при мен се появи сърбеж преди няколко дни скокнах до лекарката и гъбички  Cry и ми изписаха гинодактарин на глобулки!
Валентин мила дано вече ти си следващата мама с бебе,че си най-нетърпелива   bouquet
За дрешките аз имам и бодита с къс ръкав,а върху тях винаги може да се сложи памучна блузка ,която може да се махне в случай ,че е топло.според мен е хубаво да има и от двете и с къс и с дълъг ръкав  Simple Smile
Утре сме пак на преглед и го очаквам с нетърпение.Аз както се оплаквах от безсъние от 2 дни съм все едно ме еу хапала мухата цеце.Спя от 22ч.до 9.30 сутрин,после на обед 2-3 часа и само да поседна заспивам  newsm78 като стана едва се раздвижвам цялата съм скована боли ме таза,бедрените кости,кръста,гърба ,нооооо не съм недоспала което е супер  Hug

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 16:32 от dennis

# 273
Супер, имаме си още една мама  Grinning
ЧЕСТИТО НА СЛАДУРЧЕ!!!
donikagg в една книга четох, че ако имаш сърбеж не трябва да използваш сапун, а само вода и то по- на честичко. Ако искаш пробвай докато отидеш на лекар и разбереш какъв е проблема.

# 274
ДА Е ЖИВО ,ЗДРАВО И ПАЛАВО МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ НА СЛАДУРЧЕ И САМО ДА ГИ РАДВА  newsm51
А НА НЕЯ ЛЕКО И БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ

# 275
ЧЕСТИТО СЛАДУРЧЕ!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪЛКИЯ ТИ СИН, ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО! И скорошно завръщане...  bouquet
Явно както предположихме на Сладурче са й изтекли водите...

Аз днес скокнах до Пакостник с идеята, че там няма начин да няма легла и познайте - имаше 1 бр, но в по-тъмния цвят. ОК - реших, че ще го взема. Поисках и дюшече. Попитаха ме розово или синьо. Казвам - неутрално. Еми няма други. Аз реших - синьо. Взех и предпазител за матрак и слязох да ги чакам в колата, за да ми ги натоварят. След малко идва продавачката и ми каза, че са се объркали и няма легла - НИКАКВИ. Така се ядосах, че й върнах всички други покупки. #2gunfire И така днес пак сме без нищо. Започва да ме обзема някакво суеверие вече...
Благодаря ви за препоръките на магазините. Този Мечо Пух къде се намира? Само там не съм била...
ШОКОЛАДЧЕ, пак ще ти го пусна телефона си. Иначе договорът го подписахме с крио ген, да. /Въпреки, че всъщност там н есе подписва договор, а едно информирано съгласие, което и мен ме озадачи, но иначе е проучена фирмата./ Звънни им по тел - много любезно ще ти отговорят на всички въпроси. Мисля, че няма пробле да пратят човек в болницата където ще раждаш.
За помпата - бях решила да я вземем след раждането, но както разбирам - в болницата ще ни е по-необходима от всякъде, така че може и да си променя решението. Както бях казала вече - 100% ще бъде авент.

# 276
Честито момченце на Сладурче,да й е жив и здрав малкия юнак и много да радва мама и тати!  bouquet

# 277
Леле как се развълнувах за новото попълнение на септемврийската дружинка! Един мъж! А аз си мисля все още, че за нас този ден е мнооого далечен, пък то... Сладурче, бъдете живи, здрави, много щастливи и винаги си давайте поводи един на друг да се усмихвате!

# 278
И от мен честито момченце, Сладурче !!!   Hug

И аз чакам родилите  мами да се приберат  в  къщи с  бебоците  и да  ни разкажат подробности  Grinning

Ирини, не се ядосвай за леглото, някой път така става, не  му върви на  човек , като си науми нещо Wink
И аз вчера така с тея  калъвки дето уж са за поддържане на  бебето , ако спи на една страна, купих и в къщи, като я  разопаковах и видях, че не се залепва хубаво  Close Направо за нищо не става  #Cussing out, много досадно, ядосах се защото си мислих да  взема  от тези на  премама, но по препоръки взех тази #Crazy То малко ни трябва с тея  хормони,  аз  лично се  паля на секунадата, добре, че  бързо ми минава  Wink
По този повод, момичета, които сте  си купили такива възглавнички, от  къде и какъв вид точно взехте ?

За  помпата и аз съм си купила помпа, даже  още през юни беше, когато си купих всичко за чантата за болницата. И аз мисля, че това е едно от  най-важните  неща в болницата, с нея се отпушват каналите и млякото слиза  по-бързо. Не се  препиръчва това да става с изтискване  с  ръка! Леси, мисля , че  беше  писала  по въпроса.
И да споделя нещо, което ме светнаха по този повод. Преди да започнем с помпането е  хубаво на  гърдите да се  наложи топъл компрес, примерно намокрена с гореща вода  хавлийка. Това пак във връзка с облекчаването на  напрегнати гърди и по-лесното отделяне  на  млякото Simple Smile
Аз съм си купила на Нук, специален компрес за  кърмачки, може да се  използва за студен и топъл компрес. 

# 279
 Честито бебче на Сладурче! Да ти е жив и здрав и да ти носи много радост! newsm07 newsm32 Misc Baby Bottle  bouquet
Ех, че прекрасна новина! Стана ми едно вълнуващо такова...
Вчера ходихме до Пазарджик и най-накрая се сдобихме със скрин! Много си го харесвам. Купихме и един спален комплект - балдахин, чаршаф, възглавничка, олекотено юрганче, обиколник на Бертони. Нали си имам кошара от Мими и ми се щеше просто да я освежа. Комплекта е жълт с мечо Пух. Обаче момичета, какви кошари има сега... Очите ми останаха. Имаше една заедно със скрин и беше люлееща се. Преди 4-5 години нямаше такива и мене чак ме доядя, че не съм продала старата. Но нищо, жива и здрава да ми е бебка, пък другото не е от значение.
Сега за помпата. От личен опит ви го казвам. Много е необходима за родилния дом, без помпа не тръгвайте за там. Когато раждах първия път, не бях предвидила такова нещо. После като ми дойде млякото, да видите как звъня на мъжа ми да ми купува. И той ми донесе някаква обикнована, тип спринцовка, с която видях зор, но все пак помогна. Сега съм си купила Авент и аз я взех от форума. Тя е почти нова, с всичките и части включително и чисто нови шишенца Авент. Не се притеснявам, че е ползвана малко, ще си я стерилизирам и готово. Като я видите как изглежда, изобщо няма да допуснете, че не е нова. Тя си е в кутията, заедно с етикети и брошурки. Иначе гледам по магазините помпи с дизайна на Авент, само, че са Бертони, Дисни и т.н. Цените им са около 40-50 лева, но незная колко са качествени.
За одеалцата. Мисля да слагам бебка в лятно спално чувалче. Имам такова без ръкави и е като двоен чаршаф на дебелина. Достатъчно дълъг и широк, за да пречи на мъника.
Благодаря на Мила84 за информацията за количката Ексес на лични, както и на другите момичета предоставили ми адреса на Кенгуру.

# 280
Честито момченце на мама Сладурче! Да и е живо, здраво и много послушно, а тя бързичко да се възстановява!  bouquet
Ирини, не се ядосвай толкова и утре е ден! Естествено, че ще им върнеш всичко останало, та то най-важната покупка липсва!
И аз мисля, че това е едно от  най-важните  неща в болницата, с нея се отпушват каналите и млякото слиза  по-бързо. Не се  препоръчва това да става с изтискване  с  ръка! Леси, мисля , че  беше  писала  по въпроса.
И да споделя нещо, което ме светнаха по този повод. Преди да започнем с помпането е  хубаво на  гърдите да се  наложи топъл компрес, примерно намокрена с гореща вода  хавлийка. Това пак във връзка с облекчаването на  напрегнати гърди и по-лесното отделяне  на  млякото Simple Smile
И аз съм на това мнение.

Валентин, и аз като Ирини си мислех, че ти ще си следващата, ама на Сладурче човечето е било малко по-нетърпеливо! Хайде, дано следващата да си ти! А и още нещо аз от Отчетните - по градове видях, че живеем съвсем наблизо, ако искаш утре да се срещнем, ако нямаш други планове и ако не е дошло времето за беба. Аз от петък съм си у дома и вече имам свободно време. Ако решиш, пиши ми на лични.

# 281
Веселка, имам една питанка относно количките Куини. Може ли да не се купува зимен кош, а примерно столче-кошница Макси-Коси? Няма ли да върши същата работа?

# 282
Относно заглавието на новата тема, май това най ми харесва:
Септемврийки в лятото горещо, готвят се за най-щастливата си среща!

# 283
Честито на Сладурче, да й е живо и здраво мъжкото попълнение   bouquet!

mari_anka, по принцип извън България така процедират, много малка часто от хората използват дриймитата, повечето залагат на точно този тип кошници за кола, които се слагат и на шаситата на Куини.
Зависи как го възприемаш ти!
Защото може да са преценили, че на бебето така ще му е удобно, но аз предпочитам да си купя дрийми и да го слагам в него, а не сгънато на две в Макси-Козито. Освен това, новите Дриймита могат да се използват вместо кошниците Макси-Кози.
Та отговора ми е, може, зависи от теб  Grinning

Ирини, как може в цяла София да няма бебешки легълца? Ела да видиш във Варна какво става. Разгледай електронните магазини, че време не остана Laughing

Доника, с тоя сърбеж се боря от началото на бременността Sick Имам успех с хомеопатията, но като ми бръмнне мухата за шоколад и лечението ми отива на кино, сега обаче ще се сдържам, че идва раждането и трябва да съм здрава. Ще ти пусна тел. ми на лични, дай да се видим докато не сме родили  Mr. Green

# 284
И аз ще взема Dreami за количката.Мисля че така е най-удобно за бебето,в това столче много натясно ще бъде,даже аз си мисля че въобще няма да го слагам на количката,само в колата или в къщи че стои кошчето.По тази логика мога да езема някое по-евтино от Макси-кози,например  Чико.По принци много смешна ми се вижда количката с кошчето за кола Grinning

Общи условия

Активация на акаунт