Пазарджик - 6

• 14 735
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
  • На погрешната планета
Искате ли утре на обяд. При Полякините.
Ок, аз ще дойда Peace!

Добре,тогава остава за четвъртък (7 септември).
Когато Летящата крава донесе памперсите ще отидем пак.

На лични ще се разберем кой от къде ще взема,в 10.30 трябва да сме там.  Peace
Аз се записвам за следващият четвъртък, защото за този вече "освободих" свекървата Wink.

# 121
Добре и аз ще дойда утре при полякините за да се видим и поговорим и за дома и за друго.

# 122
Това по обяд към колко ще рече? Тъкмо тогава ще съм навън  Grinning

# 123
  • София
Ако "на обяд" означава към 12.00 часа,значи и аз съм там.
 Grinning

# 124
  • На погрешната планета
Това по обяд към колко ще рече? Тъкмо тогава ще съм навън  Grinning
Ако "на обяд" означава към 12.00 часа,значи и аз съм там.
 Grinning
От 12,00 до 13,00 ч., нали на Летяща тогава й е почивката Peace.

# 125
  • ПАЗАРДЖИК
Исках да ви питам, дали можете да ми помогнете да намерим дом за десетина живородни миролюбиви рибки, че ми се родиха бебета и сега на рибките ми им е доста тясно.

# 126
  • На погрешната планета
Исках да ви питам, дали можете да ми помогнете да намерим дом за десетина живородни миролюбиви рибки, че ми се родиха бебета и сега на рибките ми им е доста тясно.
Петя, какви са рибките? Трябва да питам Жоро дали могат да съжителстват с нашите (че аз нищо не разбирам) и може да вземем няколко. Ама не знам колко, той ще каже и пак ще пиша.

# 127
  • ПАЗАРДЖИК
2 хелера и 6 гупи са ми излишни. Гупичките се родиха у нас и си ги гледам от бебета, но сега са 20 риби в 1 аквариум и им е много тясно. А и има вероятност и молинезията ми да си има бебета и ще стане лудница. Иначе не ми се разделя с никоя от тях.

# 128
Утре почивам

Към 10 - 10:30 ще сме при Полякините с Кати. Ще ми е приятно да прекарам повечко време с вас.

# 129
Петя, аз мога да взема 1 мъжка и 1 женска рибка, че майка иска за магазина. Хелерите ако са така ще ги взема, или които ми дадеш. Само ако може да са мъжка и женска  Grinning

# 130
  • ПАЗАРДЖИК
Всички рибки отиват у winter. Много благодаря за което  Hug

# 131
  • На погрешната планета
Е, аз тъкмо се наточих Wink! Уинтер, със здраве да си ги отгледате и да им се радвате Hug!

# 132
  • ПАЗАРДЖИК
Не се притеснявайте. Имам още 30 бройки бебета, които след 2-3 месеца ще трябва да раздавам. За всички ще има  Mr. Green

# 133
  • На погрешната планета
Не се притеснявайте. Имам още 30 бройки бебета, които след 2-3 месеца ще трябва да раздавам. За всички ще има  Mr. Green
Петя, я хвани мъжът ти да изкопа една дупка зад блока и зарибявайте Joy! Хората от частни рибарници, луди пари правят Money.

# 134
майкии , нищо не казвате за днеска newsm78 кой бяхте и за какво си приказвахте Twisted EvilРАЗКАЖЕТЕ ДЕЕЕЕ

Общи условия

Активация на акаунт