WIZZ AIR - 37

• 54 459
  • 820
  •   1
Отговори
# 75
Ние имаме билети за 02.04 за Барселона.. за сега от wizzair не са отменили полета... надявам се скоро да го направят за да не изгорим с парите. Хотела бяхме запазили от сайта му. Днес им писах по емайл... не сме предплащали нищо.. но времето за безплатно анулиране отдавна изтече.

# 76
  • Стара Загора
Според мен отдавна беше ясно, че нещата отиват към пандемия, така че не е било нужно да се чака реакцията на авиокомпанията, която съвсем логично се опитва да ограничи щетите за нея. Можело е да канселирате нощувките по-рано.

Как да канселирам нощувките , като полетите ни не са канселирани още . . . Говорим за Бергамо Италия !  Обадих се на телефона на WIZZ и ги питам ще има ли полет до Бергамо на 12.05. и момичето каза - НЕ !  Питам , тогава защо полета ми до Бергамо не е отменен  . . .  не знам , беше отговора . Това коректно ли е от тяхна страна , а иначе си поговорихме десетина минути на импулсния им телефон и накрая пак нищо не разбрахме . . . От там летим за Португалия с друг самолет и друга авиокомпания , нали и за там трябва да са взема решение ! Нямаме намерение да пътуваме до Бергамо с автобус все пак . Да решат накрая какво ще предприемат и човек да си прави сметка .

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 00:25 от mkolev66

# 77
  • София
Последователните постове не са разрешени, а това, че в момента степента е такава, не означава, че ще е такава и през средата на май. Говорим за полет след два месеца. Абсолютно не са длъжи да го отменят в момента, а да гледат и собствения си интерес, което всъщност може и да е в интерес на пътниците, ако така ще спасят компанията и да върнат на повече хора парите.
Не всички компании връщат пари, пък какво остава за цялата сума, така че за момента Уизз се държат доста прилично.
Аз въобще и не се надявам някой да ми върне парите, а да останат по кредит. Хората трябва да проявят някакво разбиране към останалите и да осъзнаят, че и на тях не им е леко, защото сега говорим за унгарска компания, следват същите стъпки и за българските.

П.п. Днес трябваше да пътувам с австрийските авиолинии, решението го взеха вчера и то беше за премесватне на датите за август, никакво връщане на пари, а до вчера отказваха и ребуукване.

# 78
Аз също не държа да ми връщат парите, под формата на уиз кредит ме устройва идеално. Нашите полети са 13-17 април. Изпуснах си шанса като промениха часа и ми предложиха връщане на пари или кредит, но тогава ситуацията беше друга и не предполагах какво ще се случи

# 79
  • Стара Загора
Не знаех за последователните постове , нали съм нов /40 мнения / !  Сега да тръгна да мисля WIZZ дали ще фалират ми идва малко в повече , като аз самия не знам дали утре ще съм на работа . . .  Все пак всички тези компании се издържат и печелят от хора като нас по света и ако ние сме без работа  . . .  Важното е да отмине и тази пандемия и всичко ще си дойде на място !

Niya , ако беше прочела следващия ми пост щеше да разбереш , че полета ни до Милано е отменен ! Така каза и момичето от кол центъра на WIZZ . Въпроса се състои в това ,че при това положение защо в профила ми стои като активен и нямам мейл с възможност за смяна , връщане на сумата или 120% уиз кредит ? За тази неяснота говоря и казвам , че е некоректно . Тука има , тука няма . . .

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 01:18 от mkolev66

# 80
  • София
Защото са претоварени и не могат да се справят какво странно има и 10 мунити в ситуация на пандемия са нищо. Мога да ви покажа снимки от разговори с MSC, с които ни е круизът, са по 4 часа.

Аз също съм била недоволна от Уизз, че в нормални дни човек не може да се свърже по много време или тук в темата са коментирали заяждания за размер на багаж, който е в рамките на позволеното.

Но в случая вашето искане е неоснователно. Даже смятам, че са ви отделили много време, предвид, че има хора с полети сега и чакат да им се разреши проблемът.

Правиш прекалено нагнетяване на обстановката в темата предвид, че за момента действат на много по-високо ниво от редица ненискотарифни компании.

# 81
  • Стара Загора
Щом казваш спирам да нагнетявам .  Все пак си от София и с тези 5000 мнения , кой съм аз да се противопоставям на решенията на WIZZ  . . .

# 82
  • При елфите ...
На 4-ти април трябваше да летя за Копенхаген... но от днес затварят датските граници... "Чужденци няма да бъдат допускани по други неуважителни причини, към които се причисляват обикновени посещения на членове на семейството или туризъм."
В края на февруари Уиз промениха часа на полетите в двете посоки и аз потвърдих, че новите часове ме устройват.
При новосъздадената ситуация е ясно, че няма да пътувам... какво трябва/мога да направя в този случай?!?

# 83
  • Монтана
За Франкфурт дали ще се подменят полетите

# 84
  • Milano
http://www.turismoitalianews.it/viaggi-personaggi/16353-la-low-c … noscimento-ambito

Уиз е компания на годината 2020.
За първи път я печели лоу-кост компания.
Награждаването на 02.06 във Виена.

Колев, те са разредили полетите през м.май през ден до Бергамо.
Явно ще трябва да изчакаш в сегашната обстановка - други полети са на дневен ред за отмяна и да предвидиш още една нощувка в Бергамо евентуално.

# 85
Здравейте моето планирабо пътуване беше за 23.03 до Англия- Лондон. Не получавам имайл с отлагане на полета. Гледам новини страната не е от забранените дестинаций за сега. Дали има възможност за въстановяване на сумата

# 86
Питах на педната страница как да откажа полет до БГ на 2 април.През нощта съм получила мейл от wizzair,че полета от Нидерландия до България е отменен и ще получа 120% кредитиране на профила ми
Мисля,че някой беше питал за обратния полет..

# 87
Днес получих имейл за отмяна на полетите ни до Германия - Меминген за датите 1.04 - 3.04,   - поради вируса

# 88
От София ли?

# 89
  • Стара Загора
http://www.turismoitalianews.it/viaggi-personaggi/16353-la-low-c … noscimento-ambito

Уиз е компания на годината 2020.
За първи път я печели лоу-кост компания.
Награждаването на 02.06 във Виена.

Колев, те са разредили полетите през м.май през ден до Бергамо.
Явно ще трябва да изчакаш в сегашната обстановка - други полети са на дневен ред за отмяна и да предвидиш още една нощувка в Бергамо евентуално.

Да така е още миналата седмица ги разредиха през ден и нашия полет се пада вторник , когато няма полет . Гледаме да избегнем спане в понеделник в Бергамо при това положение. Идеята беше 2 часа престой на летището и се прикачваме с RYANAIR  за Португалия. WIZZ спряха полета ни до там /нищо , че стои в профила ми като активен /, а RYANAIR не са отменили полета за Португалия. Голяма бъркотия . Ако отменят и двата полета ще е най-добре и тогава ще си вземем директен самолет София - -Лисабон разбира се ако нещата се уталожат дотогава. Избрахме първо през Италия да летим , защото няма полет от БГ до Фаро Португалия , а ние първо ще отседнем там на Алгарве за 4 дни и после Лисабон .

Общи условия

Активация на акаунт