ЮЛЧЕТО е вече голямо - опитва се да ходи, казва "мамо"...

• 11 848
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Ара, честито и на теб миличка  bouquet  Heart Eyes  bouquet  Леко бременеене и живо и здраво бебче догодина  baby_neutral

Ох как ви се радвам да знаете Simple Smile И аз искам много още едно бебче (засега, пък като се роди ще мисля за третото Wink ), но ще почакам още малко че искам второ нормално раждане, а не пак секцио  Whistling

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 14:20 от ritka

# 91
  • welcome to the Jungle
 pregnant baloni baloni baloni ЧЕСТИТООООО   bouquet
Леко бременеене и прекрасно бебенце през април Heart Eyes

# 92
  • Бургас / Славейков
Леко бременеене на двете мами да родят живи и здрави бебчета.Аз както винаги се включвам рядко в темичката но не остава време.Сега се включвам да се похваля че Мими проходи .Вече имаме 12 зъба като четири растат наведнъж.Правихме пощъпулник на 15 август заедно с именния ден наведнъж .ще си имам банкерка .

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 16:30 от pupelina

# 93
  • В средата на времето
Еййй ма аз чак сега видях, че ще има още бебчета тук  ooooh!..голям съм заплес:)) Пожелавам и на zayo и на Ара леко бременеене и живот и здраве другата година да родите здрави дечица  Hug Hug Hug  Heart Eyes

# 94
Ара, честито! лека бременност!  bouquet

Аз пострадах лошо от един развален солариум. Исках да се подготвя за морето, за да не ми се случи точно това, което стана! Бях ходила на солариум на едно място за 5, 7, 8 и 10 мин. Отивам вчера и виждам, че излязли в отпуск. Обиколих квартала и си намерих друг - чисто нов, с нови машини. Реших тъй като съм се пекла вече достатъчно и съм стигнала до 10 мин, да се пека пак 10 мин. Избрах хоризонтален.
Няколко часа по-късно ме втресе. Бях изгоряла жестоко само отпред, с ужасни болки по краката, корема и под и м/у гърдите. Имам някакви кървавочервени точици като кръвоизливчета. А отзад, на гърба, кръста, краката, зад колената - абсолютно нищо, нито зачервено, нито сърби, все едно не съм се пекла изобщо там. Не съм спала цяла нощ от болки.
Днес отидох да им се покажа и да върна картата, с останалите минути. Доста беше любезно момичето, макар, че не се съгласи, че на солариума му имало нещо, просто аз съм била много бяла, трябвало да взема по-малко минути и да се мажа с фактори. Не можа да ми обясни как да разбера, че отпред ще изгоря и  трябва да се мажа само там, а на гърба ми и отзад ми няма абсолютно нищо. Някаква нейна приятелка ми обясни, чве отзад на тялото, кожата била по-груба, затова.  Crazy Дори на сгъвките на колената.  Crazy
Накрая ми взеха картата и ми върнаха всичките пари, макар че им казах да си хванат каквото съм се пекла вчера.
Сега седя гола в къщи и се мажа. Cry

Чакай да го пусна и в "красива мама" това, макар, че не знам по какъв начин човек може да се предпази от подобно нещо, може би изобщо да не ходи на солариум. newsm78

# 95
  • welcome to the Jungle
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Янче, много гадно Close
Ама имало да става...
Нищо, на Приморско ще се печеш повечко по корем и повечко ще плуваш  Flutter Flutter Flutter

# 96
Аз никога не съм ходила на такова чудо и не смятам да ходя. Нито тен ми трябва нито нищо - май вече вредата от слънцето и такива произведения на техниката е по-голяма отколкото ползата newsm78

# 97
Миме, спомням си компрес от листа от зеле  Thinking

На мен това помогна!
Сложих листата ве4ерта , а на сутринта бях плувнала в мляко и  се бях отпушила. Знам, 4е не е хубаво дълго време да се прави, 4е намаля млякото, но в слу4ай като този може Wink.Преди зелевите листа не можех нищо да изцедя и страшно болеше.
Като й тръгне млякото да го слага бебето на4есто, 4е да се регулира по=бързо.

# 98
  • Варна.
Ара, страхотна новина,  Joy стискаме ти палци за имаш лека бременност и да си родиш здраво бебенце!
Калина днес направи първата си изява, с баба се разхождали в двора на едно училище, където Ейвън правили някаква промоция занимавайки дечица, като им давали да рисуват на асфалта, та моето детенце се оказало най-малката рисуваща, мазала чертички с тебишира, бабата много горда, ние с бащата умряхме от смях че се вземат на сериозно, прибраха се с мазила за награда.

# 99
Мирка, голяма сладурка си имаш. Да й изпапам дупенцето- пу пу  Hug. Отдавна не бях разглеждала снимките ти, много е пораснала и е голяма хубавица.  Heart Eyes

Дики, да нацелуваш Калина, че се е справила отлично със задачатаHug.

# 100
  • София
Мерси за пожеланията мами!!!!
Да ви се връщат и на вас - на всяка мама в момент в който го пожелае!!!

Зайо, термина ми е 10 април - колко е реален незнам, защото това беше след първия ми цикъл и незнам дали щеше да си идва както преди, кога е била овулацията и т.н.
Важното е, че чудото стана доста по-бързо от миналия път и сега сме на 7-мото небе с тати! Mr. Green
А за пазенето от вдигане на тежко... Rolling Eyes трудна работа. Ида е свикнала само с мен и ако е кисела даже на татко си не позволява да я пипа. Да не говорим друг човек.
А цяла седмица е супер кисела и мрънкаща (май това вече са зъби) и положението е..... няма 5 мин на ден да е на земята. Все е по мен покатерена.

АЯ, голяма гадост....  Хайде да мине преди морето, а там - по-внимателно със слънцето.
На мен тази година ми се появи нещо подобно по кожата - ситни петънца, почти без релеф. Бяха само по краката до нивото на банския. Няколко дни не се пекох и се разнесоха. Алергия ли беше, какво - незнам.

# 101
  Hands Clap Супер че е станало толкова бързо. Ние повечко се потрудихме, но и аз кърмех доста в началото. Чак като спрях стана.
Как си с гаденето?
Трябва да се пазиш Sad И аз си вдигам Деница, макар че не трябва, но гледам да не е често и да не вдигам тежко.
Дано всичко е наред, той Господ си знае работата Praynig

# 102
  • София
Как съм с гаденето ли? Thinking Ако бях отговорила сутринта щях да кажа, че още го няма. Но вече даже повръщах Sick А Ида седи с мен в банята, смее се и пляска с ръчички "БРАВОООО" Надявах се да не бъде и този път така....
А при теб как е положението?

# 103
Ами тази бременност значително по-малко ми се гади от първата, но и по нищо и не прилича на нея.
Почти не ми се гади, обаче за сметка на това всичко което видя или чуя и ми се дояжда Sad

# 104
  • в шоки-land
Ара, честито коремче  Hug Heart Eyes
Лека бременност и прекрасно, 3драво бебче ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт