👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 2

• 34 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Ангелов иска и да могат да водят екип. Именно за това втората част от дуела е да въртят кухнята. От тази гледна точка Наско се провали. Да, не всички добри готвачи умеят да бъдат лидери, но в този формат това се изисква.

# 526
  • Другата България
За мен Поли ставаше най-много от жените.
Тези, които остават, са ми абсолютно безразлични и ми е все тая коя кога ще си тръгне. Нито една не става за нищо. Но няма да се изненадам, ако една от тях стигне и до финал. Която и да е. Щом най-качествената гониш....тъпо, та чак вдлъбнато. И прозрачно като лански вестник.
За Цецо съм. До края, и за Лука. Ама за Цецо повече.

# 527
  • Испания
Никола Симеонов

Когато ти кажат, че карантината продължава до 13 май:

# 528
Мега зле е каста този сезон...хвани единия удари другия, май само и то от немай къде..в друг сезон никой не би оцелял до тук. Но да Цветомир, най е в час

# 529
Мега зле е каста този сезон...хвани единия удари другия, май само и то от немай къде..в друг сезон никой не би оцелял до тук. Но да Цветомир, най е в час
Това е защото добрите готвачи са хванали пътя по света и рядко ще дойдат, за да участват в някакъв формат. Тук са такива скараджии, като Лука и някакви, които просто се пробват.

# 530
  • Sunshine state
А, какво хубаво определение за Лука - скараджия. Баш си е такъв.

# 531
Аз не виждам никой дори да се доближава до победител....всичките са некадърни, просто някои повече от останалите

# 532
Bowtie

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 06:05 от Анонимен

# 533
друга тема Simple Smile

# 534
Е, няма как да ги изритат всичките без награда. Все едно семейство ще спечели и ако трябва да посоча аз, това са Пламен и Елена.
Кои са пък тия Пламен и Елена...???? Thinking

# 535
Е... друга тема, не разбра ли?! Joy
Пиша, пък не чета и така! Срааам Blush

# 536
Е... друга тема, не разбра ли?! Joy
Пиша, пък не чета и така! Срааам Blush
Аз пък тъкмо се напънах да мисля кои са....! Joy Щото на някои от играчите не съм сигурна за имената....!

# 537
# 538
Ауу много ми харесва Виктор Ангелов !😍

# 539
  • София
Готин е.

Общи условия

Активация на акаунт