ЮЛЧЕТО е вече голямо - опитва се да ходи, казва "мамо"...

• 11 832
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
голям проблем вече са ни памперсите, ако не сложа някакви гащи отгоре си разлепя лепенките и маха пампата.
бъдете здрави  Hug

Поради същата причина минах на памперс-гащички. На Pampers Let's go или на Libero. Има и на Хъджис, но не съм ги пробвала (иначе са много красиви има за момиченца(розови) и за момченца(сини)

# 46
Изида, имаме същото колело! Махнах кучето, отмонтирах сенника и отрязах панаирджийските лентички отстрани на кормолото и колелото стана хубаво! Дидо много си го харесва.  Grinning
Дики, двай АМ докато го пие детето и до 2г е добре. Засега е с преимущества пред киселото, което е хубаво за разнообразие, но не е добре да измества Ам, още е рано.  Grinning А за памперсите - защо не купиш гащички, тях не могат да ги разлепват.  Twisted Evil Аз през нощта съм на памперс с лепки, през деня - гащи.

# 47
  • Варна.
купувам гащичките на либеро и на хъджис тези с картинките, но те някак си не са като памперсите по отношение на течносто-поемането, особено хъджис са със съвсем малко гел. вечер задължително слагам памперс, който на сутринта е направо едно кило, тези дни от събуждането почти постоянно е с гащички, до сега ги слагах само от време на време като се сети да разлепя, но сега само като сложа памперса и започва веднага да търси лепките. ще останат пампите само за нощта.

# 48
  • Варна.
гащите ми се виждат доста по-скъпи, затова върху памперса слагах текстилни гащи, но се усеща и сваля памучните да достигне до лепките. а и в това време още една дреха върху памперса направо - парников ефект на гъзето.
ще купувам гащите, какво да направя, да ни е здрав таткото и да работи.

# 49
Деница никога не е пила АМ. От време на време кисело мляко, но повече с лъжица. Нощно хранене няма откакто спряхме да се кърмим, дотогава си искаше.
Вечер към 7-8 вечеряме или кисело мляко с бисквита или супа нещо и после чак в 7-8 сутринта попара.
Някои деца си искат до много големи мляко вечер или през нощта, други се отказват, особено ако тръгнат на ясла или детска...така поне съм чувала.

# 50
  • welcome to the Jungle
Изидке, Янче, возят ли се децата на такива колелета?  newsm78
ЧЕ много се чуда дали да вземем на Огън едно такова.  Thinking

А да ви поразсмея малко - Ого Фого вече си има нов номер в шоупрограмата  Flutter. Щом го оставя да си играе в кошарката и момчето веднага си сгъва матрака (говоря за разгъваемите кошарки). И става така, че на половината кошара има матрак, а на другата - плат. И се започва едно местене на играчки и аксесоари - ту наляво - ту на дясно - ту спасени от "дупката", ту в "дупката" Shocked #Crazy #Crazy #Crazy*

# 51
Относто ношните хранения- взех първо фризо 3 , много подсладено и с него не се будеше изобщо за Ам . Но вчера го смених с нестле- джуниър и в 1 ч си търсихме ново шише с мляко! Та и аз се чудя- явно едното засища, но пък е със захари newsm78

# 52
Аз пък да се похваля Сияната вече се брои проговорила Grinning Прави прости изречения от сорта "Маме дай!" "Деди нама" (което ще рече, че дядо й го няма), "Бау-бау нама" "Па-па дай" (което значи Дай да ям) и с това ни се изчерпва репертоарът, но мама е доволна Simple Smile
Галче, Сияна се вози в колелото. И си го харесва - пуска си музика...е, понякога се опитва да слезе, пък и бързо се научи да се изправя върху седалката Wink но е удобно, когато знаеш, че няма да заспи по време на разходката. Пък и като вземам кухнята е удобно.
За храненето - Сияна още заспива само с цица, а и се буди поне по два пъти на нощ за папане или за успокоение Simple Smile Иначе от няколко дни съм редуцирала дневните кърмения до две за заспиване, имаме едно за закуска и едно за вечеря и две-три нощни, което е много по-добре от непрестанното идване и дърпане просто да си пийне за кеф Wink Laughing

# 53
  • Пловдив
Ние също не сме пили АМ. Пробвам го някой път сутрин като хапва кифла или филийка с нещо да му дам топло АМ, но пий две глътки и не иска повече. Сега се чудя дали да не взема Нестле Джуниър  newsm78, да видя дали ще го пие.
Гале, ние много седим в колелото. Вечер излизаме само с него, защото по принцип в количката се возим прави и е много неудобно.

# 54
Гале, колелата са супер и много удобни за кратки разходки. От както го имаме нямам проблеми със забравена покупка, излизаме с колелото само до магазина, а  само с количката преди не тръгвах. Освен да го пробваш добре ли вози, гледай да е с ваничка отдолу на краката, като на Надя, а не със статични педали по възможност, защото си изхлузват краката и си ги тътрузят по земята. Нашето е с педали и аз го понаучих да си държи краката върху тях, като го събувах бос и той усеща и не му е хубаво да си ги влачи по асвалта и си ги държи вече там, но изтъркахме грозно едни обувки преди това.

