Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9

• 40 398
  • 806
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Вики75, ние сме в Бг все пак Wink
Тук даже извадих късмет, че ме гледа и на ехо...че 7 обяснява жената.

П.п не ща операция пък Confused

# 541
Lemy  видях че и в София ги има, но не съм пускала къде да не излезе реклама. Чукнете ги в гугъла. Според мен само от тези има смисъл. Другото си е облъчеане бъдева. Да се отбие номер.

# 542
Вики, какво точно да търся?
Мистик, защо пък операция?

# 543
  • Пловдив
Ми щото каза, че ако е фиброаденом го оперират превантивно, ако е киста с игла източват.

# 544
Аха. Пожелавам ти всичко да се развие по-най добрият начин.
Моите кисти ту ги пунктират, ту не, но сега е на границата, та не знам.

# 545
3D Мамография с томосинтез, другото чакай да се намъдря как да се првееде. Имате ги в Бг. Плаща се, видях че и купони за отстъпка имате на тях.

Ето другот видеозона. Не мога да го преведна.
https://pia-news.com/posledna-tehnologiya-za-bezvredno-3d-izsled … -v-panagyurishte/

# 546
Приятелката ми се оперира от фиброаденом преди 5-6 месеца. Много бързо беше пораснал и се бяха появили още 2 нови.

# 547
  • Пловдив
Моето май е така от преди...преди 5г като съм ходила пак ме пратиха за консултация. Само с опипване беше прегледа и нищо съществено.

Ето в София...https://www.acibademcityclinic.bg/bg/sofia_mladost/departments/k … afiq-s-tomosintez

Вики, сори Wink

# 548
Мвн тази която ме следи, ме гледа на ехограф, но аз и нямам големи гърди. Всичко се вижда , явно е въпрос на бюст. Проследаваше ми доре две кисти .  И двете се резорбираха след 2-3 години, всяка . Даже обучаваше някакв лекар върху мен като ме попита ще се съглася ли. Не всички се съгласявали. На мен какво ми , хем нямам бюст хен съм стара чанта. Имам приятлека с хубав много богат бюст. Казали й че на ехограф  едва ли ще се види нещо.

# 549
  • Пловдив
Викаш при нас по-добре се гледа Wink
Аз записах час за контрола при онко хирург утре в 13,30ч. Платено ще е, че инак на опашка със 100 човека ще ме люшне депресията яко Head Band

# 550
Дали една гърда може да се проследи на ехо или не, зависи от структурата на гърдата, а не от големината ѝ. Мистик, успех.

# 551
  • София
Мвн тази която ме следи, ме гледа на ехограф, но аз и нямам големи гърди. Всичко се вижда , явно е въпрос на бюст. Проследаваше ми доре две кисти .  И двете се резорбираха след 2-3 години, всяка . Даже обучаваше някакв лекар върху мен като ме попита ще се съглася ли. Не всички се съгласявали. На мен какво ми , хем нямам бюст хен съм стара чанта. Имам приятлека с хубав много богат бюст. Казали й че на ехограф  едва ли ще се види нещо.
Според мамолозите, при които ходя задължително се прави ехограф всяка година, независимо от големината на бюста и след една определена възраст мамография. Това ако няма проблеми. Ако има, тогава в зависимост от случая. При мамографията не винаги се вижда цялата жлеза, докато при ехографията всичко е по-достъпно. Разбира се едното не заменя другото,а  се комбинират.

# 552
Момичета, днес отивам на гинеколог, за да ми даде направление за мамолог, но пак да ви подсетя, че искам от вас инфо за какви полови хормони да ми даде направление за изследване?
Освен Прогестерон и Естроген, друго?

# 553
  • София
за всякакви каквито дава вземай.
лх, фсх, пролактин.
ако дава и за щитовидните.

# 554
Аз мисля после директно на ендокринолог да се запътя. Притесних се, като видях леко оредяване на косата около челото. Някой минал ли е през това?

Общи условия

Активация на акаунт