Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9

• 40 327
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
Рори, коя точно Rhodiola пиеш? Разглеах и има различни видове таблетки и капки, марки, цени... Може и на лични, за да не се счита като реклама.

# 706
Моля ви, никакви лични. Всички искаме да сме слаби и млади! Kissing Heart

# 707

Това пия сега. Пише по 3 на ден, но първоначално с по-изразения ефект беше golgen root или нещо такова, но в БГ е забранено и в аптеката като алтернатива предложиха това от снимката. И на двете пише че снижава кортизола, но според мен с първото ефекта беше по-голям. Не знам защо е забранено в БГ. Ние го имахме остатъчно от купени в Румъния добавки във връзка с терапия на детето от която се отказахме, но когато давахме комбинацията от добавки имахме чувството че сякаш е отслабнало, но това беше само предположение, което не можехме да свържем с конкретна добавка. Едва когато случайно реших да довърша опаковката установих този ефект (в комбинация с диета).

# 708
Знам, че при завишени нива на кортизола жените имат увеличено окосмяване около ушите- бакебарди и повечко мазнини на гърба- около сутиена.

# 709
Аз качих 6-7 от миналия септември, хем се храня нисковъглехидратно и изчистено от джънк, без грам сладко. Ееее, няма и няма махане, задържам и вода. Всички трикове приложих, и с ядене и с неядене, спрях виното, засилих упражненията, правя по 10-12 хиляди крачки и....едно голямо нищо.

Lemy, ти сигурна ли си че не са зАдържана вода тия 6-7кг? Може и да са, нищо че са от предния септември. Вода пиеш ли?

Тази нощ съм те сънувала 😂😂, нищо че не съм те виждала никога 😂😂😂😂 Ама карай. За лакове обикаляхме...Жива да не бях. Не ме слуша главата никак. Дано се оправя по някое време.

# 710
  • тук и там
Снимах се аз днес.За да илюстрирам за какво говоря-онези мазнини в часта над бедрата..Сякаш някой е залепил и напластявал с пластилин мазнини там..Confused.Е,аз съм  83 килограма,пълна съм си по принцип и имам да свалям едни 10 кила ,но това затлъстяване там е новост за мен и сякаш се  променя структурата  на тялото направо... Все си мисля ,че има нещо общо  с хормоните..После ще трия,не ме цитирайте..

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 18:47 от Kaisia

# 711
Кайсийке, ако така изглеждат 83 килограма- Евала. Никога нямаше да предположа.

# 712
Как качвате снимки тук?Аз не мога да се справя....В кой сайт ги качвате и как става?

# 713
  • тук и там
Аз съм си тежка. В смисъл по-тежка съм от колкото изглеждам.Малко над 83 килограма съм. Имам проблем със глезените и стъпалата  ,защото трудно издържат теглото ми вече .Наднормена съм,и си имам много мазнини(които не си личат чак толкова със дрехи,ама истината лъсва по бански..Blush).Но този корем,паласки ли,какво е..от няколко години отглеждам този "пояс",и не мога да си обясня защо започнах точно там да складирам мазнини.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 16:30 от Kaisia

# 714
Кайсийке, ако така изглеждат 83 килограма- Евала. Никога нямаше да предположа.
+1
Кайсия, една колежка имаше някакъв такъв тип фигура, сигурно е била 55 годишна, само, че мазнините бяха доста повече, и тя все на диети, хрупаше едни ябълки, и все гладна беше.
Хаха, Вики, няма лошо от нови лакови придобивки, хубави сънища сънуваш 🙋
Аз успях да поотслабна,като спрях да вечерям. Ям на обяд, може нещо много малко към 17.30 -18. И повече нищо до сутринта.
И до кога мислиш, че ще издържиш на този глад, и да си във физическа и психическа кондиция Thinking

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 21:56 от Lemy

# 715
Кайсийке ❤ ама не ти личат никак тия кила.  Стегната си. Не е чак толкова зле положението. Може би малко трябва да свалиш за да си се харесваш ти. Хубави пропорции имаш. На корем се качва ако инсулина играе, има пикове....Трябва да хапваш по-често. на 2 часа да речем. Гладна да не оставаш.

Lemy 😊😊

# 716
  • тук и там
Да, и аз си мисля че заради високи нива на инсулина е тази работа.Обременяване правих ,инсулина ми скача много-не си спомням колко точно,над 6 пъти със сигурност ,но пък успява да свали захарта и да влезе в норма след това.(на вторият час).За трупане в долната част на корема ,знам че и кортизола влияе..Няма значение,искам да кажа че трупам мазнини там и май трябва да минавам на НВ хранене и аз,защото нищо чудно да се сдобия с диабет скоро..
Леми,задникът не го броя-защото и преди ми беше голям,както и бедрата..Шкембето обаче дойде след 40-така..

# 717
Вики, в Щатите ли избирахме лакове, в някои магазин за Чайни 😍

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 14:10 от Lemy

# 718
  • Варна
Аз пък често карам само на вечеря... Ама това е идиотски навик от години, не целя да спазвам диети. Сутрин просто не мога да хапна нищо, а после до обяд на работа няма откъде една вафла да си купя. Преди обядвах с колежки, сега покрай короната ме е страх да обядвам по заведения и ям я някой кроасан с яйрян, я нещо подобно... И вечерта си правя голяма салата от краставици, тиквички, домат или друг зеленчук плюс гъбки, царевица, кашкавал, сирене, някой път яйце, маслини и една чаша вино за капак. Засега нямам проблем с килата ама... Ще видим Confused Леко се притеснявам за по-нататък

# 719
Кайсийке направо си за НВ хранене час по-скоро. Мисля че ще ти е от полза при всички случаи.

Lemy някъде в Бг бяхме бе жено Joy Ама нещо се кискахме и се дърпахме из улиците. Абе голяма веселба беше, ама и лакове не взехме. Само знам че за лакове обикаляхме Joy

Общи условия

Активация на акаунт