# 55
Ето ни и нас, върнахме се от морето  Tired Бебка вече ми липсва, сутринта я оставих на детегледачката и тръгнах на работа  Cry

Момичета, изкарахме прекрасно. Нямах никакви проблеми с малката Simple Smile Сутрин след закуска отивахме на плажа и се прибирахме чак късния следобед. Малката обожава морето и пясъка  Hug Майчето нямаше никакъв страх от водата, даже си влизаше навътре самичка Wink  Доста морска вода изпи, но това не попречи последния ден с рев да я изкарам от морето, не искаше да излиза диването  Crazy Когато не бяхме във водата се въргаляше из пясъка  или тичаше по плажа hahaha Първите 2 дни си хапна доста пясък, но като видя че не е вкусен се научи да не си завира пясъчните ръчички в устата  Joy Много много хубаво си изкарахме с Мая, а догодина отиваме на палатка  на плажа newsm41

Вече ходим много хубаво, но навън на плочките засега я водим с колан, т.е. Мая си ходи, но ако тръгне да пада лошо я насочваме да пада в правилната посока  Mr. Green Говори непрекъснато нейните си неща. Днес я чух да казва "дай", а и повечето животни вече казва как правят Simple Smile Колите също. Знае и показва как духа вятъра, а също така дава да миришем цветенца и тя също ги мирише Simple Smile Абе душичка е беба  Heart Eyes След известни усилия от наша страна, се научи да слиза първо с дупето (а не с главата  Sick ) от диваните Simple Smile Освен че си събува обувките и си маха сама блузките през главата се научи и да си обува обувката, но засега само дясната  Thinking Лявото краче и обувка за нищо ги няма Simple Smile

АМ още пием, сутрин 210мл с бишкота, вечер също. Иска си го детето. Ние сме на Аптамил 3. Колело също си имаме и много обичаме да се возим. На морето и дадох да опита мед, праскова и пъпеш. Меда много и хареса, давах и го с филийка хляб Simple Smile

Асинко честито ти говорещо момиченце  Heart Eyes

Зайо, казах ти аз да не се притесняваш Simple Smile Леко бременеене миличка и ще чакам да ми се обадиш като ме видиш из бизнес парка  Heart Eyes

Момичета много дълго стана, ама сори Simple Smile

Хайде лек ви ден  Heart Eyes

P.S. Мисля тази седмица да правим прощъпулник, крайно време е вече  Blush

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 14:39 от ritka

# 56
Здравейте, милички!

И ние да се похвалим, че вчера правихме прощъпулник /уф, че трудна дума Grinning/. Та Лили си правеше крачки, но не беше много стабилна, ама свекитата дойдоха на гости и решиха да правят питка и нас никой не ни пита Rolling Eyes И без гости и голяма подготовка мина, но все пак аз съм доволна от детето - хвана една книжка на английски и дебитна карта Mr. Green Така де - хем ще пише, хем и парички ще изкарва от това Money Асе, чакай конкуренция след има-няма 20 годинки Mr. Green В интерес на истината обаче от няколко дни има голям прогрес във вървенето, вече стана самостоятелна Grinning

Ние с таткото преди това бяхме за една вечер на хижа в Балкана, а там имаше една бебка, родена на 24 юли и ни стана толкова мъчно за нашето зверченце Cry Ходихме и на волейбола с Куба в неделя, голяма, незабравима емоция! Ако има фенки - честито Peace

# 57
Ритка,  welcome
И ние в събота ще правим прощъпулник и още се чудя какво да подреждам по масата за ядене и какво да й слагам на нея като предмети. Знам че трябва да има деца, аз успях само 2 да намеря засега Sad

# 58
  • welcome to the Jungle
Зайо,
ние правихме наскоро прощапулник. Идеята за предметите и професиите е следната - да си измислиш професиите и от там -да ги свържеш с някакъв предмет. Това е моят съвет - не търси предмети, а професии.
Другото важно е, че детето не трябва да си е играло с въпросните предмети, те трябва да са му чужди и непознати, за да може с интерес да посегне към тях.
Аз се хванах, направих си списък на професиите и срещу дадената професия си записах предмета, защото после става объркване. И не съм тълкувала веща, която е взел, защото всяка вещ беше с определена професия,
Иначе трябва да замесиш питка, на която крачето на детето да е отпечатано, да я изпечеш и в заветния миг да я търкулнеш към предметите-професии.
Понеже бях със счупен крак, та духовната майка на Оги направи питката. Жената знаеше - направи 1 малка питка за търкулване и една голяма питка - за на масата. Останалото си ни беше - като за на гости - хапване и пийване подобаващо.

# 59
Цитат
духовната майка
Това пък какво е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт