Пазарджик - 6

• 14 719
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да,съжалявам,че не ви съобщих вчера какво сме умували с мама Мери  Confused
Възможните дни за посещение  са понеделник и четвъртък от 9.30 до 11.00 часа.
До четвъртък трябва да се организираме и нещата,които са купени или събрани,да ги сложа в багажника.
Засега там има 4 чанти дрехи от мама Мери и mimi pimi и 35 памперса от майка ми.
Чакам да ми кажете на кой къде му е удобно,за да взема останалите неща.
След малко ще пиша и по колко деца има в различните възрастови групи,че чакам Директорката да се обади.

# 106
  • София
Сега говорих с Директорката.Каза,че ще е по-добре да отидем в 10.30 и да стоим до 12.00 часа.
До 10.30 ще са минали визитациите и ще ни обърнат повече внимание.

Бебетата до 18 месеца са 66,а от 18 месеца до 3-годишна възраст са 26 деца.

# 107
Здравейте, завърнах се от Сфия. Има една добра и една лоша новина. Покрай акцията / сигурно сте гледали по ТV / момичетата от Движението на българските майки не можаха да ми обърнат внимание и не донесох памперси. Добрата е, че ще купят много пампи наведнъж и цената ще падне до 7 ст. / бр. Следващата събота и неделя ще ги донеса. Предложиха и друга помощ, но първо ще се разберем с Дамаянти на лични. Значи, аз искам да купя каши.  Някой купувал ли е? Да не се окаже, че вече сте осигурили.

Някой няма ли да предложи да се съберем.  Mr. Green

# 108
  • вече в собствен дом
Здравейте. Извинявам се, че така се намесвам в темата ви. Аз съм от Пазарджик и както виждате от лентичката ми скоро ми предстои раждане. Бих искала да се допитам до вас и да ви помоля за съвет. По принцип съм записана на ЖК при Д-р Антонов в Хигията, но само главно за това , че взимах болнични през цялата бременност поради болки. Д-р Корсемов ми следи бременността от петата седмица. Ходя в Пловдив. Но сега идва времето , когато се замислям за раждането и да си призная се притеснявам. Искам да раждам в Пловдив при Д-р Корсемов. Притеснявам се дали ще стигна навреме, дали ще разбера кога да тръгна и все такива мисли. Та искам да попитам някоя от вас раждала ли е в Пловдив. Как е протекло всичко. Предварително ви благодаря момичета. Надявам се да ми отговорите.  Peace

# 109
  • На погрешната планета
Значи, доколкото разбирам, ще отложим ходенето за другата седмица. Летяща, кога ще ти изпратят памперсите? Сега на 9-10.09 или на 16-17.09? Пиши, за да помислим за дата, за ходене в дома Peace.  Ако ви е удобно, в събота може да се съберем и да обсъдим подробности Hug!

# 110
сега на 9-ти отивам да ги взема. Следователно в събота ще отсъствам. Може ли да се срещнем в работен ден, м/у 12 и 13 часа, моля. Искам и да ви отправя предложение за членство в Сдружението Настоящи и бъдещи майки. Който изявява желание да си каже, да не се срамува.

# 111
  • ПАЗАРДЖИК
ZZORY, аз мисля, че не е проблем да стигнеш до Пловдив, за да родиш там, щом това е желанието ти. Ей го къде е. За 40 мин със покойно каране ще пристигнете, а за 40 мин да родиш не е невъзможно, но е доста малко вероятно, още повече ако е първо раждане.

За посещението на дома, вече се пренадах  Wink. Аз разчитах, че ще се организираме докато свекърва ми си е тук, за да мога и аз да дойда, но......... Изпуснах момента. Тя си заминава в сряда.  

За кашите, Gwen, кажи кога ще можеш да ги вземеш и да се разберем да дойдеш до нас, или да ги взема с мен в кафето и ти от там да ги вземеш.

# 112
  • На погрешната планета
сега на 9-ти отивам да ги взема. Следователно в събота ще отсъствам. Може ли да се срещнем в работен ден, м/у 12 и 13 часа, моля. Искам и да ви отправя предложение за членство в Сдружението Настоящи и бъдещи майки. Който изявява желание да си каже, да не се срамува.
Ок, нека е работен ден, аз съм свободна от 12 до 13 ч. Кажи кога ти е удобно и къде (защото ти си на работа и времето ти е по-ограничено от нашето Wink) и аз искам да обсъдим някои идеи във връзка с тези благотворителни акции Peace.
П.п. Не сме се виждали от давна и така си ми залипсвала Heart Eyes....

# 113
и аз искам да обсъдим някои идеи във връзка с тези благотворителни акции Peace.

и аз също.  Mr. Green

# 114
  • На погрешната планета
и аз искам да обсъдим някои идеи във връзка с тези благотворителни акции Peace.

и аз също.  Mr. Green
Не се мотай, а кажи кой ден ще се видим Wink!

# 115
  • София
Летящата крава,
добре дошла  Hug

Мисля да оставим ходенето за следващия четвъртък тогава (14 септември).
А ако искате може да отидем сега и другия четвъртък - пак (ако някой е съгласен - да каже,аз лично съм навита).

petjah,
довечера ще ти звънна да се разберем нещо.

# 116
Летящата крава,
добре дошла  Hug

Мисля да оставим ходенето за следващия четвъртък тогава (14 септември).
А ако искате може да отидем сега и другия четвъртък - пак (ако някой е съгласен - да каже,аз лично съм навита).

petjah,
довечера ще ти звънна да се разберем нещо.
Момичета не разбирам нали щяхме да ходим за да обърнем внимание на децата, каквото имаме толкова, когато имаме повече ще ходим пак.
А за членството в организацията може да си поговорим и без да ходим в дома.
Нека да свършим това както си го планирахме вече отлагането отегчава.

P.S Ще взема за тези които са по големи вафлички.

# 117
  • София
Добре,тогава остава за четвъртък (7 септември).
Когато Летящата крава донесе памперсите ще отидем пак.

На лични ще се разберем кой от къде ще взема,в 10.30 трябва да сме там.  Peace

# 118
Радвамсе много че остава за четвъртък, защото само тогава ще мога да дойда, а много ми се иска.
Там съм в 10.30, мен няма нужда да ме взимате, аз съм с кола.

# 119
Радвамсе много че остава за четвъртък, защото само тогава ще мога да дойда, а много ми се иска.
Там съм в 10.30, мен няма нужда да ме взимате, аз съм с кола.

Завиждам ви. Другия четвъртък, ако ситуацията в офиса позволява, ще си взема половин ден и ще дойда с вас.

Не се мотай, а кажи кой ден ще се видим Wink!

Искате ли утре на обяд. При Полякините.

Общи условия

Активация на акаунт