WIZZ AIR - 37

• 54 447
  • 820
  •   1
Отговори
# 750
  • Parsberg
Някой знае ли защо са отменени всички полети след 19.07 от Германия? Направо ще откача вече

# 751
  • I want it all and I want it now.
Следи ги на сайта [url =https://www.mtitc.government.bg/bg/category/276/aktualna-informaciya-za-otmenenite-poleti-ot-i-za-letishte-sofiya?fbclid=IwAR1oGcU3FiDfrO1-DUDJUNHaGrBGZPV25ap891tneKhUOM6o9ShuBVPaeIY ] [/url] Всеки ден проверявам и аз.

# 752
  • Parsberg
Да, но нашия е на 30.07. От 18.07 вс полети са отменени

# 753
Не знам, нашият е другият месец и купих билети с Wizz. Колебаех се да взема билети  с друга авиокомпания😂 а те в момента са в списька с анулираните полети. Надявам се да успеем да се придвижим, че отдавна чакам това пьтуване.

# 754
Линка който сте публикували няма отменени полети до Германия

# 755
"Ако седалките не са заети повече от 50%, съответния чартър няма да пътува не само до нас, но и до всяка друга дестинация."
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 00:51 от SamoDiva

# 756
  • Mediterraneo
Не знам какво се случва. Сега чета по бг групи в Испания, че масово се отменят полети, но никой не дава достоверна информация. Аз на ЕЖК не съм склонна да вярвам и като вземам предвид интелигентността на по- голямата част от списващите в тези групи, кротко ще си чакам мейла за отменен полет.

# 757
Вероятно правят големи промени в разписанието. Редовно се случва по два пъти годишно, сега заради вируса и по-често ще е. После се появяват пак, или направо закриват дестинацията.

# 758
Някой знае ли защо са отменени всички полети след 19.07 от Германия? Направо ще откача вече
Ох, и аз щв откача.
За отменения полет от Германия още не са ми върнали пари уиз...
Сега имаме билети за началото на юли, ако и тях отменят - не зная вече 😕😕😕

# 759
Аз сега погледнах София/Валенсия в търсачката на Wizz, на всички дати след 18.07. излиза, че билетите са продадени, което ми се струва малко вероятно...

# 760
Така е и за Меминген - Варна. А за тези с купени билети, полетите са сменени за следващият ден. Ще се побъркам.

# 761
Сега проверих и за август 😜разписанието е сменено и като искам да проверя за конкретна дата на която има полет и ми пише, че всико е продадено. Едвам си осигурих втората отпуска с фиксирани дати и сега за този ден 😆няма полети, освен с прекачвания. Излиза ми единственно изгодно   при Срьбските авиолинии. Дали ще имам проблем да мина от там транзит за Бьлгария? Благодаря.

# 762
току що видях в мобилното приложение, че полетите до Дубай са отменени, остава само Абу Даби, УЖАС!!!!!

# 763
Така е и за Меминген - Варна. А за тези с купени билети, полетите са сменени за следващият ден. Ще се побъркам.

А получихте ли имейл за смяна на датите? ( защото и при мен датата не е активна вече, а имейл с предложение за смяна нямам...)

# 764

А получихте ли имейл за смяна на датите? ( защото и при мен датата не е активна вече, а имейл с предложение за смяна нямам...)
нямам мейл, даже на сайта ми дава потвърден полет в двете посоки, но на мобилното приложение е отменен. когато опитам нова резервация през мобилното Дубай го няма като маршрут, само Абу Даби.

Общи условия

Активация на акаунт