Откраднат живот: Системата 🎬 тема 95

• 25 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Като напр. злата усмивка на Гринчи от последния или предпоследния епизод - в промото беше, в епизода - от друг ъгъл Grinning.
А аз цял епизод я чаках и мислех да го гледам още веднъж, защото реших, че съм я пропуснала.

rosi_ta, напълно съм съгласна с теб! За Алекс Алексиев и аз изразих подобна хипотеза.

HumbleDrumble, не съм гледала, но покрай онлайн излъчванията на театър "Възраждане", разглеждах и сайта им. Свежен Младенов не участва ли и във "Великденско вино"? Защото ако участва, си е нормално и да пее.
Шегичка. Ясно ми е, че искаш да си сигурна.

# 556
  • София
Днес мъжът ми гледа National Geographic, a aз се мотам из кухнята и изведнъж замръзвам - гласът зад кадър - Хаджихристев! Innocent ... Не знам дали артистът озвучаваше наистина, но бързо смених канала. Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва да му очовечат малко образа, че горкото момче ще си носи славата на голяма гад Confused

# 557
Депутатите трябва да ги опазим 😷😁 Снимат си хората, иначе. И крю кастинг е публикувал публикация, че търсят трима мъже, пациент, мъж на пациентка и флейтист. Последното ми е чудно за какво ще им е 😁

# 558
Днес мъжът ми гледа National Geographic, a aз се мотам из кухнята и изведнъж замръзвам - гласът зад кадър - Хаджихристев! Innocent ... Не знам дали артистът озвучаваше наистина, но бързо смених канала. Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва да му очовечат малко образа, че горкото момче ще си носи славата на голяма гад Confused
😂
Извинявай, ама ми стана смешно каква непоносимост е докарал персонажът, че да смениш канала, когато чуеш гласа на актьора(или подобен на неговия). Поздравления за Филип Буков, който явно се справя със задачата.
Колкото до очовечаването на героя, да няма да е лошо малко да го очовечат...
Как за какво им е флейтист, що за въпрос😂? За да създаде романтично настроение за да се свалят Нора и Владко😜

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 14:08 от justМурзи

# 559
Анонс:
Цитат
Цената на човешкия живот, колегиалното отношение и професионалната етика  ще бъдат есенцията на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Системата“. Доктор Карагьозов и Пепе ще се срещнат за първи път с Цвети (Яна Титова) и дъщеря й Кари, които бързо ще предизвикат емпатия и загриженост в лекарския състав. Напрежението между стриктния доктор Тасев и изтощената от учене и дълги смени сестра Райкова ще ескалира – кариерата на нейн колега ще бъде поставена на карта след сериозен пропуск. Дали сестра Райкова ще напусне завинаги „Св. Анастасия“ или обстоятелствата ще бъдат на нейна страна, зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български медицински сериал.

Доктор Чилингирова ще се изправи пред едно от най-тежките решения в професиналния й път – донорството и спасяването на пациенти извън Системата. Кошмарни спомени ще нахлуят в коридорите, а Нора ще избира между закона и възможността да спаси човешки живот.

Междувременно Юлия ще предложи на доктор Пенев участие в медицинско риалити. Дали той ще се изправи пред камера в ново амплоа? Ще направи ли доктор Чилигирова лична жертва и професионален компромис? – феновете ще проследят в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“.

# 560
Аз пък мислех, с Наков ще правят дует за саксофон и флейта😁
мнооого добър!

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 14:35 от HumbleDrumble

# 561
Видяхте ли сторито на Филип Буков в инстаграм, на което вдига и върти над глава си Юлия(май беше тя)😮?
Не е Юлия! Ванина Герова е момичето от сторито, но не ми е познато...

# 562
Видяхте ли сторито на Филип Буков в инстаграм, на което вдига и върти над глава си Юлия(май беше тя)😮?
Не е Юлия! Ванина Герова е момичето от сторито, но не ми е познато...
Някаква ще се появавя в епизода😁

Баси, никакъв анонс около кво се случва в бара😁

# 563
Пенев в медицинско риалити 😂 да включат и Мазов и Врабчев и ще избият рибата 😃😂🤣

# 564
Пенев в медицинско риалити 😂 да включат и Мазов и Врабчев и ще избият рибата 😃😂🤣
ПР-ката намери на кой да предложи риалитото Joy
Камерите ще видят повече отколкото трябва Grinning

# 565
Това не е ли наш Гринчи?

# 566
Лекари без граници 😁
Скрит текст:

# 567
  • София
мнооого добър!

Ха-ха, аз се чудех откъде са му бузките JoyHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 568
мнооого добър!

Ха-ха, аз се чудех откъде са му бузките JoyHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye
Е, той си е снажничък 😁🥰

# 569
  • София
Ама този на саксофона  Наков ли е?

Общи условия

Активация на акаунт