ЮЛЧЕТО е вече голямо - опитва се да ходи, казва "мамо"...

• 11 872
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Ние пък сме назад със зъбите. Едва първи кътник й е пробил  и се почнаха пак ревливи и безсънни нощи Tired Незнам как ще доживеем 20те зъба Rolling Eyes

Зайо и ние сме като вас  Tired От 2 дни кошмара е пълен, реве се до дупка  Cry

# 166
Криско също е назад със зъбаците - има само 6:) 2 от долу и 4 отгоре, но не му пречи да дъвче бисквити , солети:)
Това с ходенето - и аз искам да прохожда сам вече, защото в момента е нито рак , нито щука. Когато го водя с една ръка иска да се пуска, а не може още самичък.., а като усети , че не го държа и сяда веднага:)

Izida, това което си писала за Криско все едно не се отнася за него, а за моята Вики.... Simple Smile

Иначе откакто пролази това й е любимото занимание у дома, докато навън си се водим за ръчичка Grinning

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 18:12 от Ivyana

# 167
  • София
За зъбите - ние сме едва с 5, но една наша приятелка, която е с 12 дена по-голяма, има 4.  tooth

# 168
Изабелке бяхме с братовчед  му на моя мъж който е от там и в къщата на баба му. Много ми хареса града, ходихме по плажове и така.

А Емчо с чирпака - ще става готвач. Какво да го правя какъвто е гладник - гладен няма да остане.

Емчо има 6 зъбчета отдолу са 4, а от горе са 2 - страничните резци, и вече доста са му порастнали и е като вампирче, а първите горни ги няма и няма изгледи скоро да се покажат.

# 169
  • София
Момичета, утре живот и здраве тръгваме с Ади към морето, така че една седмица няма да ни има. Да знаете, че ще ни липсвате!  Heart Eyes

# 170
Здравейте майчета Hug
Ние пак започваме със сополките и кашлянето на нова сметка.Аман ooooh!
Не се притеснявайте за малките сладури скоро ще проходят.Алекс направи 3-4 крачки в 10м после падна и се изплаши и два месеца никакво намерение за ходене нямаше.И аз си виках айде това дете няма ли да започва да си ходи само ама не.И един ден както вървеше хваната за ръката на баща си се пусна и край.Повече не се хвана за никой.Сега си обикаля напред назад и дума не може да става за хващане на ръка.Смятаме тези дни и ние да се запишим с прощъпулник ,че много закъсняхме но ми се искаше да е по стабилна за този ритуал.После и ние ще показваме снимки Hug

# 171
Ето малко снимки от Вършец:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5668&AlbumId=64807

И от прощъпулника:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5668&AlbumId=64903

Как пътуваха бебоците ви до морето? Аз направо полудях  докато стигнеме до вършец, като сме пътували час и половина и той и на отиване и на връщане по-голямата част от пътя спа, и пак едвам издържа. Омръзна му да седи в столчето, гушкахме се, той мрънкаше, направо беше ужасно. Само си гледах часовника кога ще пристигнеме. А като си помисля, че замалко не го заведохме на морето, незнам как щяхме да пътуваме - сигурно 2 дни. Дано догодина вече да разбира повече и да издържа на по-дълго пътуване, че незнам. Хайде за повръщането то бешще придизвикано от завоите, а до морето пътя е по-лек, но пък доста по-дълъг.

# 172
krasy,пътят през Петрохан е кошмарен за децата (не че като пътуваме по магистралата ни е по-весело).Аз за това ходя 2 пъти в годината-не издържам психически,Боби ме подлудява.И обикновено или точно преди Вършец,или на връщане-преди София ,оповръща цялата кола.

# 173
До морето пътувахме през нощта.
По обясними причини.Тръгнахме в два часа, пристигнахме в седем- точно за закуска Grinning
Е, малко ни се объркаха плановете след закуската, но останалото си беше наред.

Това беше единственото решение за нас. Иначе някъде на втория час от пътуването щяхме да се откажем-сигурна съм Tired

# 174
Емчо вдигна Т - 38. Сега след като разбрах, че е възможно да е от ваксината си го обяснявам с нея. Добре че прочетох, че го има този вариант, че нямаше кой да ми каже да следя за възможни реакции.
Дано само да е от това, че вчера цял ден е кихал, и нощес нослето му беше запушено. Днес няма хрема, но знам ли, само да не се е разболял, че вече ми писна - всеки месец все нещо му има - я Т, я хрема, кашлица или нещо подобно, и вече незнам. Сега му дадох нурофен и заспа. дано като се събуди да е кукуряк.
Лек ден и поздрави на всички  малчугани - бъдете здрави.

# 175
Здравейте, ние отново сме тук. Прибрахме се в Пловдив, преместихме се в новата квартира и първата ни работа беше да си пуснем нет. Все още всичко е нагоре с краката и ужасно се потискам, направо не виждам кога ще си имам подредена къща... Дадохме мокета да го перат и го забавиха, и не можем да си сглобим леглата, така че навсякъде има дъски и чекмеджета и вещи, които трябва да са прибрани в тях.
Виктор много добре понася пътя, дори в Ришкия проход, който за мен е кошмарен, той се чувства ОК и това много ме радва, защото си представям какъв ужас би било иначе.
Още не е проходил и има само 4 зъбчета, но какво да се прави. Малко изостава в някои отношения, но в песни, приказки и физиономии е пръв, което ме забавлява страхотно, но става все по-изтощително.
Вики си хапва само 3 пъти на ден, ако му дам нещо следобяд, просто не може да вечеря хубаво, така че тогава единствено пробутвам някой плод. Но основните хранения напоследък се състоят от ядене и десерт, така че смятам, че не е малко или поне се успокоявам донякъде. Дребничък е и изглежда като бебе в сравнение с връстниците му. Но е здрав.

# 176
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!
Най - накрая направихме прощапулник на Мартин! Хвана клещите, майсторът на мама  Laughing! Е, после на видеото видяхме, че е посегнал първо към портфейла, но някой по някакъв друг повод в този момент казва НЕ и човекът се отказа от първоначалния си избор! Но важното е, че ще е майстор, а в какво - няма значение  Grinning!
Аз почнах репетиции, така че времето ми съвсем ще е ограничено за форумски изяви.
Целувки на всички от нас!

# 177
Ние пък онзи ден имахме кошмарна нощ. Емчо се събуди към 12ч. и като се започна един рев - до 5ч. сутринта носене и реване, и няма успокоение.  , гори целият реве, нищо не му помага, незнам какво му е, нито знам как да му помогна. . Т 39,2 . За първи път плака така със сълзи и от болка, просто се вижда че нещо го мъчи ужасно, но какво е незнам. Първо го свързах с ваксината, но плача от какво е тогава. В 5ч. му дадох 1 шише с мляко изпи го и заспа до 7ч. После пак събуждане с рев. Облякохме се и отидохме в бърза помощ - там го прегледаха и казаха че освен че са тръгнали 6 зъба на веднъж нищо друго му няма. Но до обяд нито свещичките, нито нурофена, нито панадола успяха да свалят Т под 38 градуса. Пак го заведохме при една друга докторка, но и тя каза че нищо му няма и е само от зъбките, но ако не спадне Т до днес да започнеме антибиотик. Изписа ни лечебна хумана и да го сложа малко на диета - само моркови и ориз и картофи да му давам освен хуманата, защото сутринта повърна 2 пъти. И така. Снощи му дадох и течен аналгин преди лягане, и заспа в 21ч. и тази сутрин се събуди в 9ч. От вчера беше толкова изтощен цяла нощ и цял ден неспане. Сега няма Т, и е сравнително по-весел. Но ноистина проблема е бил зъбите, защото такова лигавене - не се е лигавил никога така - просто като река му течат от устата, а бибероната се опитва да си я вкара цялата в устата, с пластмасата напред. Дано избият по-бързо, че ще полудея и аз и детето. Ама то пък 6 наведнъж - 2 кътника, предните 2 още 2 други - баси и зъбите и чудото. Кой знае как ги мъчат тези зъби дечицата.,
Хайде лек ден от нас.

# 178
Краси,ние сме всяка нощ така,само че без температура.Пищи и не можем да го успокоим.Само като става тъмно и на мен ми призлява,като се сетя какво ме чака.

# 179
На мен досега не ми се беше сручвало подобно нещо и затова аз едвам го преживях - цяла нощ и вчера цял ден съм плакала с него. Сигурно ако имах тренинг щях да съм по-подготвена за подобни случаи, но като 1 година си имах кротко бебе без каквито и да било неразположения, сега това ми се видя като кошмар.
А сега вече спи 3 часа, нестига че нощес спа 12 часа, ами и сега - докато си навакса вчерашното будуване ...........

Общи условия

Активация на акаунт