Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9

• 40 460
  • 806
  •   1
Отговори
# 270
  • София
vici75 благодаря  много Hug
слава Богу , че нямаш болки и пиеш билката.

# 271
В нета се върти една рецепта на един билкар Айдън Мустафов, с отвара от броколи за кисти в гърдите, Не зная дали би действало, и изобщо дали действа и на кисти по яйчниците. Иначе и аз си взех някои билки, други сега ги чакам да ми пристигнат и мисля да попия малко, само бял  равнец не намерих.

# 272
  • София
Съмнителна ми е тази отвара за кисти в гърдите. Хайде, тези на яйчниците се пукат, а тези в гърдите май няма как. Отглеждам си аз една от много години, затова се замислих.

# 273
Различно е, понякога кисти в гърдите се резорбират от самосебе си, или намаляват.

# 274
  • София
Благодаря.
Моята все така си седи. Поне не расте, и на това се радвам.

# 275
То зависи и колко е голяма. Аз имам една 2 см и трябва да ходя скоро на мамолог, и мамография трябва да правя, а с този вирус не ми се ходи никъде. 🙀

# 276
  • София
1 см е моята. От много години си е все толкова. Следят ме с ехограф, не са ми правили мамография. Поне не и скоро. Една докторчица ми прави в далечното минало, бях на 20 и няколко. Как се съгласих, не знам.

# 277
И аз така, на 29 отидох и ме хвърлиха на мамография ей така. Ами не сме знаели нищо. Иначе не ме пращат специално заради кистата, ами заради годините, трябвало да се направи профилактично.

# 278
Lemy, аз отвара от броколи не съм пила, но ги ям по 2-3 кг на седмица от години. Не за друго ами ми е по-удобно и за работа като си вземама и по-евтино ми идва. Шест малки кисти имам на лявата гърда според мамоложката в Бг. Според мамолога тук, това било калцификати. Явно каквото и да ядеш и пиеш, на тая възраст ще ги въдим тия неща.

# 279
  • Бургас
За кистите в гърдите може да пробвате мазане с тамян, казват, че топял образувания/ етерично масло от тамян, разредено с базово/.

При мен от билките болката по време на МЦ не е изчезнала,само обилността се повлия, но тя се появи след абразиото. Преди това имах леки болки, поносими, които изчезваха за няколко часа и само първия ден.След абразиото всичко се промени -първият ден е безболезнен, а болките се появяват втори, трети и понякога  четвърти ден и то странно след сутрешния тоалет, когато стомаха се изпразни, не мога да си го обясня.
Пия поне 10 вида билки, включително и такива, които би трябвало да влияят на болката като лайка, лавандула, овчарска торбичка, но ме спасява засега само шус.соли №7  и мазане с един бленд от дотера. Хапчета взимах в началото, но като видях, че тези неща ми помагат ги спрях.

# 280
  • Miami
vici75, как да търся тоя равнец в iHerb? Аз за сега нямам такива проблеми, но знае ли човек какво ще му дойде до главата...

# 281
Кори, това вземам аз: https://www.iherb.com/pr/Frontier-Natural-Products-Organic-Cut-S … 16-oz-453-g/31154
 Гледам на снимката клечки снимали, но вътре в моята торба са цветове само. Някаква грешна снимка е сложена. Но в БГ ако си, можеш да си го набереш. Тука не смея, че се пръска на всякъде трева, храсти, тросък и да не се натровя нещо.

Видях чак сега, че не си в БГ. Нищо де. Ако решиш да поръчваш, това е.

# 282
Айдън Мустафов има отделни рецепти за кисти на яйчниците и миоми. Едната съм я пускала - отвара от стар лук. Другата е със стар лук и още билки, ще потърся ако имате интерес.

# 283
Пускай, пускай ако не е главоболие да се намери рецептата. Няма да е зле и това да пробвам. Както казах аз тоя равнец го пия по 3 месеца и един почивам. В тоя един мога и отвара от лук да пробвам.

# 284
Вики, шапка ти свалям на позитивизма и оптимизма, момиче Grinning Няма мрън, няма горчи ми, няма тръшкане "ама защо на мен..." ... "колко му е, ще пия и отвара от лук!" Евала Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 22:37 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт