Откраднат живот: Системата 🎬 тема 95

• 25 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Майче, Гринчи нямаше време да бъде гад Stuck Out Tongue Winking Eye
Никой не отбеляза, че се държа добре и не направи никакъв саркастичен, ироничен, пренебрежителен или обиден коментар. Та реших да похваля гарджето Joy

# 616
Да, освен това беше внимателен с шефката и някакъв зачатък на уважение се появи Joy
Но да не прекалява е с хвалбите, че утре още може да се оплеска. Разчитам, че още не е спрял с магариите Joy

# 617
Можеше и да си покаже характера, ама имаше 1-2 сцени с него и то по време на случай, просто нямаше как... 😃

# 618
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

Епизод: 15
Откраднат живот - С09Е15  24.03.2020

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 619
Пешко добър директор айде моля ви се в 5 сезон беше кукла на конци на Фотев и почти безгласен ако си спомняте. Лекенцето Тасев така се е самозабравило, че няма накъде крайно време е някой да го свали на земята. Сцената с децата ми хареса най - много, майката на малката е отврат не разбира, че детето и макар и болно има нужда от приятел някой, който я разбира минал е по този път и може да и бъде подкрепа какъвто е Пепе. Мисля, че с негова помощ ще се пребори по - лесно с болестта ама малоумницата не иска да изслуша дъщеря си въобще явно и преди да се разболее не е било по - различно.

# 620
  • Разпиляна във въображението
Добре че беше Галя до Петър, когато бе директор.

# 621
Добре че беше Галя до Петър, когато бе директор.

Да иначе щеше да си все същия П...с извинение .Цял живот е свикнал Вилето да го командва  .Само в едно го бива да прави деца .

# 622
Символиката с млякото и на мен ми е неразбираема. Но все си мисля, че може и да не получим осветление по въпроса и така и ще си остане - неизвестна.
Почвам д амисля, че имат нов оператор, който до сега е снимал индийски филми . И той сега снима близки кадри, забавени реакции, мляко по обувките..

# 623
Пешко добър директор айде моля ви се в 5 сезон беше кукла на конци на Фотев и почти безгласен ако си спомняте.

Аз не виждам някой да е казал, че Пешко е бил добър директор?! 🤔

# 624
Пешко добър директор айде моля ви се в 5 сезон беше кукла на конци на Фотев и почти безгласен ако си спомняте.

В предните страници някой изкоментира ,че щял да бъде добър директор и в отговор аз му припомних какво беше управлението на „ Св .Кирил ”в 5 сезон ,че той беше кукла на конци на Фотев .

# 625
  • София
Всъщност Петър беше един много човечен директор. Чудя се дали ако на негово място беше някой друг щеше да вземе Калин на работа.
А Фотев беше собственик на болницата, нали не сте забравили, и Петър като директор не можеше да не се съобразява с този факт.

Символиката с млякото беше заради бялата кръв, както наричат левкемията, заради наличието на прекалено много бели кръвни телца.

На мен епизода ми хареса. 
Стаменова е обидена защото Тасев не беше искрен с нея, реално тя разбра от Цонев, че ще има нов директор. А Тасев освен страхливец в този епизод се показа и като подлец, излъга професора, че Стаменова се е отказала от поста. На мен ми е интересно дали след разговора със Стаменова Цонев разбра, че е бил подведен и манипулиран, за да се съгласи да влезе в борда на болницата.

# 626
Христо да вземе малко да обърне малко внимание на сина си непрекъснато го пренебрегва заради работата , а детето точно сега има нужда  от него след всичко ,което преживя .И точно когато намери друга сродна душа в същото положение и се опитва да и помогне вместо поздравления получава пак поредното нахокване .Нито Христо ,нито майката на Кали /Кари правят услилие да изслушат децата си поне за секунда .

# 627
Скрит текст:

В предните страници някой изкоментира ,че щял да бъде добър директор и в отговор аз му припомних какво беше управлението на „ Св .Кирил ”в 5 сезон ,че той беше кукла на конци на Фотев .

Не виждам такъв коментар, но добре, че ни припомни.

# 628
  • София
Аз нищо не разбрах от вчерашния епизод. Стаменова уж щеше да идва, после нямало да идва, Тасев каза, че 20 минути преди срещата няма борд и директор. После тя идва, Цонев ѝ казва, че се радва, че е размислила, тя не би размислила, пък се обиди... нали тя не е дошла, защо се обижда. Захариев, пък в началото обяви на Тасев, че  го подкрепя, задето ще забива нож в гърба на Стаменова... въобще не схванАх нищо.
А сцентата с Нора, задето отиде при Чакърво беше направо малоумна. Значи, става скандал с участието на лекар в голяма болница, тя подскача само като се спомене името "Чакъров", някакси се потулва всичко и изведнъж тя отива в някакво заведение да го търси същий тоз Чакъров?
Ъ-ъ-ъ?
И всичкото това, забележете, за момче, което не познава. Да, жалко, 17годишно момче да си отиде,  но дори за твое дете (да не дава Господ) най-малкото би се срещнал с тоз човек дискретно, а не в някакво заведение. И после тя, моля ви се, ще се изследва? И какво, ще става донор? На непознато 17годишно момче. Разбирам да ѝ беше брат,  роднина, ако щеш. Както Наталия дари бъбрек за сестра си в незнам кой си сезон, ама за непознат човек?
Аз не бих. Имам дете. Дано никога не му се налага, за него и сърцето си ще дам. Бъбрек - за майка ми и баща ми също. И за 2-3 много близки приятелки и то при условие, че наистина няма кой и ще умрат.
На Ана - майка  ѝ не можеше, сестра ѝ беше съвсестима, сближиха се и стана. Но за непознат?

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 10:34 от Светулчица

# 629
Да, много беше нелогично това. Ясно, че Нора е чувствителна на темата, ама все пак... то лекарите така ако си раздаваха органите на всеки пациент, до къде ще я докарат?!
дори и тогава Наталия имаше доста колебания и страхове, въпреки че ставаше въпрос за собствената ѝ сестра, която не ѝ беше близка.

А пък и както някой спомена, подобен род донорство между непознати не е позволено, т.е. ако тръгнат натам пак трябва да е незаконно.
Но предполагам Нора ще се окаже несъвместима и ще приключат тази история.

Общи условия

Активация на акаунт