Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9

• 40 400
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
Някъде бях чела, че колкото по- дълго е кисната една билка във вода, толкова по- нежна е към стомашната лигавица и не създава други проблеми. А също и варенето. За да действа по- добре варенето трябва да е на ниска температура.

# 526
Аз го оставям да къкри. Не е точно врене да бълбука 😂

# 527
  • София
Аз ще добавя и отвара от мечо грозде към всичко.
Вече продават чай мечо грозде с филтър. По- лесен е за употреба.
Аз нищо не разбирам от билки, обаче си мисля, че за мечтото грозде си трябва варене. Може ли това с филтъра да ври? Може пък и да бъркам.. ама там не се запарва само.

vici75, аз отварата я правих точно както е описано на пакета. Можа да погледна и да напиша, че не си спомням вече. Помня, че си ставаше тамън за приема, редуцираше се.

# 528
Вари се без проблем и с филтър.

# 529
За мечото грозде ми дадоха тази листовка от билковата аптека на "Поп Богомил"

# 530
Момичета, в сряда ще отивам до гинеколога, за да ми даде направление за мамолог, но искам да ми даде и направление за изследване на полови хормони. За какво точно да искам? Косата около челото ми е станала по- рядка, виждам го и се притеснявам.

# 531
  • Перник
Няма ли право личния да праща директно на мамолог или задължително се минала през гинеколог?

# 532
  • Пловдив
Аз сега чакам за резултат от мамограф Simple Smile Аг ми даде направление.
Идвала съм преди 5г. Лаборантката ми казва, че това на всеки 2г дето Аг-то го разправя било за над 50г. А докторката ми вика, че съм мн.млада и не ми давала моите 41 Stuck Out Tongue Winking Eye Simple Smile кво съм търсила при тях.
Благодарих, де...

# 533
Нямам идея.
Мистик, стискам палци за добри резултати.

# 534
Мистик, ако си в София кажи къде прави мамографията? И аз трябва да направя, но нещо с този вирус хич не ми се иска да ходя по болници.

# 535
  • Пловдив
В Пловдив съм...
Ами и на ехо ме гледа, че едната снимка не стана добре...с моите ню ню цици Confused  Ама ме праща на онколог за консултация. Видя някво петно, дето е на вътре и  не се опипва добре. Каза, че за нея е на 80% киста. Размера бил да е м/у киста и фиброаденом, та не може да каже със сигурност.
Та ...
Ще ходя, да видим.

# 536
Живи и здрави аз имам записан час за другата седмица за Болница Надежда.

# 537
beki8 много ти благодаря за инструкциите за мечото грозде. Запазих си ги.

Тази мамография която правите обикновена ли е или 3D Мамография с томосинтез? Според мен от обикновена няма смисъл.

За ултрасаунд на гърдата най-добре automated breast volume scanner.
Но всеки си знае.

# 538
Нямам идея. За първи път ще правя.

# 539
Вики, на какъв език ми говориш 😸
Мистик, всичко да е наред 👌

Общи условия

Активация на акаунт