бъдете здрави

Поради същата причина минах на памперс-гащички. На Pampers Let's go или на Libero. Има и на Хъджис, но не съм ги пробвала (иначе са много красиви има за момиченца(розови) и за момченца(сини)

А за памперсите - защо не купиш гащички, тях не могат да ги разлепват. 

. Щом го оставя да си играе в кошарката и момчето веднага си сгъва матрака (говоря за разгъваемите кошарки). И става така, че на половината кошара има матрак, а на другата - плат. И се започва едно местене на играчки и аксесоари - ту наляво - ту на дясно - ту спасени от "дупката", ту в "дупката"
*
Прави прости изречения от сорта "Маме дай!" "Деди нама" (което ще рече, че дядо й го няма), "Бау-бау нама" "Па-па дай" (което значи Дай да ям) и с това ни се изчерпва репертоарът, но мама е доволна 
но е удобно, когато знаеш, че няма да заспи по време на разходката. Пък и като вземам кухнята е удобно.
Иначе от няколко дни съм редуцирала дневните кърмения до две за заспиване, имаме едно за закуска и едно за вечеря и две-три нощни, което е много по-добре от непрестанното идване и дърпане просто да си пийне за кеф
, да видя дали ще го пие.
Бебка вече ми липсва, сутринта я оставих на детегледачката и тръгнах на работа 
Сутрин след закуска отивахме на плажа и се прибирахме чак късния следобед. Малката обожава морето и пясъка
Майчето нямаше никакъв страх от водата, даже си влизаше навътре самичка
Доста морска вода изпи, но това не попречи последния ден с рев да я изкарам от морето, не искаше да излиза диването
Когато не бяхме във водата се въргаляше из пясъка или тичаше по плажа
Първите 2 дни си хапна доста пясък, но като видя че не е вкусен се научи да не си завира пясъчните ръчички в устата
Много много хубаво си изкарахме с Мая, а догодина отиваме на палатка на плажа 
Колите също. Знае и показва как духа вятъра, а също така дава да миришем цветенца и тя също ги мирише
Абе душичка е беба
След известни усилия от наша страна, се научи да слиза първо с дупето (а не с главата
) от диваните
Освен че си събува обувките и си маха сама блузките през главата се научи и да си обува обувката, но засега само дясната
Лявото краче и обувка за нищо ги няма 

Леко бременеене миличка и ще чакам да ми се обадиш като ме видиш из бизнес парка 

/. Та Лили си правеше крачки, но не беше много стабилна, ама свекитата дойдоха на гости и решиха да правят питка и нас никой не ни пита
Асе, чакай конкуренция след има-няма 20 годинки 
Ходихме и на волейбола с Куба в неделя, голяма, незабравима емоция! Ако има фенки - честито